Kdo je to?
Kdo je Kate Middleton? Životopis Kate Middleton, osobnosti, slavná žena z kategorie politika

Kate Middleton

Kdo je Kate Middleton? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, politika

Kate Middleton, nyní Její královská výsost vévodkyně z Cambridge, je manželkou vévody z Cambridge, prince Williama. Nepochází z královské ani šlechtické rodiny a neměla tedy vlastní titul. Vystudovala dějiny umění a hodně pěstovala i sport. Při studiu na univerzitě se seznámila s princem Williamem.
Po škole působila v rodinné společnosti, zajímala se o módu, především dětskou. I přes počáteční problémy dospěl vztah s princem Williamem k manželství. Kate Middleton očekává již třetího potomka.



Kdo je Kate Middleton? Životopis Kate Middleton, osobnosti, slavná žena z kategorie politika

Hlavní data o osobě Kate Middleton

Národnost: anglická
Datum narození: 9. ledna 1982
Místo narození: Reading

Tento text (Kate Middleton) můžete samozřejmě sdílet s přáteli a kamarády na Facebooku, Redditu, Pinterestu nebo Twitteru.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Vzpomněli byste si na význam slova Yolo? Znáte pojem Dřík? Víte co je USB hub? Vzpomenete si na definici slova Workshop?

Klíčová slova: životopis, kdo je Kate Middleton?, informace, osobnost, Kate Middleton, wikipedie, wiki, vysvětlení, místo narození, lexikon, kde se narodila Kate Middleton?, politika, biografie, život, popis, kdy se narodila Kate Middleton?

Pojem Kate Middleton je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Jiné doporučené zdroje informací

Vyhledat slovo Kate Middleton na Google obrázcích

Hledat frázi Kate Middleton ve fulltextu Seznam.cz

Najít pojem Kate Middleton ve Wikipedii

Hledejte bez špehování slovo Kate Middleton ve vyhledávači DuckDuckGo

Vyhledat výraz Kate Middleton ve vyhledávači Yandex

Dál můžete zkusit hledat slovo Kate Middleton například v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v Lingea slovnících, v metavyhledávači Info.com, ve Wikislovníku nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Vybrané odborné pojmy, osobnosti, termíny a slova

Životopis, kdo je Kate Middleton? Stručná biografie

Z předchozího textu jste se dozvěděli Kdo je to Kate Middleton? Kdy se narodila Kate Middleton? Kde se narodila Kate Middleton? Kate Middleton je v kategorii Politika

Kategorie politika, náčelník, kate Middleton, ilustrační obrázek

Výše uvedený text byl napsán redaktorkami Superia.cz. Pečlivě jsme zkontrolovali všechny informace a údaje. Přesto však nevylučujeme, že je v textech chyba. Nemůžeme pravidelně aktualizovat všechny texty. Pokuste se také najít informace osobnost, osobu, člověka Kate Middleton kupříkladu v české verzi Wikipedia.cz, kde naleznete delší popis, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Kate Middleton i v jiné kategorii než je politika.