Kdo je to?
Kdo je to Wrestler? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Wrestler? Lidé, sport

Wrestler

Jaký je význam slova Wrestler? Co to znamená?

1. Wrestler je člověk věnující se profesionálnímu wrestlingu, což je nesoutěžní sport oblíbený především v USA. Jeho podstatou je sehraný zápas, souboj. Zranění nebo dokonce smrt však nejsou ve wrestlingu vyloučeny, přestože se jedná o inscenované souboje. Wrestlingu se věnují i ženy. Existuje několik typů wrestlingu.
2. Americký film z roku 2008 s Mickey Rourkem v hlavní roli.



Kdo je to Wrestler? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Wrestler? Lidé, sport

Tento krátký text můžete velmi snadno sdílet s vašimi sledujícími na internetových sociálních sítích typu Pinterest, Reddit, Twitter (síť X) či Facebooku.

 Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Vzpomněli byste si na význam slova HDMI? Vzpomenete si na definici slova MATLAB? Víte co je Svrab? Vzpomněli byste si na význam slova Aktivita?

Klíčová slova: přesný význam, formulace, vysvětlení, synonymum, etymologie, význam, Wrestler, význam pojmu, wikipedie, co znamená, přesný výraz, původ slova, sport, přesný výraz, popis, slovo

Pojem Wrestler je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Jiné informační zdroje o frázi Wrestler

Hledat výraz Wrestler ve Wikislovníku

Hledejte bez špehování slovo Wrestler ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat heslo Wrestler v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Hledat termín Wrestler ve Wikipedii

Zkusit najít termín Wrestler ve vyhledávači Qwant

Dál můžete zkusit hledat slovo Wrestler například ve videích na Youtube, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve fulltextu Google.cz, v Microsoft Bing nebo v Google překladači.

Další osobnosti, lidé, pojmy, významy slov, hesla, výrazy

Vysvětlení významu slova Wrestler, definice, vysvětlení pojmu

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Wrestler? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Wrestler? Definice pojmu Wrestler patří do kategorie Sport

Kategorie sport, krasobruslařka, wrestler, ilustrační obrázek

Sepsáno redaktory Superia.cz. Snažili jsme se kontrolovat a ověřovat texty a informace. Přesto se mohlo stát, že je zde nepřesný údaj nebo chyba. Návštěvníci, omluvte nás prosím, že nestíháme pravidelně aktualizovat texty. Můžete také vyzkoušet hledat informace pojem, slovo, termín, heslo, definici, výraz řekněme na stránkách Wikipedie, kde můžete najít delší text. Nezapomeňte prosím, že výrazy, hesla mohou mít víc významů vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Proto případně zapátrejte po pojmu Wrestler i v jiných kategoriích (než sport).

Víte, co je to tablet, co je to router nebo co je to co je to Wi-fi? Pokud ne, odpověď naleznete zde.