Kdo je to?
Kdo je Karel Sedláček? Životopis Karel Sedláček, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Karel Sedláček

Kdo je Karel Sedláček? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Český šipkař Karel Sedláček se stal v roce 2020 historicky prvním českým hráčem, jenž získal titul profesionála v hraní šipek. K tomuto sportu se ale paradoxně dostal čirou náhodou. Coby žák základní školy ve dvanácti letech získal od svého spolužáka sadu šipek s terčem, kterého se chtěl zbavit. Karel začal trénovat. Ze začátku jen tak z nudy, později ho to začalo bavit čím dál víc. A co víc. Začal se zlepšovat a střed terče zasahovat stále častěji.
Netrvalo dlouho a už o dva roky později začal navštěvovat turnaje. Stal se dokonce členem místní ligy. Po návratu z vojny, kde své šipkařské umění stále zdokonaloval, se dostal pracovně do Pardubic. A právě zde vyzkoušel chuť vyšší úrovně hry. Z malých turnajů se najednou staly turnaje celorepublikové. V roce 2001 se zúčastnil Českého poháru. Díky přesné mušce a pevné ruce se začal prosazovat i v zahraničí. Následoval jeden úspěch za druhým.
V roce 2013 měl tak dobré hráčské výsledky, že se stal vítězem východoevropského žebříčku BDO. Tím se kvalifikoval na BDO mistrovství světa 2014. Sedláček se v roce 2018 dočkal kvalifikace na turnaj PDC European Tour, konaném v nizozemském Maastrichu, kde bohužel prohrál. Přesto se ještě v témže roce opět dostal do nominace České republiky na World Cup of Darts. Bohužel opět neuspěl. V témže roce ale zopakoval úspěch, když opětovně získal titul Mistra republiky 2018.



Kdo je Karel Sedláček? Životopis Karel Sedláček, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní údaje o osobě Karel Sedláček

Národnost: česká
Datum narození: 17. února 1979
Místo narození: Červený Kostelec

Zaujala vás biografie osobnosti Karel Sedláček? Potom se podělte s kamarády na Pinterestu, Redditu, Twitteru či Facebooku.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Znáte pojem Ethernet? Vzpomenete si na definici slova Diadém? Pamatujete si definici pojmu Banka CREDITAS? Vzpomněli byste si na význam slova Katarze?

Klíčová slova: místo narození, datum narození, wiki, životopis, vysvětlení, kdy se narodil Karel Sedláček?, osobnosti, lexikon, biografie, život, zajímavosti, sport, osobnost, informace, národnost, popis

Pojem Karel Sedláček je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Další informace o pojmu Karel Sedláček hledejte v níže uvedených zdrojích

Najít heslo Karel Sedláček v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Zkusit najít heslo Karel Sedláček ve fulltextu Seznam.cz

Hledat videa s názvem Karel Sedláček na Youtube

Hledat pojem Karel Sedláček ve vyhledávači Qwant

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Karel Sedláček ve Wikimedia Commons

Dál můžete zkusit hledat slovo Karel Sedláček například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v Lingea slovnících, ve fulltextu Yahoo.com, v Microsoft Bing nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Další vybraná hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy

Životopis, kdo je Karel Sedláček? Stručná biografie

Na stránce jste se mohli dozvědět: Kdo je to Karel Sedláček? Kdy se narodil Karel Sedláček? Kde se narodil Karel Sedláček? Karel Sedláček se nachází v kategorii Sport

Sepsáno redaktory Superia.cz. Neručíme za pravdivost, aktuálnost a přesnost informací uvedených na těchto internetových stránkách. Informace nemohou být pravidelně updatovány, proto mohou být zastaralé, neplatné, neaktuální či nepřesné. Doporučujeme vyhledat informace osobnost, osobu, člověka Karel Sedláček dejme tomu v internetové Wikipedii, kde můžete najít mnohem podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Karel Sedláček i v jiné kategorii než je sport.