Kdo je to?
Kdo je Tomáš Macháč? Životopis Tomáš Macháč, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Tomáš Macháč

Kdo je Tomáš Macháč? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Tomáš Macháč je český profesionální tenista. Macháč se narodil v říjnu 2000 v Berouně. V brzkém věku začal hrát tenis. Je členem týmu TK Sparta Praha a jeho hlavním trenérem je bývalý tenista Daniel Vacek.
V sedmnácti letech se Macháč v sezóně 2018 připojil k profesionálům na okruhu ATP Tour. Od té doby na okruhu ATP Tour nezískal žádný titul, ale v kategorii ATP Challenger Tour vyhrál hned čtyři tituly ve dvouhře. První z nich vyhrál na německém Koblenz Open 2020 v únoru. Druhý challenger vyhrál o měsíc později v Nur-Sultanu v Kazachstánu. Další dvě vítězství si připsal z turnaje v australském Traralgonu (leden 2022) a z turnaje v polském městě Grodzisk Mazowiecki (srpen 2022).
Roku 2020 se Macháč také radoval se svým klubem TK Sparta Praha z vítězství v české extralize. V devatenácti letech debutoval na French Open 2020. Na Australian Open 2021 se dostal do druhého kola, kde prohrál s Italem Matteem Berrettinim ve čtyřech setech.
V rámci žebříčku ATP se Macháč zatím nejlépe umístil na 97. místě ve dvouhře v prosinci 2022 a ve čtyřhře na 427 místě v srpnu 2022.
Nejčastěji hrává s tenisovou raketou značky Yonex.
Tomáš Macháč je ve vztahu s českou tenistkou Kateřinou Siniakovou.



Kdo je Tomáš Macháč? Životopis Tomáš Macháč, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě Tomáš Macháč

Národnost: česká
Datum narození: 13. 10. 2000
Místo narození: Beroun, Česká republika

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je Tomáš Macháč? s kamarády na Facebooku, Redditu, Pinterestu nebo Twitteru.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Vzpomněli byste si co označuje výraz Teambuilding? Znáte pojem Biomasa? Znáte pojem Paleontologie? Vzpomenete si na definici slova Deficit?

Klíčová slova: wiki, popis, sport, Tomáš Macháč, osobnosti, vysvětlení, zajímavosti, sport, místo narození, kdy se narodil Tomáš Macháč?, Tomáš Macháč, osobnost, kde se narodil Tomáš Macháč?, biografie, životopis, wikipedie

Pojem Tomáš Macháč je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Jiné zdroje informací o výrazu Tomáš Macháč

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Tomáš Macháč ve Wikimedia Commons

Zkusit najít frázi Tomáš Macháč ve Wikislovníku

Vyhledat heslo Tomáš Macháč ve vyhledávači Yahoo

Hledat heslo Tomáš Macháč na Google.cz

Zkusit najít Tomáš Macháč v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Dál můžete zkusit hledat slovo Tomáš Macháč například ve ruském vyhledávači Yandex, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve Wikislovníku, ve videích na Youtube nebo v projektu slovnik.cz.

Často žádané pojmy, osoby, výrazy, osobnosti, odborné termíny a slova

Životopis, kdo je Tomáš Macháč? Stručná biografie

Na této webové stránce jste se dozvěděli Kdo je to Tomáš Macháč? Kdy se narodil Tomáš Macháč? Kde se narodil Tomáš Macháč? Tomáš Macháč se nachází v kategorii Sport

Kategorie sport, lyžař, tomáš Macháč, ilustrační obrázek

Výše uvedený text byl napsán redaktorkami Superia.cz. Přes veškeré přiměřené úsilí tomu, aby informace na těchto stránkách byly správné, jejich přesnost nelze stoprocetně zaručit. Omluvte nás, že, nestíháme pravidelnou aktualizaci všechny textů. Pro aktuální informace zkuste hledat osobnost, osobu, člověka Tomáš Macháč třeba ve známé Wikipedii, kde naleznete podrobně vysvětlený popis, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Tomáš Macháč i v jiné kategorii než je sport.