Kdo je to?
Kdo je Tommy Robinson? Životopis Tommy Robinson, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Tommy Robinson

Kdo je Tommy Robinson? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, politika

Tommy Robinson, vlastním jménem Stephen Christopher Yaxley-Lennon, je britský krajně pravicový aktivista a novinář brojící proti islámu. Vzhledem ke svým silně kritickým výrokům se dostal do konfliktů s médii, politiky, justicí, provozovateli sociálních sítí, náboženskými spolky a podobně.
V roce 2004 se stal členem Britské národní strany, kterou však záhy opustil, neboť ji považoval za rasistickou. Známým se stal, když v letech 2009 - 2013 spoluorganizoval pouliční protesty proti islámskému extremismu jakožto jeden z členů vedení hnutí English Defence League. V roce 2015 se podílel na založení hnutí Pegida UK. V letech 2017 až 2018 působil jako reportér kanadského serveru Rebel media. Neúspěšně kandidoval na místo poslance evropského parlamentu.
Na svém kontě má kromě několika knih také několik trestných činů. Konkrétně byl potrestán za nepřiměřenou obranu, pohrdání soudem, hypoteční podvod, držení drog, jednodenní vstup do USA na vypůjčený pas, účast v pouliční bitce fotbalových chuligánů atd.
Sám sebe označuje za aktivistu, novináře a bojovníka proti rasismu a antisemitismu.



Kdo je Tommy Robinson? Životopis Tommy Robinson, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Hlavní informace o osobě Tommy Robinson

Národnost: britská
Datum narození: 27. 11. 1982
Místo narození: Luton (Anglie)

Budeme rádi, pokud budete tuto stručnou biografii s osobou Tommy Robinson sdílet s vašimi kamarády na veřejných sociálních sítích (Facebook, Pinterest, Reddit či Twitter).

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu  

Víte co je Sčítanec? Pamatujete si definici pojmu Celoživotní vzdělávání? Rozumíte pojmu Arganový olej? Vzpomněli byste si co znamená slovo Banka CREDITAS?

Klíčová slova: datum narození, Tommy Robinson, kdy se narodil Tommy Robinson?, život, národnost, wikipedie, lexikon, politika, místo narození, Tommy Robinson, vysvětlení, životopis, kdo je Tommy Robinson?, narození, biografie, zajímavosti

Pojem Tommy Robinson je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Jiné doporučené zdroje informací

Zkusit najít frázi Tommy Robinson na Google obrázcích

Hledat slovo Tommy Robinson ve fulltextu Seznam.cz

Najít pojem Tommy Robinson ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít heslo Tommy Robinson ve Wikipedii

Hledat heslo Tommy Robinson ve vyhledávači Yahoo

Dál můžete zkusit hledat slovo Tommy Robinson například v Seznam.cz slovníku cizích slov, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve fulltextu Yahoo.com, ve ekologickém vyhledávači Ecosia nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Vybrané odborné pojmy, osobnosti, termíny a slova

Životopis, kdo je Tommy Robinson? Stručná biografie

Na této webové stránce jste se dozvěděli Kdo je to Tommy Robinson? Kdy se narodil Tommy Robinson? Kde se narodil Tommy Robinson? Tommy Robinson je v sekci Politika

Kategorie politika, senátor, tommy Robinson, ilustrační obrázek

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Provozovatel v žádném případě neručí za aktuálnost údajů uveřejněných na webu. Nemůžeme pravidelně aktualizovat všechny texty. Pokuste se též vyhledat informace osobnost, osobu, člověka Tommy Robinson třeba v projektu Wikipedie, kde můžete najít nejspíš delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Tommy Robinson i v jiné kategorii než je politika.