Kdo je to?
Kdo je Martin Koller? Životopis Martin Koller, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Martin Koller

Kdo je Martin Koller? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, politika

Martin Koller je vojenský analytik - inženýr, diplomat a podplukovník v záloze. V současné době pracuje jako analytik a redaktor pro ministerstvo obrany. Zaměřuje se především na vojenské technologie, historii a politiku bezpečnosti. Je autorem článků a odborných publikací, ve kterých se soustřeďuje především na historický vývoj zbraní.
Martin Koller prošel více zaměstnáními a funkcemi, pracoval jako technik u protitankového pluku, analytický pracovník, správce fondu nebo manažer soukromé firmy. Dlouhou dobu působil také jako rada licenční správy ministerstva průmyslu a obchodu a obchodní rada ministerstva zahraničních věcí v Iráku a Kuvajtu. Svých zkušeností využívá i jako komentátor problematiky technologií a bezpečnosti.



Kdo je Martin Koller? Životopis Martin Koller, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Základní informace o osobě Martin Koller

Národnost: česká
Datum narození: 2.7. 1955
Místo narození: Praha

Líbí se stručný životopis s osobou Martin Koller? Pak se podělte s vašimi přáteli na Twitteru, Redditu, Facebooku nebo jinde.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Víte co je Ironie? Víte co je Biorezonance? Rozumíte pojmu Frgál? Vzpomněli byste si co označuje výraz Windy.com?

Klíčová slova: osobnost, wiki, místo narození, lexikon, narození, kdy se narodil Martin Koller?, datum narození, politika, Martin Koller, biografie, kdo je Martin Koller?, wikipedie, život, Martin Koller, informace, kde se narodil Martin Koller?

Pojem Martin Koller je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Odkazy na jiné online zdroje a weby

Zkusit najít termín Martin Koller na Google obrázcích

Vyhledat výraz Martin Koller ve fulltextu vyhledávače Info.com

Hledat heslo Martin Koller ve vyhledávači Yahoo

Hledejte bez špehování slovo Martin Koller ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Martin Koller ve Wikimedia Commons

Dál můžete zkusit hledat slovo Martin Koller například v Microsoft Bing, v Lingea slovnících, ve Wikipedii, ve fulltextu Google.cz nebo v Google překladači.

Jiné zajímavé termíny, pojmy, hesla, slova, osobnosti, lidi

Biografie, životopis, kdo je to Martin Koller?

Tyto stránky vám umožnili zjistit Kdo je to Martin Koller? Kdy se narodil Martin Koller? Kde se narodil Martin Koller? Martin Koller je v kategorii Politika

Kategorie politika, vlajka čtyři barvy, martin Koller, ilustrační obrázek

Text byl sepsán pro server Superia.cz. Pečlivě jsme zkontrolovali všechny informace a údaje. Přesto však nevylučujeme, že je v textech chyba. Doufáme, že chápete, že není v našich silách provádět pravidelnou aktualizaci všech pojmů. Čerstvé informace hledejte osobnost, osobu, člověka Martin Koller třeba v internetové encyklopedii Wikipedia, kde naleznete nejspíš podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Martin Koller i v jiné kategorii než je politika.

Navštivte další náš web, kde se dozvíte definici různých pojmů včetně počítačových pojmů a pojmů se světa hardware a software.