Kdo je to?
Kdo je Michal Řepík? Životopis Michal Řepík, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Michal Řepík

Kdo je Michal Řepík? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Michal Řepík je český hokejový útočník, hrající od roku 2019 za extraligový tým HC Sparta Praha. V mládí hrál za juniorský tým HC Sparta Praha. Kvůli jeho výkonům ve Spartě Praha Řepík přestoupil do týmu Vancouver Giants, hrající Western Hockey League (WHL). Michal Řepík odehrál za Giants celkem 3 sezóny, během kterých dokázal s týmem vyhrát ligu hned v první sezóně (2005/06). V další sezóně vyhráli Memorial Cup (2006/07) a Řepík získal cenu Ed Chynoweth Trophy pro nejlepšího střelce soutěže. V základní soutěži si připsal 55 bodů za 56 zápasů. Ve vyřazovací části zaznamenal dalších 26 bodů ve 22 zápasech.
V roce 2007 byl Řepík draftován do týmu Florida Panthers z NHL. Během následujících 3 sezón však více hrával nižší soutěž AHL za tým Rochester Americans (farma týmu Florida Panthers). Po 4 sezónách v USA přestoupil jako volný hráč do KHL (Kontinentální hokejová liga) do týmu HC Lev Praha. Po dvou letech klub zaniknul a Řepík přestoupil na jednu sezónu (2014/15) do týmu Lahti Pelicans ve Finsku. Po návratu do ČR podepsal dvouletou smlouvu s týmem HC Bílí Tygři Liberec, se kterým hned v první sezóně vyhrál ligový titul (2015/16). Po roce odešel do HC Sparta Praha, odkud přestoupil na dvě sezóny do týmu HC Slovan Bratislava, hrající KHL. Od roku 2019/20 je Michal Řepík hráčem týmu HC Sparta Praha.



Kdo je Michal Řepík? Životopis Michal Řepík, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní údaje o osobě Michal Řepík

Národnost: česká
Datum narození: 31. 12. 1988
Místo narození: Vlašim, Česká republika

Zaujala vás biografie osobnosti Michal Řepík? Potom se podělte s bližními na Pinterestu, Redditu, Twitteru či Facebooku.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Vzpomněli byste si co označuje výraz Napoleonský komplex? Vzpomenete si na definici slova Rispet? Znáte pojem Vitráž? Vzpomněli byste si na význam slova Územní rozhodnutí?

Klíčová slova: osobnost, wiki, místo narození, lexikon, biografie, narození, kdo je Michal Řepík?, sport, Michal Řepík, Michal Řepík, informace, národnost, kdy se narodil Michal Řepík?, datum narození, wikipedie, osobnosti

Pojem Michal Řepík je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Jiné doporučené zdroje informací

Zkusit najít termín Michal Řepík na Google.cz

Hledat pojem Michal Řepík ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Zkusit najít slovo Michal Řepík ve vyhledávači Yandex

Hledat videa s názvem Michal Řepík na Youtube

Zkusit najít termín Michal Řepík na Google obrázcích

Dál můžete zkusit hledat slovo Michal Řepík například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v Lingea slovnících, ve fulltextu Google.cz, ve Wikislovníku nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Jiné zajímavé termíny, pojmy, hesla, slova, osobnosti, lidi

Životopis, kdo je Michal Řepík? Stručná biografie

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Michal Řepík? Kdy se narodil Michal Řepík? Kde se narodil Michal Řepík? Michal Řepík se nachází v sekci Sport

Kategorie sport, kanoista, michal Řepík, ilustrační obrázek

Sepsáno redaktory Superia.cz. Žádným způsobem neručíme za informace nebo obsah uvedený na těchto internetových stránkách. Nemůžeme pravidelně aktualizovat všechny texty. Pokuste se vyhledat informace osobnost, osobu, člověka Michal Řepík dejme tomu třeba v internetové Wikipedii, kde můžete najít nejspíše podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Michal Řepík i v jiné kategorii než je sport.