Kdo je to?
Kdo je to Imigrant? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Imigrant? Lidé, politika

Imigrant

Jaký je význam slova Imigrant? Co to znamená?

Imigrant, jinak také přistěhovalec, je člověk, který přichází ze zahraničí na území jiného státu a usazuje se zde. Koná tak většinou z důvodů ekonomických, politických či náboženských. Imigrant může být obyvatelem chudé země, kterou opouští, aby získal majetek, zlepšil svou životní úroveň nebo získal vzdělání.
Stěhování za prací k ekonomicky rozvinutějším sousedům probíhalo v historii mnohokrát a probíhá i v současnosti. Imigranti nemají vždy snahu o integraci, což může vést až k násilí. K opuštění domova vedou často i ozbrojené konflikty v původní zemi. Mnoho přistěhovalců pochází také ze zemí, ve kterých na ně byl vyvíjen politický nátlak, nebo byli nábožensky utiskováni.



Kdo je to Imigrant? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Imigrant? Lidé, politika

Uvedený text s definicí slova Imigrant můžete samozřejmě sdílet s ostatními na webových službách typu Pinterest, Facebook, Twitter nebo Reddit.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Víte, co je to Tristní? Pamatujete si definici pojmu Betlémské světlo? Vzpomněli byste si na význam slova Spirometrie? Vzpomněli byste si co znamená slovo Nadzemní podlaží?

Klíčová slova: informace, význam slova, wiki, pojem, přesný význam, definice, vysvětlení, synonymum, slovo, lexikon, co znamená, původ slova, termín, etymologie, wikipedie, význam

Pojem Imigrant je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Linky na jiné informační zdroje

Zkusit najít výraz Imigrant ve Wikislovníku

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Imigrant ve Wikimedia Commons

Hledat výraz Imigrant ve vyhledávači Yahoo

Hledejte bez špehování slovo Imigrant ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat výraz Imigrant ve vyhledávači Qwant

Dál můžete zkusit hledat slovo Imigrant například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v nabídce zboží na Heureka.cz, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, ve Wikislovníku nebo v Lingea slovnících.

Další vybraná hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy

Vysvětlení významu slova Imigrant, definice, vysvětlení pojmu

Nyní už nejspíš víte Kdo je to Imigrant? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Imigrant? Definice pojmu Imigrant je v sekci Politika

Kategorie politika, náčelnice štábu, imigrant, ilustrační obrázek

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Provozovatel v žádném případě neručí za aktuálnost údajů uveřejněných na webu. Věříme, že chápete, že texty nemohou být často aktualizovány. Zkuste též najít informace pojem, slovo, termín, definici řekněme v otevřené encyklopedii Wikipedia, kde můžete najít nejspíš delší text. Berte prosím v úvahu, že pojmy mohou mít víc definic vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Zkuste hledat odborný výraz Imigrant i v jiné sekci než je kategorie politika.

V diskuzích jste se možná setkali s různými zkratkami. Mezi nejrozšířenější zkratky patří BTW a IMHO. Víte co znamenají? Pokud ne, dozvíte se to zde.