Kdo je to?
Kdo je Jakub Vrána? Životopis Jakub Vrána, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Jakub Vrána

Kdo je Jakub Vrána? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Jakub Vrána je hokejový útočník, původně hráč pražské Slávie a později Letňan. Již ve čtrnácti letech hrál v týmu do 18 let. Smlouvu na dobu neurčitou dostal ve Švédsku, kde hrál jako nejmladší cizinec v historii ligy. V roce 2014 Jakuba Vránu draftoval tým Washington Capitals. Hráč NHL se však neprobojoval mezi elitu a byl uvolněn zpět do Švédska. Později se do týmu NHL vrátil a v roce 2018 byl ve vítězném týmu Stanley Cupu.
V roce 2012 byl nejmladším hráčem české reprezentace, hrál i na juniorském šampionátu v Rusku. Ve Finsku na juniorském šampionátu získal stříbrnou medaili.



Kdo je Jakub Vrána? Životopis Jakub Vrána, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě Jakub Vrána

Národnost: česká
Datum narození: 28.2.1996
Místo narození: Praha

Líbí se stručný životopis s osobou Jakub Vrána? Pak se podělte s jinými osobami na sociálních sítích Pinterestu, Facebooku či Twitteru.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Vzpomenete si na definici slova Erytrocyty? Vzpomněli byste si na význam slova IPA? Vzpomněli byste si co znamená slovo Nespolehlivý plátce? Znáte definici termínu Osud?

Klíčová slova: popis, wiki, životopis, biografie, narození, Jakub Vrána, datum narození, kdo je Jakub Vrána?, osobnosti, wikipedie, zajímavosti, kdy se narodil Jakub Vrána?, informace, vysvětlení, místo narození, lexikon

Pojem Jakub Vrána je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Jiné doporučené zdroje informací

Hledejte bez špehování slovo Jakub Vrána ve vyhledávači DuckDuckGo

Vyhledat termín Jakub Vrána ve vyhledávači Yandex

Najít termín Jakub Vrána ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat frázi Jakub Vrána ve vyhledávači Yahoo

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Jakub Vrána ve Wikimedia Commons

Dál můžete zkusit hledat slovo Jakub Vrána například ve fulltextu Google.cz, v projektu slovnik.cz, v Microsoft Bing, ve videích na Youtube nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Náhodných výběr z osobností, slov odborných termínů, pojmů a hesel

Životopis, kdo je Jakub Vrána? Stručná biografie

Právě nyní již víte Kdo je to Jakub Vrána? Kdy se narodil Jakub Vrána? Kde se narodil Jakub Vrána? Jakub Vrána je v kategorii Sport

Kategorie sport, lyžařka, jakub Vrána, ilustrační obrázek

Text napsán pro Superia.cz. Vyhrazujeme si možnost chyb v uvedených textech. Nemůžeme pravidelně aktualizovat všechny texty. Čerstvé informace hledejte osobnost, osobu, člověka Jakub Vrána dejme tomu v internetové encyklopedii Wikipedia, kde naleznete rozsáhlejší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Jakub Vrána i v jiné kategorii než je sport.