Kdo je to?
Kdo je Filip Hronek? Životopis Filip Hronek, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Filip Hronek

Kdo je Filip Hronek? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Filip Hronek, zvaný také Hroňas, je hokejový obránce. Jeho hokejové začátky jsou spojeny s HC VCES Hradec Králové, kde hrál jako mladší dorostenec. Společně s týmem juniorů postoupl do extraligy a poprvé si zahrál za A tým. Ve Finsku v roce 2016 skončil na juniorském mistrovství světa na 5. příčce.
O rok později draftovna MSal Filipa Hronka tým NHL Detroit Red Wings. V další sezóně byl obráncem mužstva Saginaw Spirit a Grand Rapids Griffins. Filip Hronek byl v roce 2018 nominován do týmu na MS v Dánsku a v roce 2019 na Slovensku.



Kdo je Filip Hronek? Životopis Filip Hronek, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Hlavní informace o osobě Filip Hronek

Národnost: česká
Datum narození: 2.11.1997
Místo narození: Hradec Králové

Popis osobnosti Filip Hronek můžete sdílet s kolegy, přáteli a partnery na Redditu, Twitteru nebo Facebooku.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Znáte definici termínu Evaluace? Pamatujete si definici pojmu Veřejný zájem? Vzpomněli byste si co označuje výraz Utopie? Vzpomněli byste si co znamená slovo Úvaha?

Klíčová slova: biografie, kde se narodil Filip Hronek?, kdo je Filip Hronek?, lexikon, sport, národnost, informace, Filip Hronek, Filip Hronek, kdy se narodil Filip Hronek?, osobnosti, sport, vysvětlení, datum narození, wikipedie, osobnost

Pojem Filip Hronek je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Další zdroje informací

Najít termín Filip Hronek ve Wikipedii

Hledat heslo Filip Hronek ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít pojem Filip Hronek ve vyhledávači Yandex

Zkusit najít výraz Filip Hronek ve fulltextu Seznam.cz

Hledat videa s názvem Filip Hronek na Youtube

Dál můžete zkusit hledat slovo Filip Hronek například v Google obrázcích, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, v evropském vyhledávači Qwant, v Seznam.cz slovníku cizích slov nebo v projektu slovnik.cz.

Doporučené pojmy, slova, osobnosti, odborné termíny a výrazy

Biografie, životopis, kdo je to Filip Hronek?

Teďka již bezesporu víte Kdo je to Filip Hronek? Kdy se narodil Filip Hronek? Kde se narodil Filip Hronek? Filip Hronek je v sekci Sport

Kategorie sport, kanoista, filip Hronek, ilustrační obrázek

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Informace obsažené na našich webových stránkách byly pečlivě zkontrolovány. I přesto však nepřebíráme odpovědnost za případné chyby. Berte v potaz, že uvedené texty nejsou pravidelně aktualizovány. Zkuste též hledat informace osobnost, osobu, člověka Filip Hronek řekněme třeba ve Wikipedii, kde můžete najít podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Filip Hronek i v jiné kategorii než je sport.