Kdo je to?
Kdo je Jakub Vrána? Životopis Jakub Vrána, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Jakub Vrána

Kdo je Jakub Vrána? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Jakub Vrána je hokejový útočník, původně hráč pražské Slávie a později Letňan. Již ve čtrnácti letech hrál v týmu do 18 let. Smlouvu na dobu neurčitou dostal ve Švédsku, kde hrál jako nejmladší cizinec v historii ligy. V roce 2014 Jakuba Vránu draftoval tým Washington Capitals. Hráč NHL se však neprobojoval mezi elitu a byl uvolněn zpět do Švédska. Později se do týmu NHL vrátil a v roce 2018 byl ve vítězném týmu Stanley Cupu.
V roce 2012 byl nejmladším hráčem české reprezentace, hrál i na juniorském šampionátu v Rusku. Ve Finsku na juniorském šampionátu získal stříbrnou medaili.



Kdo je Jakub Vrána? Životopis Jakub Vrána, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní údaje o osobě Jakub Vrána

Národnost: česká
Datum narození: 28.2.1996
Místo narození: Praha

Velmi by nás potěšilo, pakliže byste sdíleli text Jakub Vrána s rodinou a kamarády na Pinterestu, Redditu, Twitteru anebo na Facebooku.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu      

Vzpomenete si na definici slova Erytrocyty? Znáte definici termínu Dickpic? Vzpomněli byste si co znamená slovo Nespolehlivý plátce? Pamatujete si definici pojmu Abstrakce?

Klíčová slova: informace, kdy se narodil Jakub Vrána?, Jakub Vrána, osobnosti, biografie, lexikon, datum narození, vysvětlení, život, Jakub Vrána, osobnost, zajímavosti, popis, kde se narodil Jakub Vrána?, sport, národnost

Pojem Jakub Vrána je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Linky na jiné informační zdroje

Vyhledat termín Jakub Vrána na Google obrázcích

Vyhledat termín Jakub Vrána na Google.cz

Vyhledat pojem Jakub Vrána ve vyhledávači Qwant

Zkusit najít frázi Jakub Vrána ve fulltextu Seznam.cz

Najít heslo Jakub Vrána ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Jakub Vrána například ve ruském vyhledávači Yandex, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, v Google obrázcích, ve fulltextu Yahoo.com nebo v projektu slovnik.cz.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Stručná biografie, resp. životopis osoby Jakub Vrána

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Jakub Vrána? Kdy se narodil Jakub Vrána? Kde se narodil Jakub Vrána? Jakub Vrána je v kategorii Sport

Kategorie sport, hokejistka, jakub Vrána, ilustrační obrázek

Text vytvořen pro server Superia.cz. Nemůžeme ručit za přesnost, správnost a aktuálnost informací. Veškeré zde uvedené informace jsou bez záruky. Věříme, že chápete, že texty nemohou být často aktualizovány. Můžete též zkusit najít informace osobnost, osobu, člověka Jakub Vrána řekněme v projektu Wikipedia, kde můžete najít delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Jakub Vrána i v jiné kategorii než je sport.