Kdo je to?
Kdo je David Horváth? Životopis David Horváth, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

David Horváth

Kdo je David Horváth? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

David Horváth je český bývalý profesionální snowboardista, atlet, trenér, fotograf, střihač a filmař. Horváth se nejvíce proslavil jako snowboardista, který závodil ve Světovém poháru ve snowboardingu během let 1997-2001. Dokonce se stal desetinásobným mistrem České republiky v závodech na U-rampě. Poté, co ukončil kariéru snowboardisty, se začal věnovat zejména točení adrenalinových filmů, fotografování, kterému se věnoval 20 let a také trénování snowboardistů. Záhy založil vlastní nahrávací společnost s názvem DHC production, která se věnuje natáčení videí a focení hlavně adrenalinových sportů jako skateboarding, snowboarding a další.
Na jaře roku 2021 se Horváth vydal na Aljašku spolu s dalšími 5 členy, aby se zúčastnil Hellskiingu a mohl natáčet a fotit tuto akci. Mezi členy se nacházel i nejbohatší Čech Petr Kellner. Během letu vrtulníkem havarovali. Všichni z posádky vrtulníku zemřeli, až na Davida Horvátha. Ten byl poté dopraven do nemocnice Providence Alaska Medial Center ve městě Anchorage. Jeho stav byl stabilizován.



Kdo je David Horváth? Životopis David Horváth, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě David Horváth

Národnost: česká
Datum narození: 25. 9. 1972
Místo narození: Československo

Líbí se stručný životopis s osobou David Horváth? Pak se podělte s partnery, kolegy a kamarády prostřednictvím sociálních sítích Facebook, Pinterest, Reddit nebo Twitter.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Vzpomněli byste si na význam slova IPA? Víte, co je to BOZP? Víte co je Cirhóza jater? Rozumíte pojmu Souvětí?

Klíčová slova: národnost, informace, datum narození, kde se narodil David Horváth?, narození, sport, David Horváth, wikipedie, zajímavosti, život, osobnost, kdo je David Horváth?, David Horváth, vysvětlení, wiki, lexikon

Pojem David Horváth je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Odkazy na vyhledávače, online encyklopedie a slovníky

Hledejte bez špehování slovo David Horváth ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat heslo David Horváth ve vyhledávači Yandex

Najít slovo David Horváth ve Wikislovníku

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem David Horváth ve Wikimedia Commons

Zkusit najít pojem David Horváth ve Wikipedii

Dál můžete zkusit hledat slovo David Horváth například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v nabídce zboží na Heureka.cz, v Google obrázcích, ve fulltextu Yahoo.com nebo v Google překladači.

Náhodné definice slov, pojmů a odborných termínů, osobnosti

Životopis, kdo je David Horváth? Stručná biografie

Teď už víte Kdo je to David Horváth? Kdy se narodil David Horváth? Kde se narodil David Horváth? David Horváth patří do sekce Sport

Kategorie sport, vodní pólista, david Horváth, ilustrační obrázek

Uvedený text byl přidán redaktory Superia.cz. Naše stránky mají pouze informativní charakter, neručíme za tiskové chyby. Data na webu nejsou pravidelně aktualizovaná, texty nemusí vždy reflektovat aktuální stav. Aktuální informace lze většinou nalézt osobnost, osobu, člověka David Horváth dejme tomu třeba v internetové encyklopedii Wikipedia, kde naleznete komplexní text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost David Horváth i v jiné kategorii než je sport.