Kdo je to?
Kdo je to Bolševik? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Bolševik? Lidé, politika

Bolševik

Co znamená a jaký je význam slova Bolševik?

Jako bolševici byli označováni členové Sociálně demokratické dělnické strany Ruska. Její radikální frakce se později odštěpila a byla v roce 1917 přejmenována na Komunistickou stranu sovětského svazu a jejím vůdcem byl nechvalně proslulý Vladimir Iljič Lenin. 7. listopadu 1917 iniciovali bolševici komunistický převrat, který na dlouhou dobu zásadně ovlivnil dějiny Ruska.



Kdo je to Bolševik? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Bolševik? Lidé, politika

Zaujala vás definice slova Bolševik? Pak se o tuto stránku podělte s blízkými na různých sociálních sítích – Facebooku, Pinterestu, Redditu nebo Twitteru.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Rozumíte pojmu Viskóza? Vzpomněli byste si na význam slova Úřednická vláda? Znáte definici termínu Pozdní sběr? Znáte definici termínu Nimesil?

Klíčová slova: slovo, wiki, původ slova, politika, definice, formulace, etymologie, odborný výraz, přesný výraz, přesný význam, co znamená, lexikon, politika, význam, vysvětlení, pojem

Pojem Bolševik je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Doporučené zdroje informací k dalšímu studiu

Hledat pojem Bolševik ve vyhledávači Yahoo

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Bolševik ve Wikimedia Commons

Zkusit najít Bolševik v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Hledat pojem Bolševik ve vyhledávači Qwant

Zkusit najít pojem Bolševik ve Wikislovníku

Dál můžete zkusit hledat slovo Bolševik například ve vyhledávači Seznam.cz, v Google překladači, ve ekologickém vyhledávači Ecosia, ve Wikipedii nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Jaké osobnosti, pojmy, odborné termíny a hesla lidé hledají?

Význam slova, definice, pojem, vysvětlení co znamená Bolševik

Z předchozího textu jste se dozvěděli Kdo je to Bolševik? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Bolševik? Definice pojmu Bolševik je v kategorii Politika

Kategorie politika, premiérka, bolševik, ilustrační obrázek

Text napsán pro Superia.cz. Pečlivě jsme prošli a zkontrolovali všechny naše texty. Přesto se však může stát, že zde objevíte chybu nebo překlep. Údaje na stránkách nemusí být aktuální. Přes veškerou snahu bohužel nestíháme pravidelnou aktualizaci informací. Zkuste též hledat informace výraz,heslo, text, pojem kupř. v internetové encyklopedii Wikipedia, kde naleznete podrobnější popis. Berte v úvahu, že termíny mohou mít víc definic v závislosti na oboru a kontextu. Radíme vám proto hledat slovo Bolševik i v jiné části webu než je kategorie politika.

Setkali jste se na internetu se zkratkou LOL nebo OMG a nevíte co znamená? Nejen tyto zkratky naleznete zde.