Kdo je to?
Kdo je to Wrestler? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Wrestler? Lidé, sport

Wrestler

Co znamená a jaký je význam slova Wrestler?

1. Wrestler je člověk věnující se profesionálnímu wrestlingu, což je nesoutěžní sport oblíbený především v USA. Jeho podstatou je sehraný zápas, souboj. Zranění nebo dokonce smrt však nejsou ve wrestlingu vyloučeny, přestože se jedná o inscenované souboje. Wrestlingu se věnují i ženy. Existuje několik typů wrestlingu.
2. Americký film z roku 2008 s Mickey Rourkem v hlavní roli.



Kdo je to Wrestler? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Wrestler? Lidé, sport

Budeme rádi, pokud budete definici slova Wrestler sdílet s kolegy na sociálních sítích jako je Facebook, Pinterest, Síť X nebo Reddit. Stačí kliknout na tlačítko Sdílet.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Vzpomněli byste si na význam slova HDMI? Znáte definici termínu Allegro? Víte co je Svrab? Pamatujete si definici pojmu Autismus?

Klíčová slova: význam pojmu, původ slova, wiki, přesný význam, slovo, definice, sport, wikipedie, termín, heslo, pojem, Wrestler, etymologie, formulace, sport, význam slova

Pojem Wrestler je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Odkazy na jiné online zdroje a weby

Hledat heslo Wrestler ve Wikipedii

Zkusit najít výraz Wrestler v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Hledat frázi Wrestler ve fulltextu vyhledávače Info.com

Hledejte bez špehování slovo Wrestler ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat videa s názvem Wrestler na Youtube

Dál můžete zkusit hledat slovo Wrestler například ve videích na Youtube, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve fulltextu Google.cz, ve fulltextu Yahoo.com nebo v Lingea slovnících.

Víte co znamenají tato slova, hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy?

Význam slova, definice, pojem, vysvětlení co znamená Wrestler

Nyní již víte Kdo je to Wrestler? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Wrestler? Definice pojmu Wrestler patří do sekce Sport

Text vytvořen pro server Superia.cz. Naše stránky mají pouze informativní charakter, neručíme za tiskové chyby. Doufáme, že chápete, že není v našich silách provádět pravidelnou aktualizaci všech pojmů. Zkuste též hledat informace pojem, termín, výraz,heslo řekněme třeba v projektu Wikipedia, kde naleznete komplexní text. Nezapomeňte, že jednotlivé výrazy mohou mít víc významů v závislosti na oboru a kontextu. Pokuste se najít termín Wrestler i v jiné kategorii než v sport.

Víte, co je to tablet, co je to router nebo co je to co je to Wi-fi? Pokud ne, odpověď naleznete zde.