Kdo je to?
Kdo je to Alžbětko? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Alžbětko? Lidé, politika

Alžbětko

Jaký je význam slova Alžbětko? Co to znamená?

Alžbětko je česká/ý aktivistka/aktivista, zabývající se genderovými tématy. Alžbětko se definuje jako nebinární, tj. ani žena, ani muž, a nechává se oslovovat ve středním rodě.
Alžbětko prezentuje názor, že pohlaví a gender spolu nesouvisí. Ono samo se narodilo v ženském těle, nicméně necítí se být ženou, ale ani mužem. Proto se označuje jako nebinární a je v českém prostředí jednou z mála osobností, která tak vystupuje veřejně a o tomto tématu mluví. Vyjadřuje se též k otázkám sexuality, genderových stereotypů a dalších otázek spojených s tradičním rozdělením světa na mužský a ženský.
Termín nebinární člověk se vztahuje ke skutečnosti, že běžně dělíme lidstvo na dvě skupiny (binárně): ženy a muže. Nebinární osobnost z tohoto systému tedy vystupuje.
Kromě témat spojených s pohlavím a genderem se Alžbětko věnuje též ekologickému aktivismu.



Kdo je to Alžbětko? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Alžbětko? Lidé, politika

Velmi by nás potěšilo, pakliže byste sdíleli text Alžbětko s vašimi známými a kamarády na sociálních sítích jako je Facebook a Twitter.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Víte co je Hustilka? Vzpomněli byste si co znamená slovo Microblading? Rozumíte pojmu Rabat? Víte co je Kvitance?

Klíčová slova: původ slova, lexikon, přesný význam, formulace, popis, pojem, heslo, Alžbětko, význam, přesný výraz, politika, definice, Alžbětko, význam slova, význam pojmu, slovo

Pojem Alžbětko je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Hledejte pojem Alžbětko v následujících vyhledávačích

Najít výraz Alžbětko ve vyhledávači Yandex

Hledat pojem Alžbětko ve Wikipedii

Zkusit najít slovo Alžbětko na Google obrázcích

Hledat výraz Alžbětko ve vyhledávači Qwant

Najít heslo Alžbětko ve fulltextu vyhledávače Info.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Alžbětko například ve videích na Youtube, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, ve ruském vyhledávači Yandex nebo v Lingea slovnících.

Náhodných výběr osobností, odborných pojmů, termínů a slov

Vysvětlení významu slova Alžbětko, definice, vysvětlení pojmu

Z předchozího textu jste se dozvěděli Kdo je to Alžbětko? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Alžbětko? Definice pojmu Alžbětko se nachází v sekci Politika

Kategorie politika, politická mapa, alžbětko, ilustrační obrázek

Text vytvořen pro Superia.cz. Žádným způsobem neručíme za informace nebo obsah uvedený na těchto internetových stránkách. Informace v textu mohou být zastaralé. Stránky jsou aktualizovány nepravidelně dle možností. Zkuste též najít informace výraz, termín, heslo, výraznapř. v projektu Wikipedia, kde můžete najít nejspíše podrobnější text. Nezapomeňte prosím, že každé slovo může mít vícero významů vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Zkuste proto vyhledávání nebo se podívejte do jiných kategorií než je Politika.