Kdo je to?
Kdo je to Pivot? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Pivot? Lidé, sport

Pivot

Jaký je význam slova Pivot? Co to znamená?

Pivot je termín používaný pro basketbalového hráče, který má postavení v podkošovém prostoru. Pivot je v týmu jeden, případně dva. Jeho úkolem je pohybovat se v tomto prostoru, skórovat a získávat míč do držení svého týmu. Obvykle se jedná o vysokého hráče, který má díky své výšce možnost útočit na koš z blízké vzdálenosti.
Termín se používá i v dalším sportu, a to v házené. Zde je tak označen ofenzivní hráč, který zaujímá pozici v prostoru protihráčské obrany.



Kdo je to Pivot? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Pivot? Lidé, sport

Uvedený text můžete pochopitelně sdílet s dalšími osobami na internetových společenských sítích typu Pinterest, Reddit, Twitter či Facebooku, který je z nich nejznámější a nejpopulárnější.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Znáte pojem Aerobní cvičení? Vzpomněli byste si co označuje výraz Palmarín? Pamatujete si definici pojmu Struma? Znáte termín Dokovací stanice?

Klíčová slova: sport, lexikon, odborný výraz, Pivot, význam slova, význam pojmu, vysvětlení, informace, co znamená, přesný výraz, synonymum, původ slova, přesný výraz, přesný význam, Pivot, definice

Pojem Pivot je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Další informační zdroje o slovu Pivot

Najít heslo Pivot ve Wikislovníku

Zkusit najít výraz Pivot ve fulltextu Seznam.cz

Hledat videa s názvem Pivot na Youtube

Hledat frázi Pivot ve vyhledávači Yandex

Zkusit najít termín Pivot ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Pivot například v Microsoft Bing, v Google překladači, v evropském vyhledávači Qwant, v metavyhledávači Info.com nebo v Lingea slovnících.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Význam slova, definice, pojem, vysvětlení co znamená Pivot

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Pivot? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Pivot? Definice pojmu Pivot se nachází v kategorii Sport

Uvedený text sepsán reaktory Superia.cz. Přes veškerou snahu je možné, že v text bude obsahovat chyby. Předem se za ně omlouváme. Bohužel, naše možnosti updatů článků jsou omezené. Aktuální informace lze většinou nalézt výraz, slovo, definici, termín například v otevřené encyklopedii Wikipedia, kde můžete najít nejspíš delší text. Berte prosím na vědomí, že slovní spojení mívají několik různých významů v různých oborech lidské činnosti. Doporučujeme vám hledat v jiných sekcích (než Sport).