Kdo je to?
Kdo je Ondřej Palát? Životopis Ondřej Palát, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Ondřej Palát

Kdo je Ondřej Palát? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Ondřej Palát je hokejový útočník hrající v NHL i české reprezentaci. Začal s hokejem ve Frýdku – Místku a ve Vítkovicích. Po mnoha úspěších se dostal do Juniorské kanadské hokejové soutěže Quebec Major Junior Hockey League jako hráč týmu Drummondville Voltigeurs. Pak hrál za Norfolk Admirals a s nimi vyhrál Calderův pohár.
V roce 2011 ho draftoval tým Tampa Bay Lightning, kde se stal asistentem kapitána a hrál ve finále Stanley Cupu. Ondřej Palát byl i členem reprezentačního týmu na ZOH v Soči.



Kdo je Ondřej Palát? Životopis Ondřej Palát, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Hlavní data o osobě Ondřej Palát

Národnost: česká
Datum narození: 28.3.1991
Místo narození: Frýdek-Místek

Tento text (Ondřej Palát) můžete samozřejmě sdílet s dalšími lidmi prostřednictvím uvedených tlačítek na sociálních sítích Facebook nebo Twitter.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Rozumíte pojmu Větný ekvivalent? Vzpomenete si na definici slova Elita? Znáte definici termínu Rodné číslo? Vzpomněli byste si na význam slova Airbnb?

Klíčová slova: datum narození, wiki, narození, kdo je Ondřej Palát?, informace, kde se narodil Ondřej Palát?, lexikon, životopis, Ondřej Palát, sport, osobnost, kdy se narodil Ondřej Palát?, zajímavosti, vysvětlení, wikipedie, místo narození

Pojem Ondřej Palát je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Hledejte v dalších online informačních zdrojích

Zkusit najít frázi Ondřej Palát ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít slovo Ondřej Palát na Google obrázcích

Hledejte bez špehování slovo Ondřej Palát ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít výraz Ondřej Palát ve vyhledávači Yandex

Najít pojem Ondřej Palát ve vyhledávači Qwant

Dál můžete zkusit hledat slovo Ondřej Palát například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v nabídce zboží na Heureka.cz, v metavyhledávači Info.com, v Microsoft Bing nebo v Lingea slovnících.

Víte co znamenají tato slova, hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy?

Biografie, životopis, kdo je to Ondřej Palát?

Nyní již víte Kdo je to Ondřej Palát? Kdy se narodil Ondřej Palát? Kde se narodil Ondřej Palát? Ondřej Palát se nachází v sekci Sport

Kategorie sport, horolezkyně, ondřej Palát, ilustrační obrázek

Sepsáno redaktory Superia.cz. Neručíme za eventuální chyby v textech. Bohužel, nestíháme pravidelně aktualizovat všechny texty. Zkuste najít informace osobnost, osobu, člověka Ondřej Palát řekněme třeba na české Wikipedii, kde naleznete podrobný text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Ondřej Palát i v jiné kategorii než je sport.