Kdo je to?
Kdo je David Pastrňák? Životopis David Pastrňák, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

David Pastrňák

Kdo je David Pastrňák? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

David Pastrňák, zvaný Pasta, je vynikající hokejista, který se již v patnácti letech vydal hrát hokej do Švédska. Tam získával zkušenosti a vylepšoval si angličtinu. Zde vydržel tři sezóny a stal se známým. V roce 2014 ho draftoval do zámořské NHL tým Boston Bruins.
David Pastrňák zde byl vybrán jako 25. hráč. První gól v NHL dal v osmnácti letech, má stříbrnou medaili z MS do osmnácti let.



Kdo je David Pastrňák? Životopis David Pastrňák, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě David Pastrňák

Národnost: česká
Datum narození: 25.5.1996
Místo narození: Havířov

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je David Pastrňák? s ostatními na svých sociální sítě (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest)..

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu      

Znáte termín Elaborát? Znáte pojem Dendrologie? Vzpomenete si na definici slova Účetní zůstatek? Vzpomenete si na definici slova Dodací list?

Klíčová slova: místo narození, sport, narození, biografie, kde se narodil David Pastrňák?, sport, popis, zajímavosti, kdo je David Pastrňák?, datum narození, vysvětlení, lexikon, osobnost, David Pastrňák, životopis, národnost

Pojem David Pastrňák je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Jiné informační zdroje o frázi David Pastrňák

Zkusit najít heslo David Pastrňák ve Wikislovníku

Najít termín David Pastrňák ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Vyhledat heslo David Pastrňák ve fulltextu Seznam.cz

Hledat termín David Pastrňák v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem David Pastrňák ve Wikimedia Commons

Dál můžete zkusit hledat slovo David Pastrňák například v Google obrázcích, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve videích na Youtube, v Microsoft Bing nebo v projektu slovnik.cz.

Víte co znamenají tato slova, hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy?

Stručná biografie, resp. životopis osoby David Pastrňák

Nyní již víte Kdo je to David Pastrňák? Kdy se narodil David Pastrňák? Kde se narodil David Pastrňák? David Pastrňák je v sekci Sport

Výše uvedený text byl napsán redaktorkami Superia.cz. Provozovatel neručí za aktuálnost a přesnost informací v textech. Návštěvníci, omluvte nás prosím, že nestíháme pravidelně aktualizovat texty. Můžete se pokusit také najít informace osobnost, osobu, člověka David Pastrňák např. v projektu Wikipedia.cz, kde naleznete komplexní text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost David Pastrňák i v jiné kategorii než je sport.