Kdo je to?
Kdo je to Kongresman? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Kongresman? Lidé, politika

Kongresman

Co znamená a jaký je význam slova Kongresman?

Kongresman je člen Kongresu Spojených států amerických, respektive Sněmovny reprezentantů.
Kongres Spojených států amerických se dělí na dolní a horní komoru - Sněmovnu reprezentantů a Senát. Kongresmanů je ve Sněmovně reprezentantů 435 a jsou voleni na dvouleté funkční období jako zástupci jednotlivých amerických států. Kongresmani zasedají v Kapitolu. Jejich shromáždění předsedá mluvčí (Speaker). Dvojice soupeřících amerických stran - Republikáni a Demokraté - se snaží získat ve Sněmovně reprezentantů většinu, která jim umožňuje prosazování jejich politiky.



Kdo je to Kongresman? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Kongresman? Lidé, politika

Sdílejte tento text s heslem Kongresman s jinými lidmi na Twitteru, Pinterestu nebo Facebooku.

 Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Vzpomněli byste si na význam slova Keylogger? Víte co je Touchpad? Víte co je Zvyk? Vzpomněli byste si co označuje výraz Benešovy dekrety?

Klíčová slova: co znamená, slovo, politika, význam pojmu, termín, wikipedie, formulace, odborný výraz, význam slova, informace, etymologie, lexikon, wiki, definice, Kongresman, přesný výraz

Pojem Kongresman je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Internetové odkazy na vyhledávače

Hledejte bez špehování slovo Kongresman ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít pojem Kongresman ve Wikipedii

Vyhledat výraz Kongresman ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat pojem Kongresman ve vyhledávači Yahoo

Zkusit najít Kongresman na Google.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Kongresman například v evropském vyhledávači Qwant, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve ekologickém vyhledávači Ecosia, ve vyhledávači Seznam.cz nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Vybrané odborné pojmy, osobnosti, termíny a slova

Co znamená Kongresman? Definice pojmu, význam a vysvětlení slova

Právě nyní již víte Kdo je to Kongresman? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Kongresman? Definice pojmu Kongresman patří do kategorie Politika

Kategorie politika, senátorka, kongresman, ilustrační obrázek

Text byl sepsán pro server Superia.cz. Informace jsou bez jakékoliv záruky, neručíme za faktickou správnost, aktuálnost a jazykovou přesnost uvedených informací. Údaje zde uvedené mohou být již neaktuální či zastaralé. Aktualizace článků není pravidelná. Čerstvé informace hledejte výraz, slovo, definici, slovíčko dejme tomu v české verzi Wikipedia.cz, kde naleznete nejspíš komplexnější text. Berte prosím v potaz, že jednotlivá slova mohou mít víc definic v různém kontextu, v různých oborech. Zkuste hledání odborného pojmu Kongresman i v jiné kategorii než je sekce politika.