Kdo je to?
Kdo je Jarmila Kratochvílová? Životopis Jarmila Kratochvílová, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Jarmila Kratochvílová

Kdo je Jarmila Kratochvílová? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Jarmila Kratochvílová je světově proslulá bývalá atletka – běžkyně krátkých a středních tratí. V roce 1983 vytvořila světový rekord na 800 m, který doposud nebyl překonán, a má také historicky druhý nejlepší čas v běhu na 400 m.
Je také držitelkou halových národních rekordů v běhu na 100, 200, 400 a 800 metrů.Její halový světový rekord na 400 metrů také nebyl překonán. Jarmila Kratochvílová nyní působí jako trenérka, je nositelkou Medaile Za zásluhy.



Kdo je Jarmila Kratochvílová? Životopis Jarmila Kratochvílová, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Hlavní informace o osobě Jarmila Kratochvílová

Národnost: česká
Datum narození: 26. ledna 1951
Místo narození: Golčův Jeníkov

Budeme rádi, pokud budete tuto stručnou biografii s osobou Jarmila Kratochvílová sdílet s kolegy, přáteli a partnery na Redditu, Twitteru nebo Facebooku.

 Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Vzpomněli byste si co znamená slovo Retenční nádrž? Pamatujete si definici pojmu Křtiny? Víte, co je to Ethernet? Vzpomněli byste si co znamená slovo Sousloví?

Klíčová slova: osobnosti, kdy se narodila Jarmila Kratochvílová?, informace, Jarmila Kratochvílová, sport, popis, život, Jarmila Kratochvílová, životopis, lexikon, wiki, wikipedie, biografie, zajímavosti, sport, datum narození

Pojem Jarmila Kratochvílová je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Doporučené zdroje informací k dalšímu studiu

Zkusit najít frázi Jarmila Kratochvílová ve fulltextu Seznam.cz

Vyhledat termín Jarmila Kratochvílová ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Najít heslo Jarmila Kratochvílová ve Wikipedii

Vyhledat slovo Jarmila Kratochvílová na Google obrázcích

Hledat termín Jarmila Kratochvílová ve vyhledávači Yandex

Dál můžete zkusit hledat slovo Jarmila Kratochvílová například ve ruském vyhledávači Yandex, v Lingea slovnících, ve Wikislovníku, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Zkuste také následující odborné pojmy, osobnosti, termíny a hesla

Biografie, životopis, kdo je to Jarmila Kratochvílová?

Na stránce jste se mohli dozvědět: Kdo je to Jarmila Kratochvílová? Kdy se narodila Jarmila Kratochvílová? Kde se narodila Jarmila Kratochvílová? Jarmila Kratochvílová je v sekci Sport

Kategorie sport, gymnastka postoj, jarmila Kratochvílová, ilustrační obrázek

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Informace obsažené na našich webových stránkách byly pečlivě zkontrolovány. I přesto však nepřebíráme odpovědnost za případné chyby. Údaje na stránkách nemusí být aktuální. Přes veškerou snahu bohužel nestíháme pravidelnou aktualizaci informací. Pokuste se též vyhledat informace osobnost, osobu, člověka Jarmila Kratochvílová řekněme třeba v otevřené encyklopedii Wikipedia, kde můžete najít podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Jarmila Kratochvílová i v jiné kategorii než je sport.