Kdo je to?
Kdo je Miroslav Pelta? Životopis Miroslav Pelta, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Miroslav Pelta

Kdo je Miroslav Pelta? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Miroslav Pelta je bývalý fotbalista – brankář, politik i podnikatel. Jako hráč skončil předčasně sportovní kariéru ze zdravotních důvodů. Věnuje se podnikání a působí i v politice. Do roku 2017 byl předsedou Fotbalové asociace ČR a vlastnil FK Baumit Jablonec. Jako generální ředitel působil i ve Spartě Praha.
Miroslav Pelta byl i předmětem policejního vyšetřování v kauze přerozdělování státních dotací. Byl zadržen a strávil nějakou dobu ve vazbě. Čelil různým podezření i při podnikání s pozemky.



Kdo je Miroslav Pelta? Životopis Miroslav Pelta, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Hlavní informace o osobě Miroslav Pelta

Národnost: česká
Datum narození: 27. listopadu 1964
Místo narození: Varnsdorf

Popis osobnosti Miroslav Pelta můžete sdílet s vašimi kamarády na veřejných sociálních sítích (Facebook, Pinterest, Reddit či Twitter).

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku 

Vzpomenete si na definici slova Kyselina močová? Pamatujete si definici pojmu Skalár? Vzpomněli byste si co znamená slovo Resuscitace? Vzpomněli byste si co znamená slovo Nuda?

Klíčová slova: kdo je Miroslav Pelta?, kde se narodil Miroslav Pelta?, wikipedie, kdy se narodil Miroslav Pelta?, místo narození, popis, osobnosti, biografie, sport, Miroslav Pelta, životopis, vysvětlení, život, datum narození, zajímavosti, sport

Pojem Miroslav Pelta je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Jiné zdroje informací o výrazu Miroslav Pelta

Hledat termín Miroslav Pelta ve vyhledávači Yandex

Vyhledat výraz Miroslav Pelta na Google.cz

Hledat frázi Miroslav Pelta ve Wikipedii

Najít heslo Miroslav Pelta v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Hledat videa s názvem Miroslav Pelta na Youtube

Dál můžete zkusit hledat slovo Miroslav Pelta například v Google obrázcích, v nabídce zboží na Heureka.cz, v Microsoft Bing, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Vybrané odborné pojmy, osobnosti, termíny a slova

Životopis, kdo je Miroslav Pelta? Stručná biografie

Teďka již bezesporu víte Kdo je to Miroslav Pelta? Kdy se narodil Miroslav Pelta? Kde se narodil Miroslav Pelta? Miroslav Pelta je v sekci Sport

Kategorie sport, házenkářka, miroslav Pelta, ilustrační obrázek

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Přes veškerou snahu mohou texty obsahovat faktické i pravopisné chyby za což se předem omlouváme. Omluvte nás, že, nestíháme pravidelnou aktualizaci všechny textů. Zkuste najít informace osobnost, osobu, člověka Miroslav Pelta dejme tomu ve Wikipedii, kde můžete najít nejspíše delší a podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Miroslav Pelta i v jiné kategorii než je sport.