Kdo je to?
Kdo je Kate Middleton? Životopis Kate Middleton, osobnosti, slavná žena z kategorie politika

Kate Middleton

Kdo je Kate Middleton? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, politika

Kate Middleton, nyní Její královská výsost vévodkyně z Cambridge, je manželkou vévody z Cambridge, prince Williama. Nepochází z královské ani šlechtické rodiny a neměla tedy vlastní titul. Vystudovala dějiny umění a hodně pěstovala i sport. Při studiu na univerzitě se seznámila s princem Williamem.
Po škole působila v rodinné společnosti, zajímala se o módu, především dětskou. I přes počáteční problémy dospěl vztah s princem Williamem k manželství. Kate Middleton očekává již třetího potomka.



Kdo je Kate Middleton? Životopis Kate Middleton, osobnosti, slavná žena z kategorie politika

Hlavní informace o osobě Kate Middleton

Národnost: anglická
Datum narození: 9. ledna 1982
Místo narození: Reading

Budeme rádi, pokud budete tuto stručnou biografii s osobou Kate Middleton sdílet s vaším okruhem známých osob na vašich účtech sociálních sítích jako je Pinterest, Reddit, Facebook anebo Twitter.

 Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Vzpomněli byste si na význam slova Yolo? Víte co je Dispenzarizace? Víte co je USB hub? Vzpomněli byste si co označuje výraz Revitalizace?

Klíčová slova: životopis, lexikon, popis, osobnost, národnost, kdo je Kate Middleton?, osobnosti, politika, datum narození, wiki, vysvětlení, Kate Middleton, zajímavosti, život, politika, informace

Pojem Kate Middleton je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Hledejte výraz Kate Middleton v dalších zdrojích

Hledat termín Kate Middleton na Google obrázcích

Hledat pojem Kate Middleton ve fulltextu Seznam.cz

Najít heslo Kate Middleton v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Hledat termín Kate Middleton na Google.cz

Hledat frázi Kate Middleton ve vyhledávači Yandex

Dál můžete zkusit hledat slovo Kate Middleton například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v projektu slovnik.cz, ve ruském vyhledávači Yandex, v metavyhledávači Info.com nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Stručná biografie, resp. životopis osoby Kate Middleton

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Kate Middleton? Kdy se narodila Kate Middleton? Kde se narodila Kate Middleton? Kate Middleton patří do sekce Politika

Text byl sepsán pro server Superia.cz. Zveřejněné texty nemohou sloužit jako stoprocentní zdroj informací a mohou se v nich objevovat faktické chyby. Texty bohužel nestíháme pravidelně upravovat, proto mohou obsahovat zastaralé, neaktuální, neplatné nebo nepřesné údaje. Zkuste též najít informace osobnost, osobu, člověka Kate Middleton řekněme v otevřené encyklopedii Wikipedia, kde můžete najít nejspíš delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Kate Middleton i v jiné kategorii než je politika.