Kdo je to?
Kdo je Žaneta Peřinová? Životopis Žaneta Peřinová, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Žaneta Peřinová

Kdo je Žaneta Peřinová? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Žaneta Peřinová je česká atletka, mistryně České republiky v chůzi, sportovní novinářka České televize a televizní moderátorka. Peřinová se narodila v Praze a mládí prožila v nedalekém městě Nymburk. V Nymburce docházela na sedmileté gymnázium. Na gymnáziu se věnovala atletice a závodila za sportovní klub Policie Nymburk. Roku 1994 skončila na druhém místě v chůzi na mistrovství republiky v kategorii starších žákyň s časem 17:43,5. V roce 1995 se dokonce stala mistryní České republiky ve stejné disciplíně. Tříkilometrovou trať zvládla ujít v čase 16:58,56. Roku 1996 skončila v dorostenecké kategorii na druhém místě v pětikilometrovém závodě s časem 27:28,86. Na druhém místě skončila i v roce 1998. Kromě atletiky se Peřinová věnovala také volejbalu, gymnastice a plavání.
Po maturitě na gymnáziu v roce 1998 začala studovat obor sportovní management na Fakultě tělesné výchovy a sportu na Karlově Univerzitě v Praze. Studium úspěšně dokončila v roce 2003 a získala magisterský titul.
Ještě během studií v roce 2001 nastoupila do redakce sportu v České televizi. V České televizi pracovala jako moderátorka sportovního zpravodajství v pořadu Studio 6. Dále se věnovala reportážím sportovních událostí na sportovním kanálu ČT sport. Později se začala věnovat především zpravodajství z atletiky.



Kdo je Žaneta Peřinová? Životopis Žaneta Peřinová, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Hlavní informace o osobě Žaneta Peřinová

Národnost: česká
Datum narození: 7. 4. 1980
Místo narození: Praha, Československo

Budeme rádi, pokud budete tuto stručnou biografii s osobou Žaneta Peřinová sdílet s kolegy, přáteli a partnery prostřednictvím uvedených tlačítek na sociálních sítích Facebook nebo Twitter.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu  

Vzpomenete si na definici slova Alokace? Vzpomenete si na definici slova Čádor? Vzpomněli byste si co znamená slovo Rešerše? Vzpomněli byste si na význam slova Elektronka?

Klíčová slova: kde se narodila Žaneta Peřinová?, Žaneta Peřinová, životopis, narození, informace, kdy se narodila Žaneta Peřinová?, sport, wikipedie, biografie, zajímavosti, kdo je Žaneta Peřinová?, datum narození, lexikon, vysvětlení, místo narození, osobnost

Pojem Žaneta Peřinová je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Další zdroje informací

Zkusit najít heslo Žaneta Peřinová ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Žaneta Peřinová ve Wikimedia Commons

Vyhledat výraz Žaneta Peřinová ve vyhledávači Yahoo

Najít pojem Žaneta Peřinová na Google obrázcích

Hledat slovo Žaneta Peřinová ve fulltextu Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Žaneta Peřinová například v Google obrázcích, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve Wikislovníku, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo nebo v Lingea slovnících.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Biografie, životopis, kdo je to Žaneta Peřinová?

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Žaneta Peřinová? Kdy se narodila Žaneta Peřinová? Kde se narodila Žaneta Peřinová? Žaneta Peřinová je v sekci Sport

Sepsáno redaktory Superia.cz. Provozovatel v žádném případě neručí za aktuálnost údajů uveřejněných na webu. Berte v potaz, že uvedené texty nejsou pravidelně aktualizovány. Zkuste též hledat informace osobnost, osobu, člověka Žaneta Peřinová například v projektu Wikipedie, kde můžete najít nejspíš delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Žaneta Peřinová i v jiné kategorii než je sport.