Kdo je to?
Kdo je Jiří Ovčáček? Životopis Jiří Ovčáček, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Jiří Ovčáček

Kdo je Jiří Ovčáček? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, politika

Jiří Ovčáček se nejvíce proslavil jako tiskový mluvčí Hradu, což je pozice, na níž pracuje od prosince 2013. Ovčáček je svého druhu mediální "celebrita", protože jeho komentáře mající za úkol "vysvětlit" nejrůznější (občas nevhodné a nepatřičné) výroky prezidenta působí občas bizarně až zábavně (např. Ovčáčkova snaha o hledání článku Ferdinanda Peroutky, který nikdy neexistoval, avšak Ovčáček a Zeman tvrdí opak, aby nemuseli přiznat Zemanův omyl či dokonce záměrnou lež). Proto bývá Ovčáček v internetových diskusích často označován různými nelichotivými přezdívkami, které poukazují na jeho silně loajální vztah k Zemanovi. Ovčáček nedostudoval andragogiku na FF UK a jako novinář se poprvé uplatnil v komunistických Haló novinách. Dnes se k počátkům své žurnalistické kariéry vyjadřuje značně vyhýbavě. Z Haló novin přešel do bulvárního deníku Blesk a následně pracoval pro ČSSD jako vedoucí oddělení PR a marketingu. Tehdejší předseda strany Jiří Paroubek ho však odvolal. Dalším Ovčáčkovým působištěm byl spíše levicově zaměřený deník Právo. V květnu 2014 se Ovčáček navíc stal ředitelem tiskového odboru prezidentské kanceláře a zdá se, že prezident Zeman je s ním nanejvýš spokojený.



Kdo je Jiří Ovčáček? Životopis Jiří Ovčáček, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Hlavní informace o osobě Jiří Ovčáček

Národnost: česká
Datum narození: 13.1.1979
Místo narození: Praha

Budeme rádi, pokud budete tuto stručnou biografii s osobou Jiří Ovčáček sdílet s vaším okruhem známých osob na Pinterestu, Redditu, Twitteru anebo na Facebooku.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Znáte termín Biopsie? Znáte definici termínu Lodžie? Vzpomenete si na definici slova Špecle? Pamatujete si definici pojmu Dynamický rozsah?

Klíčová slova: životopis, Jiří Ovčáček, Jiří Ovčáček, místo narození, život, zajímavosti, datum narození, narození, wiki, kdy se narodil Jiří Ovčáček?, politika, národnost, osobnosti, kde se narodil Jiří Ovčáček?, biografie, kdo je Jiří Ovčáček?

Pojem Jiří Ovčáček je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Další zdroje informací o slovu Jiří Ovčáček

Zkusit najít termín Jiří Ovčáček ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Zkusit najít heslo Jiří Ovčáček v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Zkusit najít frázi Jiří Ovčáček ve Wikislovníku

Hledat videa s názvem Jiří Ovčáček na Youtube

Zkusit najít pojem Jiří Ovčáček ve fulltextu vyhledávače Info.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Jiří Ovčáček například ve ekologickém vyhledávači Ecosia, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v evropském vyhledávači Qwant, ve Wikipedii nebo v Lingea slovnících.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Stručná biografie, resp. životopis osoby Jiří Ovčáček

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Jiří Ovčáček? Kdy se narodil Jiří Ovčáček? Kde se narodil Jiří Ovčáček? Jiří Ovčáček patří do sekce Politika

Text vytvořen pro server Superia.cz. Zveřejněné texty nemohou sloužit jako stoprocentní zdroj informací a mohou se v nich objevovat faktické chyby. Nemáme možnost pravidelné aktualizace článků. Zkuste najít informace osobnost, osobu, člověka Jiří Ovčáček řekněme v otevřené encyklopedii Wikipedia, kde můžete najít nejspíš delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Jiří Ovčáček i v jiné kategorii než je politika.

Zavzpomínejte na klasiské hry zvané Arkády. Manic miner, Pacman nebo Lemmings si nyní můžete zahrát zdarma a online ve vašem prohlížeči.