Kdo je to?
Kdo je Tomáš Macháč? Životopis Tomáš Macháč, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Tomáš Macháč

Kdo je Tomáš Macháč? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Tomáš Macháč je český profesionální tenista. Macháč se narodil v říjnu 2000 v Berouně. V brzkém věku začal hrát tenis. Je členem týmu TK Sparta Praha a jeho hlavním trenérem je bývalý tenista Daniel Vacek.
V sedmnácti letech se Macháč v sezóně 2018 připojil k profesionálům na okruhu ATP Tour. Od té doby na okruhu ATP Tour nezískal žádný titul, ale v kategorii ATP Challenger Tour vyhrál hned čtyři tituly ve dvouhře. První z nich vyhrál na německém Koblenz Open 2020 v únoru. Druhý challenger vyhrál o měsíc později v Nur-Sultanu v Kazachstánu. Další dvě vítězství si připsal z turnaje v australském Traralgonu (leden 2022) a z turnaje v polském městě Grodzisk Mazowiecki (srpen 2022).
Roku 2020 se Macháč také radoval se svým klubem TK Sparta Praha z vítězství v české extralize. V devatenácti letech debutoval na French Open 2020. Na Australian Open 2021 se dostal do druhého kola, kde prohrál s Italem Matteem Berrettinim ve čtyřech setech.
V rámci žebříčku ATP se Macháč zatím nejlépe umístil na 97. místě ve dvouhře v prosinci 2022 a ve čtyřhře na 427 místě v srpnu 2022.
Nejčastěji hrává s tenisovou raketou značky Yonex.
Tomáš Macháč je ve vztahu s českou tenistkou Kateřinou Siniakovou.



Kdo je Tomáš Macháč? Životopis Tomáš Macháč, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Hlavní informace o osobě Tomáš Macháč

Národnost: česká
Datum narození: 13. 10. 2000
Místo narození: Beroun, Česká republika

Popis osobnosti Tomáš Macháč můžete sdílet s kolegy, přáteli a partnery na Redditu, Twitteru nebo Facebooku.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Vzpomněli byste si co označuje výraz Teambuilding? Pamatujete si definici pojmu Modifikace? Znáte pojem Paleontologie? Vzpomněli byste si co znamená slovo Medvědí služba?

Klíčová slova: místo narození, popis, Tomáš Macháč, život, lexikon, osobnosti, Tomáš Macháč, informace, sport, wikipedie, osobnost, kde se narodil Tomáš Macháč?, sport, národnost, kdy se narodil Tomáš Macháč?, zajímavosti

Pojem Tomáš Macháč je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Více informací o slovu Tomáš Macháč doporučujeme hledat v těchto zdrojích

Vyhledat výraz Tomáš Macháč ve Wikislovníku

Hledat videa s názvem Tomáš Macháč na Youtube

Hledat slovo Tomáš Macháč na Google.cz

Najít slovo Tomáš Macháč ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Zkusit najít výraz Tomáš Macháč ve fulltextu vyhledávače Info.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Tomáš Macháč například ve ekologickém vyhledávači Ecosia, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v Google obrázcích, v Seznam.cz slovníku cizích slov nebo v projektu slovnik.cz.

Další vybraná hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy

Biografie, životopis, kdo je to Tomáš Macháč?

Teď už znáte odpověď na otázku Kdo je to Tomáš Macháč? Kdy se narodil Tomáš Macháč? Kde se narodil Tomáš Macháč? Tomáš Macháč je v sekci Sport

Kategorie sport, potápěč, tomáš Macháč, ilustrační obrázek

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Přes veškerou snahu mohou texty obsahovat faktické i pravopisné chyby za což se předem omlouváme. Nemáme prostředky na pravidelnou aktualizace textů. Čerstvé informace hledejte osobnost, osobu, člověka Tomáš Macháč dejme tomu například ve Wikipedii, kde můžete najít nejspíše delší a podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Tomáš Macháč i v jiné kategorii než je sport.