Kdo je to?
Kdo je to Kongresman? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Kongresman? Lidé, politika

Kongresman

Jaký je význam slova Kongresman? Co to znamená?

Kongresman je člen Kongresu Spojených států amerických, respektive Sněmovny reprezentantů.
Kongres Spojených států amerických se dělí na dolní a horní komoru - Sněmovnu reprezentantů a Senát. Kongresmanů je ve Sněmovně reprezentantů 435 a jsou voleni na dvouleté funkční období jako zástupci jednotlivých amerických států. Kongresmani zasedají v Kapitolu. Jejich shromáždění předsedá mluvčí (Speaker). Dvojice soupeřících amerických stran - Republikáni a Demokraté - se snaží získat ve Sněmovně reprezentantů většinu, která jim umožňuje prosazování jejich politiky.



Kdo je to Kongresman? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Kongresman? Lidé, politika

Uvedený text s definicí slova Kongresman můžete samozřejmě sdílet s ostatními na vašich účtech sociálních sítích jako je Pinterest, Reddit, Facebook anebo Twitter.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku 

Vzpomněli byste si na význam slova Keylogger? Víte co je Kyberšikana? Víte co je Zvyk? Vzpomněli byste si co označuje výraz Fyziologie?

Klíčová slova: informace, význam pojmu, heslo, přesný význam, co znamená, definice, přesný výraz, wiki, význam, politika, Kongresman, formulace, popis, etymologie, slovo, odborný výraz

Pojem Kongresman je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Hledejte výraz Kongresman v dalších zdrojích

Hledat videa s názvem Kongresman na Youtube

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Kongresman ve Wikimedia Commons

Hledejte bez špehování slovo Kongresman ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít slovo Kongresman ve vyhledávači Qwant

Najít slovo Kongresman na Google.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Kongresman například v Google obrázcích, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v Seznam.cz slovníku cizích slov, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons nebo v Google překladači.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Vysvětlení významu slova Kongresman, definice, vysvětlení pojmu

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Kongresman? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Kongresman? Definice pojmu Kongresman je v sekci Politika

Text byl sepsán pro server Superia.cz. Provozovatel v žádném případě neručí za aktuálnost údajů uveřejněných na webu. Texty bohužel nestíháme pravidelně upravovat, proto mohou obsahovat zastaralé, neaktuální, neplatné nebo nepřesné údaje. Můžete se pokusit také najít informace pojem, slovo, termín, definici řekněme na webovkách projektu Wikipedia, kde můžete najít nejspíš delší text. Ke každému slovo může existovat víc definic vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Proto případně zapátrejte po pojmu Kongresman i v jiných kategoriích (než politika).