Kdo je to?
Kdo je to Wrestler? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Wrestler? Lidé, sport

Wrestler

Jaký je význam slova Wrestler? Co to znamená?

1. Wrestler je člověk věnující se profesionálnímu wrestlingu, což je nesoutěžní sport oblíbený především v USA. Jeho podstatou je sehraný zápas, souboj. Zranění nebo dokonce smrt však nejsou ve wrestlingu vyloučeny, přestože se jedná o inscenované souboje. Wrestlingu se věnují i ženy. Existuje několik typů wrestlingu.
2. Americký film z roku 2008 s Mickey Rourkem v hlavní roli.



Kdo je to Wrestler? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Wrestler? Lidé, sport

Uvedený text s definicí slova Wrestler můžete samozřejmě sdílet s ostatními na webových službách typu Pinterest, Facebook, Twitter nebo Reddit.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu  

Vzpomněli byste si na význam slova HDMI? Pamatujete si definici pojmu Edukace? Víte co je Svrab? Vzpomněli byste si co znamená slovo Quad core?

Klíčová slova: etymologie, odborný výraz, Wrestler, sport, wikipedie, termín, definice, původ slova, popis, vysvětlení, informace, lexikon, synonymum, Wrestler, pojem, přesný výraz

Pojem Wrestler je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Linky na jiné informační zdroje

Hledat heslo Wrestler ve fulltextu Seznam.cz

Hledat výraz Wrestler na Google.cz

Hledat pojem Wrestler ve vyhledávači Qwant

Hledat výraz Wrestler na Google obrázcích

Zkusit najít frázi Wrestler ve vyhledávači Yandex

Dál můžete zkusit hledat slovo Wrestler například v evropském vyhledávači Qwant, v projektu slovnik.cz, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, ve ekologickém vyhledávači Ecosia nebo v Google překladači.

Další osobnosti, lidé, pojmy, významy slov, hesla, výrazy

Vysvětlení významu slova Wrestler, definice, vysvětlení pojmu

Tyto stránky vám umožnili zjistit Kdo je to Wrestler? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Wrestler? Definice pojmu Wrestler je v sekci Sport

Kategorie sport, parašutistka, wrestler, ilustrační obrázek

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Provozovatel v žádném případě neručí za aktuálnost údajů uveřejněných na webu. Věříme, že chápete, že texty nemohou být často aktualizovány. Zkuste najít informace pojem, slovo, termín, definici řekněme na webovkách projektu Wikipedia, kde můžete najít nejspíš delší text. Berte prosím v úvahu, že pojmy mohou mít víc definic vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Proto případně zapátrejte po pojmu Wrestler i v jiných kategoriích (než sport).

Víte, co je to tablet, co je to router nebo co je to co je to Wi-fi? Pokud ne, odpověď naleznete zde.