Kdo je to?
Kdo je Jarmila Kratochvílová? Životopis Jarmila Kratochvílová, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Jarmila Kratochvílová

Kdo je Jarmila Kratochvílová? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Jarmila Kratochvílová je světově proslulá bývalá atletka – běžkyně krátkých a středních tratí. V roce 1983 vytvořila světový rekord na 800 m, který doposud nebyl překonán, a má také historicky druhý nejlepší čas v běhu na 400 m.
Je také držitelkou halových národních rekordů v běhu na 100, 200, 400 a 800 metrů.Její halový světový rekord na 400 metrů také nebyl překonán. Jarmila Kratochvílová nyní působí jako trenérka, je nositelkou Medaile Za zásluhy.



Kdo je Jarmila Kratochvílová? Životopis Jarmila Kratochvílová, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Hlavní data o osobě Jarmila Kratochvílová

Národnost: česká
Datum narození: 26. ledna 1951
Místo narození: Golčův Jeníkov

Sdílejte tuto stránku s osobností Jarmila Kratochvílová s jinými osobami na Redditu, Facebooku, Pinterestu nebo na jiných tzv. sociálních sítích.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu  

Vzpomněli byste si co znamená slovo Retenční nádrž? Znáte termín Niacin? Víte, co je to Ethernet? Víte, co je to Xenofobie?

Klíčová slova: kdy se narodila Jarmila Kratochvílová?, biografie, vysvětlení, kde se narodila Jarmila Kratochvílová?, wikipedie, popis, zajímavosti, život, narození, wiki, kdo je Jarmila Kratochvílová?, lexikon, národnost, sport, datum narození, Jarmila Kratochvílová

Pojem Jarmila Kratochvílová je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Zkuste se dozvědět víc informací v následujících odkazech

Najít slovo Jarmila Kratochvílová ve vyhledávači Yahoo

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Jarmila Kratochvílová ve Wikimedia Commons

Najít termín Jarmila Kratochvílová ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit najít frázi Jarmila Kratochvílová ve Wikipedii

Hledejte bez špehování slovo Jarmila Kratochvílová ve vyhledávači DuckDuckGo

Dál můžete zkusit hledat slovo Jarmila Kratochvílová například ve fulltextu Google.cz, v Lingea slovnících, v Google obrázcích, ve videích na Youtube nebo v Google překladači.

Další osobnosti, lidé, pojmy, významy slov, hesla, výrazy

Životopis, kdo je Jarmila Kratochvílová? Stručná biografie

Na stránce jste se mohli dozvědět: Kdo je to Jarmila Kratochvílová? Kdy se narodila Jarmila Kratochvílová? Kde se narodila Jarmila Kratochvílová? Jarmila Kratochvílová je v kategorii Sport

Kategorie sport, krasobruslař, jarmila Kratochvílová, ilustrační obrázek

Napsáno redaktory Superia.cz. Pečlivě jsme prošli a zkontrolovali všechny naše texty. Přesto se však může stát, že zde objevíte chybu nebo překlep. Nemáme možnost soustavné aktualizace všech textů. Pokuste se též vyhledat informace osobnost, osobu, člověka Jarmila Kratochvílová dejme tomu například v populární Wikipedii, kde naleznete nejspíše mnohem podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Jarmila Kratochvílová i v jiné kategorii než je sport.