Kdo je to?
Kdo je to Velvyslanec? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Velvyslanec? Lidé, politika

Velvyslanec

Jaký je význam slova Velvyslanec? Co to znamená?

Velvyslanec je jedním z nejvyšších úředníků diplomatické služby. Zastupuje zájem svého státu ve státě jiném. Jeho sídlem je velvyslanectví. Jiný název pro velvyslance je vysoký komisař.
Velvyslanec má určité výsady – především exteritorialitu a diplomatickou imunitu. Stejně titulováni mohou být i nejvyšší úředníci významných mezinárodních organizací.



Kdo je to Velvyslanec? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Velvyslanec? Lidé, politika

Budeme rádi, pokud budete definici slova Velvyslanec sdílet s kolegy na Twitteru, Redditu, Facebooku nebo jinde.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Vzpomenete si na definici slova Čtečka knih? Víte co je Vitiligo? Vzpomněli byste si co znamená slovo Hydrosféra? Vzpomněli byste si co označuje výraz Vojtova metoda?

Klíčová slova: význam, Velvyslanec, informace, etymologie, politika, formulace, wiki, co znamená, význam slova, wikipedie, přesný výraz, odborný výraz, politika, význam pojmu, Velvyslanec, přesný výraz

Pojem Velvyslanec je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Další zdroje informací

Hledat termín Velvyslanec na Google.cz

Hledat heslo Velvyslanec v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Najít slovo Velvyslanec ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat videa s názvem Velvyslanec na Youtube

Hledejte bez špehování slovo Velvyslanec ve vyhledávači DuckDuckGo

Dál můžete zkusit hledat slovo Velvyslanec například ve ekologickém vyhledávači Ecosia, v Google překladači, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, ve vyhledávači Seznam.cz nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Další vybraná hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy

Význam slova, definice, pojem, vysvětlení co znamená Velvyslanec

Na stránce jste se mohli dozvědět: Kdo je to Velvyslanec? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Velvyslanec? Definice pojmu Velvyslanec patří do sekce Politika

Text byl sepsán pro server Superia.cz. Velmi pečlivě jsme procházeli veškeré zveřejněné texty. Přes to vše se může stát, že je zde nesprávná, nepřesná či neaktuální informace. Berte v potaz, že uvedené texty nejsou pravidelně aktualizovány. Pokuste se též vyhledat informace výraz, text, termín, pojem dejme tomu například v projektu Wikipedia, kde můžete najít mnohem podrobnější text. Ke každému slovo může existovat víc definic v různých oborech lidské činnosti. Zkuste hledání odborného pojmu Velvyslanec i v jiné kategorii než je sekce politika.

Víte, co je to viz? Víte, že se nejedná o zkratku?