Kdo je to?
Kdo je Martin Koller? Životopis Martin Koller, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Martin Koller

Kdo je Martin Koller? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, politika

Martin Koller je vojenský analytik - inženýr, diplomat a podplukovník v záloze. V současné době pracuje jako analytik a redaktor pro ministerstvo obrany. Zaměřuje se především na vojenské technologie, historii a politiku bezpečnosti. Je autorem článků a odborných publikací, ve kterých se soustřeďuje především na historický vývoj zbraní.
Martin Koller prošel více zaměstnáními a funkcemi, pracoval jako technik u protitankového pluku, analytický pracovník, správce fondu nebo manažer soukromé firmy. Dlouhou dobu působil také jako rada licenční správy ministerstva průmyslu a obchodu a obchodní rada ministerstva zahraničních věcí v Iráku a Kuvajtu. Svých zkušeností využívá i jako komentátor problematiky technologií a bezpečnosti.



Kdo je Martin Koller? Životopis Martin Koller, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Hlavní informace o osobě Martin Koller

Národnost: česká
Datum narození: 2.7. 1955
Místo narození: Praha

Popis osobnosti Martin Koller můžete sdílet s partnery, kolegy a kamarády na veřejných sociálních sítích (Facebook, Pinterest, Reddit či Twitter).

 Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Víte co je Ironie? Pamatujete si definici pojmu Vyhřezlá ploténka? Rozumíte pojmu Frgál? Vzpomněli byste si co znamená slovo Spádová škola?

Klíčová slova: kdo je Martin Koller?, informace, Martin Koller, vysvětlení, datum narození, místo narození, národnost, život, wikipedie, zajímavosti, wiki, politika, životopis, osobnost, kdy se narodil Martin Koller?, politika

Pojem Martin Koller je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Zkuste se dozvědět víc informací v následujících odkazech

Zkusit najít Martin Koller ve Wikislovníku

Vyhledat termín Martin Koller na Google obrázcích

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Martin Koller ve Wikimedia Commons

Hledejte bez špehování slovo Martin Koller ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat videa s názvem Martin Koller na Youtube

Dál můžete zkusit hledat slovo Martin Koller například ve fulltextu Yahoo.com, v Google překladači, ve videích na Youtube, v Microsoft Bing nebo v Lingea slovnících.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Životopis, kdo je Martin Koller? Stručná biografie

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Martin Koller? Kdy se narodil Martin Koller? Kde se narodil Martin Koller? Martin Koller patří do sekce Politika

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Zveřejněné texty nemohou sloužit jako stoprocentní zdroj informací a mohou se v nich objevovat faktické chyby. Nemáme možnost soustavné aktualizace všech textů. Můžete též vyzkoušet hledat informace osobnost, osobu, člověka Martin Koller třeba na webovkách projektu Wikipedia, kde můžete najít nejspíš delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Martin Koller i v jiné kategorii než je politika.

Navštivte další náš web, kde se dozvíte definici různých pojmů včetně počítačových pojmů a pojmů se světa hardware a software.