Kdo je to?
Kdo je to Kulturista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Kulturista? Lidé, sport

Kulturista

Co znamená a jaký je význam slova Kulturista?

Kulturistika je sport, jehož cílem je dosáhnout ideálního vzhledu těla. Jedná se především o snahu dosáhnout dokonale vyrýsovaného svalstva a těla, které bude mít správné proporce.
Kulturistika jako sportovní odvětví se začala vyvíjet v 19. století. Kulturisté musejí zvládnout velké tréninkové dávky a dodržovat speciální jídelníčky. Následně prezentují své výsledky na soutěžích, které mohou mít národní i mezinárodní charakter.
S kulturistikou jsou však také často spojovány různé formy dopingu.



Kdo je to Kulturista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Kulturista? Lidé, sport

Sdílejte tento text s heslem Kulturista s jinými lidmi na Twitteru, Pinterestu nebo Facebooku.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu  

Víte, co je to Nezlomitelná mezera? Víte co je SJM? Vzpomněli byste si na význam slova Restrikce? Vzpomněli byste si co označuje výraz Polní lopatka?

Klíčová slova: synonymum, Kulturista, formulace, význam, definice, odborný výraz, sport, Kulturista, co znamená, etymologie, přesný výraz, původ slova, informace, význam slova, vysvětlení, přesný výraz

Pojem Kulturista je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Odkazy na vyhledávače, online encyklopedie a slovníky

Vyhledat heslo Kulturista ve vyhledávači Qwant

Najít termín Kulturista ve Wikipedii

Hledat frázi Kulturista ve vyhledávači Yandex

Hledat videa s názvem Kulturista na Youtube

Hledat termín Kulturista na Google.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Kulturista například ve vyhledávači Seznam.cz, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v evropském vyhledávači Qwant, v Google obrázcích nebo v projektu slovnik.cz.

Náhodných výběr osobností, hesel, pojmů a odborných termínů

Co znamená Kulturista? Definice pojmu, význam a vysvětlení slova

Nyní už nejspíš víte Kdo je to Kulturista? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Kulturista? Definice pojmu Kulturista patří do kategorie Sport

Kategorie sport, vodní pólistka, kulturista, ilustrační obrázek

Text byl sepsán pro server Superia.cz. Za uvedené informace neručíme. Přes veškerou pečlivost se mohou v textech objevit chybné údaje nebo pravopisné chyby. Data na webu nejsou pravidelně aktualizovaná, texty nemusí vždy reflektovat aktuální stav. Pokuste se také najít informace výraz, slovo, definici, slovíčko dejme tomu například na stránkách projektu Wikipedia, kde naleznete nejspíše mnohem podrobnější text. Berte prosím v potaz, že jednotlivá slova mohou mít víc definic v různém kontextu, v různých oborech. Vyzkoušejte proto hledání v jiných kategoriích (než sport).