Kdo je to?
Kdo je to Žokej? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Žokej? Lidé, sport

Žokej

Co znamená a jaký je význam slova Žokej?

Slovem žokej v ČR označujeme profesionálního dostihového jezdce, který dosáhl 50 nebo více vítězství buď v překážkových nebo v rovinových dostizích, nikoliv však v obou dohromady. Titul žokej je platný zvlášť pro překážkové a zvlášť pro rovinové závody. Nejslavnějším českým žokejem je Josef Váňa. V zahraničí (USA, Spojené království, Irsko) je slovem žokej označován každý dostihový jezdec bez ohledu na počet vítězství nebo na tom, zda je profesionál či amatér.



Kdo je to Žokej? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Žokej? Lidé, sport

Zaujalo vás slovo, termín Žokej? Potom se podělte s kamarády prostřednictvím níže uvedených buttonků na sociálních sítích Facebook, Reddit, Pinterest nebo Twitter.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Pamatujete si definici pojmu ASR? Znáte definici termínu Erekce? Znáte termín Klížka? Pamatujete si definici pojmu Slovo souřadné?

Klíčová slova: Žokej, Žokej, sport, etymologie, wikipedie, sport, lexikon, slovo, formulace, odborný výraz, význam slova, wiki, co znamená, původ slova, přesný výraz, popis

Pojem Žokej je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Odkazy na vyhledávače, online encyklopedie a slovníky

Najít výraz Žokej ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat videa s názvem Žokej na Youtube

Zkusit najít slovo Žokej v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Hledejte bez špehování slovo Žokej ve vyhledávači DuckDuckGo

Vyhledat termín Žokej ve vyhledávači Yandex

Dál můžete zkusit hledat slovo Žokej například ve fulltextu Yahoo.com, v Google překladači, ve videích na Youtube, ve vyhledávači Seznam.cz nebo v Lingea slovnících.

Často žádané pojmy, osoby, výrazy, osobnosti, odborné termíny a slova

Co znamená Žokej? Definice pojmu, význam a vysvětlení slova

Text na tomto webu vám dal odpověď na otázku Kdo je to Žokej? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Žokej? Definice pojmu Žokej se nachází v kategorii Sport

Kategorie sport, sumo muž, Žokej, ilustrační obrázek

Text vytvořen pro server Superia.cz. Neručíme za správnost a aktuálnost uvedených informací. Data na webu nejsou pravidelně aktualizovaná, texty nemusí vždy reflektovat aktuální stav. Čerstvé informace hledejte pojem, slovo, termín, výrazkupříkladu v populární Wikipedii, kde naleznete delší popis. Nezapomeňte, že jednotlivé výrazy mohou mít víc významů v různém kontextu, v různých oborech. Zkuste hledání i v jiné sekci webu než v sport.

Setkali jste se na internetu se zkratkou LOL nebo OMG a nevíte co znamená? Nejen tyto zkratky naleznete zde.