Kdo je to?
Kdo je Miroslav Pelta? Životopis Miroslav Pelta, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Miroslav Pelta

Kdo je Miroslav Pelta? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Miroslav Pelta je bývalý fotbalista – brankář, politik i podnikatel. Jako hráč skončil předčasně sportovní kariéru ze zdravotních důvodů. Věnuje se podnikání a působí i v politice. Do roku 2017 byl předsedou Fotbalové asociace ČR a vlastnil FK Baumit Jablonec. Jako generální ředitel působil i ve Spartě Praha.
Miroslav Pelta byl i předmětem policejního vyšetřování v kauze přerozdělování státních dotací. Byl zadržen a strávil nějakou dobu ve vazbě. Čelil různým podezření i při podnikání s pozemky.



Kdo je Miroslav Pelta? Životopis Miroslav Pelta, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě Miroslav Pelta

Národnost: česká
Datum narození: 27. listopadu 1964
Místo narození: Varnsdorf

Líbí se stručný životopis s osobou Miroslav Pelta? Pak se podělte s vaším okruhem známých osob na sociálních sítích Twitter, Redditu nebo Facebook.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu      

Vzpomenete si na definici slova Kyselina močová? Víte, co je to Schodek rozpočtu? Vzpomněli byste si co znamená slovo Resuscitace? Rozumíte pojmu Rozeta?

Klíčová slova: wikipedie, Miroslav Pelta, informace, biografie, wiki, vysvětlení, životopis, osobnost, narození, kdo je Miroslav Pelta?, osobnosti, zajímavosti, kdy se narodil Miroslav Pelta?, sport, národnost, kde se narodil Miroslav Pelta?

Pojem Miroslav Pelta je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Jiné informační zdroje o frázi Miroslav Pelta

Najít výraz Miroslav Pelta ve vyhledávači Yahoo

Hledejte bez špehování slovo Miroslav Pelta ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat frázi Miroslav Pelta ve Wikislovníku

Vyhledat pojem Miroslav Pelta ve vyhledávači Yandex

Vyhledat slovo Miroslav Pelta na Google obrázcích

Dál můžete zkusit hledat slovo Miroslav Pelta například v Google obrázcích, v Google překladači, v Microsoft Bing, ve fulltextu Google.cz nebo v projektu slovnik.cz.

Víte co znamenají tato slova, hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy?

Stručná biografie, resp. životopis osoby Miroslav Pelta

Nyní již víte Kdo je to Miroslav Pelta? Kdy se narodil Miroslav Pelta? Kde se narodil Miroslav Pelta? Miroslav Pelta patří do sekce Sport

Uvedený text byl přidán redaktory Superia.cz. Naše stránky mají pouze informativní charakter, neručíme za tiskové chyby. Návštěvníci, omluvte nás prosím, že nestíháme pravidelně aktualizovat texty. Pokuste se také najít informace osobnost, osobu, člověka Miroslav Pelta např. v internetové encyklopedii Wikipedia, kde naleznete komplexní text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Miroslav Pelta i v jiné kategorii než je sport.