Kdo je to?
Kdo je to Emigrant? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Emigrant? Lidé, politika

Emigrant

Co znamená a jaký je význam slova Emigrant?

Emigrant je ten, kdo pod určitým tlakem – politickým, sociálním či z vlastního rozhodnutí opustí zemi svého původu a přestěhuje se do jiného států. Jedná tak tedy dobrovolně.
Emigranty mohou být uprchlíci, kteří by ve své zemi mohli být nebo jsou pronásledováni, a v hostitelské zemi požádají o azyl. Emigranti političtí nebo ekonomičtí podléhají zákonu o pobytu cizinců a nesplňují podmínky pro udělení azylu.



Kdo je to Emigrant? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Emigrant? Lidé, politika

Sdílejte uvedený text s jinými osobami na sociálních sítích Pinterestu, Facebooku či Twitteru.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru    

Vzpomněli byste si na význam slova Glutamát? Vzpomněli byste si na význam slova Ratifikace? Víte co je Sója? Znáte definici termínu All inclusive?

Klíčová slova: synonymum, význam, pojem, popis, odborný výraz, Emigrant, definice, význam slova, vysvětlení, co znamená, slovo, formulace, význam pojmu, informace, přesný výraz, přesný význam

Pojem Emigrant je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Hledejte v dalších zdrojích

Zkusit najít výraz Emigrant ve Wikislovníku

Zkusit najít Emigrant ve Wikipedii

Hledat termín Emigrant na Google.cz

Najít slovo Emigrant ve vyhledávači Yahoo

Najít slovo Emigrant ve vyhledávači Qwant

Dál můžete zkusit hledat slovo Emigrant například ve fulltextu Yahoo.com, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v Seznam.cz slovníku cizích slov, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo nebo v projektu slovnik.cz.

Náhodné definice slov, pojmů a odborných termínů, osobnosti

Co znamená Emigrant? Definice pojmu, význam a vysvětlení slova

Na stránce jste se mohli dozvědět: Kdo je to Emigrant? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Emigrant? Definice pojmu Emigrant je v kategorii Politika

Kategorie politika, náčelnice štábu, emigrant, ilustrační obrázek

Text napsán pro Superia.cz. Pečlivě jsme prošli a zkontrolovali všechny naše texty. Přesto se však může stát, že zde objevíte chybu nebo překlep. Pochopte prosím, že definice nemohou být pravidelně aktualizovány. Zkuste též najít informace výraz,heslo, text, pojem dejme tomu například ve známé Wikipedii, kde naleznete podrobnější popis. Berte v úvahu, že termíny mohou mít víc definic v různém kontextu, v různých oborech. Doporučujeme vám proto porozhlédnout se v jiných kategoriích (než Politika).

Zajímáte se o auta? Pak pro určitě znáte zkratku SUV, TSI nebo TDI. Pokud je neznáte, podívejte se na spřátelený web který obsahuje tisíc nejrůznějších zkratek.