Kdo je to?
Kdo je to Globální prediktor? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Globální prediktor? Lidé, politika

Globální prediktor

Jaký je význam slova Globální prediktor? Co to znamená?

Globální prediktor je takový subjekt, který předurčuje nějaké dění. To, co sám předpoví, dokáže prosazovat. Jedná z globálního postavení a působí v místních podmínkách. Díky svým schopnostem a síle umí prosadit i to, proti čemu protestují jedinci, které takové jednání poškozuje a ohrožuje.
Globální prediktor je tedy tím, kdo předpovídá děje dobré i špatné, je ukazatelem úspěšného nebo neúspěšného průběhu nějakého procesu či dalšího vyvíjení děje.



Kdo je to Globální prediktor? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Globální prediktor? Lidé, politika

Budeme rádi, pokud budete definici slova Globální prediktor sdílet s kolegy na Twitteru, Redditu, Facebooku nebo jinde.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Vzpomenete si na definici slova Jmenovatel? Víte co je Sloka? Vzpomněli byste si co znamená slovo Power jóga? Vzpomněli byste si co označuje výraz Krásná literatura?

Klíčová slova: přesný význam, význam, význam pojmu, etymologie, lexikon, politika, synonymum, heslo, vysvětlení, politika, popis, termín, Globální prediktor, wikipedie, co znamená, odborný výraz

Pojem Globální prediktor je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Odkazy na jiné weby a vyhledávače

Hledat videa s názvem Globální prediktor na Youtube

Najít slovo Globální prediktor ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit najít výraz Globální prediktor ve vyhledávači Yahoo

Zkusit najít výraz Globální prediktor ve vyhledávači Qwant

Vyhledat výraz Globální prediktor ve Wikipedii

Dál můžete zkusit hledat slovo Globální prediktor například v evropském vyhledávači Qwant, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve fulltextu Yahoo.com, ve ekologickém vyhledávači Ecosia nebo v Lingea slovnících.

Další vybraná hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy

Význam slova, definice, pojem, vysvětlení co znamená Globální prediktor

Na stránce jste se mohli dozvědět: Kdo je to Globální prediktor? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Globální prediktor? Definice pojmu Globální prediktor patří do sekce Politika

Text byl sepsán pro server Superia.cz. Velmi pečlivě jsme procházeli veškeré zveřejněné texty. Přes to vše se může stát, že je zde nesprávná, nepřesná či neaktuální informace. Informace uvedené zde mohou být zastaralé či neaktuální. Texty neaktualizujeme pravidelně. Můžete též vyzkoušet hledat informace výraz, text, termín, pojem dejme tomu například v internetové Wikipedii, kde můžete najít mnohem podrobnější text. Ke každému slovo může existovat víc definic v různých oborech lidské činnosti. Proto prosím zapátrejte i v jiných kategoriích než je Politika.