Kdo je to?
Kdo je Martin Fenin? Životopis Martin Fenin, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Martin Fenin

Kdo je Martin Fenin? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Martin Fenin je bývalý český fotbalista - útočník.
Martin se narodil 16. dubna 1987 v Chebu. Odmala se věnoval fotbalu. Nejprve hrál za mládežnické kluby SK Junior Teplice a Teplice (do 2003), poté přestoupil k profesionálům a vystřídal hned několik českých i zahraničních klubů. Těmi nejvýznamnějšími byly Teplice, Eintracht Frankfurt, Energie Cottbus, Slavia Praha nebo FK Varnsdorf, kde svoji kariéru také ukončil.
K jeho juniorským úspěchům patřilo bezesporu druhé místo na MS hráčů do 20 let v roce 2007 v Kanadě. Téhož roku získal také ocenění Talent roku v anketě Fotbalista roku a byl také zvolen Čestným občanem Teplic. Za reprezentaci nastoupil celkem 62x za juniory a vsítil 19 gólů. Za profesionální reprezentaci nastoupil k 16 zápasům a dal 3 góly. V zahraničí hrál v Německu (Bundesliga) a ve Francii. Jeho přezdívka zněla Féňa.
Po ukončení reprezentace se dal do trénování MMA a soutěžení v soutěži Oktagon. K jeho kontroverzím patří holdování alkoholu, léčba ze závislosti, vyhrožováním sebevraždou (v opilosti) atd.
V osobním životě je ženatý, jeho žena se jmenuje Beata a mají spolu dceru Miu.



Kdo je Martin Fenin? Životopis Martin Fenin, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Hlavní data o osobě Martin Fenin

Národnost: česká
Datum narození: 16. 4. 1987
Místo narození: Cheb

Tento text (Martin Fenin) můžete samozřejmě sdílet s vašimi sledujícími na sociálních sítích jako je Facebook a Twitter.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru    

Víte, co je to Aescin? Vzpomněli byste si co znamená slovo Průsečík? Vzpomněli byste si na význam slova Greenwashing? Víte co je Skipas?

Klíčová slova: životopis, kdy se narodil Martin Fenin?, popis, informace, wikipedie, Martin Fenin, vysvětlení, zajímavosti, národnost, osobnosti, Martin Fenin, narození, kdo je Martin Fenin?, sport, místo narození, sport

Pojem Martin Fenin je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Jiné informační zdroje o frázi Martin Fenin

Najít pojem Martin Fenin ve Wikipedii

Zkusit najít Martin Fenin ve vyhledávači Yahoo

Vyhledat slovo Martin Fenin ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat termín Martin Fenin na Google.cz

Najít heslo Martin Fenin ve Wikislovníku

Dál můžete zkusit hledat slovo Martin Fenin například v Seznam.cz slovníku cizích slov, v projektu slovnik.cz, ve vyhledávači Seznam.cz, v evropském vyhledávači Qwant nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Výběr náhodných osobností, odborných termínů, pojmů a hesel

Stručná biografie, resp. životopis osoby Martin Fenin

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Martin Fenin? Kdy se narodil Martin Fenin? Kde se narodil Martin Fenin? Martin Fenin patří do kategorie Sport

Kategorie sport, potápěčka, martin Fenin, ilustrační obrázek

Text vytvořen pro Superia.cz. Texty mohou obsahovat chyby, nepřesnosti nebo překlepy. Návštěvníci, omluvte nás prosím, že nestíháme pravidelně aktualizovat texty. Můžete se pokusit také najít informace osobnost, osobu, člověka Martin Fenin řekněme v české verzi Wikipedia.cz, kde naleznete o něco delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Martin Fenin i v jiné kategorii než je sport.