Kdo je to?
Kdo je to Žokej? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Žokej? Lidé, sport

Žokej

Jaký je význam slova Žokej? Co to znamená?

Slovem žokej v ČR označujeme profesionálního dostihového jezdce, který dosáhl 50 nebo více vítězství buď v překážkových nebo v rovinových dostizích, nikoliv však v obou dohromady. Titul žokej je platný zvlášť pro překážkové a zvlášť pro rovinové závody. Nejslavnějším českým žokejem je Josef Váňa. V zahraničí (USA, Spojené království, Irsko) je slovem žokej označován každý dostihový jezdec bez ohledu na počet vítězství nebo na tom, zda je profesionál či amatér.



Kdo je to Žokej? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Žokej? Lidé, sport

Velmi by nás potěšilo, pakliže byste sdíleli text Žokej s vašimi známými a kamarády na sociálních sítích jako je Facebook a Twitter.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Pamatujete si definici pojmu ASR? Vzpomněli byste si co znamená slovo Honitba? Znáte termín Klížka? Víte co je Kdoule?

Klíčová slova: sport, odborný výraz, heslo, přesný význam, etymologie, Žokej, wikipedie, popis, co znamená, informace, synonymum, Žokej, pojem, sport, formulace, přesný výraz

Pojem Žokej je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Další možné informační zdroje

Hledat termín Žokej ve vyhledávači Qwant

Hledejte bez špehování slovo Žokej ve vyhledávači DuckDuckGo

Najít heslo Žokej na Google obrázcích

Hledat heslo Žokej ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Najít heslo Žokej na Google.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Žokej například ve ekologickém vyhledávači Ecosia, v nabídce zboží na Heureka.cz, v Seznam.cz slovníku cizích slov, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons nebo v projektu slovnik.cz.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Vysvětlení významu slova Žokej, definice, vysvětlení pojmu

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Žokej? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Žokej? Definice pojmu Žokej se nachází v sekci Sport

Text vytvořen pro Superia.cz. Omlouváme se za možné chyby v textech. Není v našich silách pravidelně aktualizovat texty na tomto webu. Můžete též vyzkoušet hledat informace výraz, termín, heslo, výrazřekněme v projektu Wikipedie, kde můžete najít nejspíš delší text. Nezapomeňte prosím, že každé slovo může mít vícero významů vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Doporučujeme vám hledat v jiných sekcích (než Sport).

Setkali jste se na internetu se zkratkou LOL nebo OMG a nevíte co znamená? Nejen tyto zkratky naleznete zde.