Kdo je to?
Kdo je to Odborář? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Odborář? Lidé, politika

Odborář

Co znamená a jaký je význam slova Odborář?

Odborář je člen odborové organizace.
Odbory jsou organizace, která zastupuje zaměstnance ve vztahu k zaměstnavateli. Odborové organizace jsou obvykle zřizovány při velkých podnicích, kde se například podílí na vyjednávání kolektivní smlouvy, dbají na dodržování Zákoníku práce a bezpečnosti práce a snaží se pro zaměstnance vyjednat co nejlepší podmínky. Odborové organizace se poté sdružují a z této pozice mohou působit například i na vládu, kdy opět vyjednávají nastavení legislativy, daňových podmínek, pracovně-právních podmínek apod. ve prospěch zaměstnanců dané země.
V ČR se například odbory sdružují do Českomoravské konfederace odborových svazů.



Kdo je to Odborář? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Odborář? Lidé, politika

Velmi by nás potěšilo, pakliže byste sdíleli text Odborář s vašimi známými a kamarády na webových službách typu Pinterest, Facebook, Twitter nebo Reddit.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Vzpomenete si na definici slova Jedlá soda? Pamatujete si definici pojmu Oligarchie? Vzpomněli byste si co znamená slovo Pojištění vkladů? Vzpomněli byste si co znamená slovo Tabulátor?

Klíčová slova: synonymum, popis, informace, wiki, politika, wikipedie, politika, přesný význam, slovo, Odborář, přesný výraz, přesný výraz, lexikon, pojem, význam, termín

Pojem Odborář je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Další možné informační zdroje

Vyhledat výraz Odborář v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Hledat frázi Odborář na Google obrázcích

Hledat výraz Odborář ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Odborář ve Wikimedia Commons

Hledejte bez špehování slovo Odborář ve vyhledávači DuckDuckGo

Dál můžete zkusit hledat slovo Odborář například ve Wikipedii, v projektu slovnik.cz, ve ruském vyhledávači Yandex, ve Wikislovníku nebo v Google překladači.

Často hledané pojmy, osobnosti, výrazy, odborné termíny a slova

Vysvětlení významu slova Odborář, definice, vysvětlení pojmu

Právě nyní již víte Kdo je to Odborář? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Odborář? Definice pojmu Odborář se nachází v sekci Politika

Kategorie politika, ministryně žena, odborář, ilustrační obrázek

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Neručíme za eventuální chyby v textech. Není v našich silách pravidelně aktualizovat texty na tomto webu. Zkuste též hledat informace pojem, definici, text, výraznapř. v projektu Wikipedia.cz, kde naleznete komplexní text. Jednotlivá slova, termíny, hesla můžou mít víc definic podle různých oborů. Proto se porozhlédněte i v jiných sekcích (než Politika).