Kdo je to?
Kdo je Michael Frolík? Životopis Michael Frolík, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Michael Frolík

Kdo je Michael Frolík? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Michael Frolík je český profesionální hokejista, hrající za reprezentaci České republiky. Narodil se v Kladně, kde debutoval v sezoně 2004/2005 za extraligový tým HC Rabat Kladno. V roce 2006 byl Frolík draftován klubem ze zámořské NHL, Florida Panthers. Sezonu 2006/2007 započal v kanadské lize (Quebec Major Junior Hockey League – QMJHL) v týmu Rimouski Océanic. Strávil zde 2 sezony, po kterých debutoval za Floridu Panthers v sezoně 2008/2009. Působení v týmu z Floridy trvalo celkem tři sezony. V roce 2011 byl Frolík vyměněn do týmu Chicago Blackhawks, kde podepsal tříletou smlouvu. Během sezony 2012/2013 byla NHL přerušena. Frolík během této doby hrál za český klub Piráti Chomutov. Následující sezonu Michael Frolík vyhrál s týmem ze Chicaga Stanley Cup, když dokázali v celkem šesti finálových zápasech vyhrát nad týmem Boston Bruins. Po úspěšné sezoně byl Frolík vyměněn do týmu Winnipeg Jets. Po dvou sezonách podepsal smlouvu s dalším kanadským klubem Calgary Flames na dobu pěti let. Po pěti letech byl opět vyměněn, a to do klubu Buffalo Sabers. Po roce odchází jako volný hráč na jeden rok do klubu Montreal Canadiens.



Kdo je Michael Frolík? Životopis Michael Frolík, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Hlavní informace o osobě Michael Frolík

Národnost: česká
Datum narození: 17. 2. 1988
Místo narození: Kladno, Česká republika

Budeme rádi, pokud budete tuto stručnou biografii s osobou Michael Frolík sdílet s partnery, kolegy a kamarády na veřejných sociálních sítích (Facebook, Pinterest, Reddit či Twitter).

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Víte co je Persona? Pamatujete si definici pojmu Kronika? Rozumíte pojmu Kompetence? Vzpomněli byste si co znamená slovo Chytrý telefon?

Klíčová slova: sport, wikipedie, Michael Frolík, zajímavosti, sport, biografie, kdy se narodil Michael Frolík?, kdo je Michael Frolík?, popis, osobnosti, Michael Frolík, informace, kde se narodil Michael Frolík?, narození, osobnost, život

Pojem Michael Frolík je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Další informace o pojmu Michael Frolík hledejte v níže uvedených zdrojích

Zkusit najít Michael Frolík ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat frázi Michael Frolík ve vyhledávači Yahoo

Hledat slovo Michael Frolík na Google.cz

Hledat videa s názvem Michael Frolík na Youtube

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Michael Frolík ve Wikimedia Commons

Dál můžete zkusit hledat slovo Michael Frolík například ve videích na Youtube, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve ekologickém vyhledávači Ecosia, ve Wikipedii nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Životopis, kdo je Michael Frolík? Stručná biografie

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Michael Frolík? Kdy se narodil Michael Frolík? Kde se narodil Michael Frolík? Michael Frolík patří do sekce Sport

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Zveřejněné texty nemohou sloužit jako stoprocentní zdroj informací a mohou se v nich objevovat faktické chyby. Informace nemohou být pravidelně updatovány, proto mohou být zastaralé, neplatné, neaktuální či nepřesné. Doporučujeme taktéž hledat informace osobnost, osobu, člověka Michael Frolík třeba v otevřené encyklopedii Wikipedia, kde můžete najít nejspíš delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Michael Frolík i v jiné kategorii než je sport.