Kdo je to?
Kdo je Tomáš Souček? Životopis Tomáš Souček, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Tomáš Souček

Kdo je Tomáš Souček? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Tomáš Souček je český defenzivní záložník, reprezentant a hráč anglického klubu FC West Ham United. Narodil se v Havlíčkově Brodě, kde také započal svou fotbalovou kariéru v městském klubu FC Havlíčkův Brod, tehdy ještě jako junior. Odtud si jej v roce 2013 koupil český velkoklub SK Slavia Praha. Po roce v mládežnickém klubu se Souček propracoval do A-týmu (2014). V onom roce jej SK Slavia Praha poslala na hostování k pražskému druholigovému týmu FK Viktoria Žižkov, kde Souček působil půl roku. Po návratu do Slavie Praha se mu podařilo vstřelit první hattrick v profesionální kariéře proti týmu FC Baník Ostrava (2016). V sezoně 2016-2017 v jarní části hostoval v prvoligovém klubu FC Slovan Liberec. I přes hostování v Liberci Souček slavil svůj první ligový titul se Slávií Praha. Po návratu do Slavie se Souček stal základním pilířem záložní řady a i díky jeho skvělým výkonům se Slávií slavil ještě 2 další tituly v letech 2019 a 2020. V roce 2019 se radoval rovněž ze zisku Ligového poháru, byl zvolen hráčem Fortuna ligy a probojoval se s týmem až do čtvrtfinále Evropské ligy.
Během sezony 2019/2020 odchází na hostování s opcí do anglického klubu FC West Ham United. Po vydařeném půlročním působení West Ham United uplatnil opci a Součka koupil za cca 521 milionů korun (nejdražší přestup v historii české ligy). Podepsal smlouvu s Hammers na 4 roky. Během následující sezony se jako prvnímu českému hráči v Premier League podařilo vstřelit 10 branek.



Kdo je Tomáš Souček? Životopis Tomáš Souček, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Hlavní informace o osobě Tomáš Souček

Národnost: česká
Datum narození: 27. 2. 1995
Místo narození: Havlíčkův Brod, Česká republika

Popis osobnosti Tomáš Souček můžete sdílet s jinými lidmi na Pinterestu nebo na Facebooku či Twitteru.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Znáte pojem Alter ego? Vzpomněli byste si co označuje výraz Delirium tremens? Pamatujete si definici pojmu Spíž? Znáte termín Manometr?

Klíčová slova: Tomáš Souček, lexikon, wiki, národnost, popis, sport, informace, kdy se narodil Tomáš Souček?, narození, Tomáš Souček, osobnosti, vysvětlení, místo narození, sport, životopis, wikipedie

Pojem Tomáš Souček je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Zkuste zjistit více informací o slovu Tomáš Souček v následujících zdrojích

Vyhledat slovo Tomáš Souček v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Hledat výraz Tomáš Souček na Google.cz

Hledat pojem Tomáš Souček ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit najít pojem Tomáš Souček ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat slovo Tomáš Souček ve Wikipedii

Dál můžete zkusit hledat slovo Tomáš Souček například ve ruském vyhledávači Yandex, v projektu slovnik.cz, v evropském vyhledávači Qwant, ve Wikislovníku nebo v Google překladači.

Často hledané pojmy, osobnosti, výrazy, odborné termíny a slova

Životopis, kdo je Tomáš Souček? Stručná biografie

Nyní již víte Kdo je to Tomáš Souček? Kdy se narodil Tomáš Souček? Kde se narodil Tomáš Souček? Tomáš Souček patří do kategorie Sport

Kategorie sport, krasobruslařka, tomáš Souček, ilustrační obrázek

Uvedený text sepsán reaktory Superia.cz. Přes neustálou opakovanou kontrolu mohou být v textech chyby za něž se předem omlouváme. Bohužel, častá aktualizace není v našich silách. Pro aktuální informace zkuste hledat osobnost, osobu, člověka Tomáš Souček dejme tomu například ve Wikipedii, kde můžete najít rozsáhlejší popis, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Tomáš Souček i v jiné kategorii než je sport.