Kdo je to?
Kdo je to Populista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Populista? Lidé, politika

Populista

Jaký je význam slova Populista? Co to znamená?

Populista je původně odpůrce elitářství. Staví se na odpor jednání, při kterém politici proti sobě staví obyčejné lidi a tzv. elitu.
Označení populista je často používáno i jako hanlivé slovo, zvláště mezi politiky. Zde tento termín označuje člověka, který prosazuje a blesková řešení složitých problémů, především sociálních a ekonomických. Většinu takových řešení však nelze použít, snahou je pouze zalíbit se. Populisté se vyskytují ve všech politických stranách.



Kdo je to Populista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Populista? Lidé, politika

Text s definicí výrazu Populista doporučujeme sdílet s dalšími lidmi na Facebooku, Twitteru, Pinterestu, Redditu nebo na jiné sociální síti.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Vzpomněli byste si co označuje výraz Deviace? Víte, co je to Infantilismus? Znáte pojem Fakultní nemocnice? Rozumíte pojmu Empatie?

Klíčová slova: přesný význam, wiki, význam slova, Populista, popis, wikipedie, politika, termín, přesný výraz, původ slova, politika, přesný výraz, vysvětlení, etymologie, heslo, význam pojmu

Pojem Populista je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Další informační zdroje

Hledejte bez špehování slovo Populista ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat videa s názvem Populista na Youtube

Najít heslo Populista na Google obrázcích

Najít heslo Populista na Google.cz

Zkusit najít heslo Populista ve fulltextu Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Populista například v Google obrázcích, v Google překladači, ve ruském vyhledávači Yandex, v Microsoft Bing nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Význam slova, definice, pojem, vysvětlení co znamená Populista

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Populista? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Populista? Definice pojmu Populista se nachází v sekci Politika

Uvedený text byl přidán redaktory Superia.cz. Omlouváme se za možné chyby v textech. Chápejte, že nemáme prostředky na pravidelnou aktualizaci. Doporučujeme zkusit nalézt informace výraz, termín, heslo, výraznapříklad ve Wikipedii, kde můžete najít nejspíš delší text. Jednotlivá slova mohou mít vícero významů v různých oborech lidské činnosti. Proto případně zapátrejte po pojmu Populista i v jiných kategoriích (než politika).

Setkali jste se na internetu se zkratkou LOL nebo OMG a nevíte co znamená? Nejen tyto zkratky naleznete zde.