Kdo je to?
Kdo je David Horváth? Životopis David Horváth, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

David Horváth

Kdo je David Horváth? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

David Horváth je český bývalý profesionální snowboardista, atlet, trenér, fotograf, střihač a filmař. Horváth se nejvíce proslavil jako snowboardista, který závodil ve Světovém poháru ve snowboardingu během let 1997-2001. Dokonce se stal desetinásobným mistrem České republiky v závodech na U-rampě. Poté, co ukončil kariéru snowboardisty, se začal věnovat zejména točení adrenalinových filmů, fotografování, kterému se věnoval 20 let a také trénování snowboardistů. Záhy založil vlastní nahrávací společnost s názvem DHC production, která se věnuje natáčení videí a focení hlavně adrenalinových sportů jako skateboarding, snowboarding a další.
Na jaře roku 2021 se Horváth vydal na Aljašku spolu s dalšími 5 členy, aby se zúčastnil Hellskiingu a mohl natáčet a fotit tuto akci. Mezi členy se nacházel i nejbohatší Čech Petr Kellner. Během letu vrtulníkem havarovali. Všichni z posádky vrtulníku zemřeli, až na Davida Horvátha. Ten byl poté dopraven do nemocnice Providence Alaska Medial Center ve městě Anchorage. Jeho stav byl stabilizován.



Kdo je David Horváth? Životopis David Horváth, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě David Horváth

Národnost: česká
Datum narození: 25. 9. 1972
Místo narození: Československo

Líbí se stručný životopis s osobou David Horváth? Pak se podělte s partnery, kolegy a kamarády prostřednictvím níže uvedených buttonků na sociálních sítích Facebook, Reddit, Pinterest nebo Twitter.

 Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Vzpomněli byste si na význam slova IPA? Znáte definici termínu Lucidář? Víte co je Cirhóza jater? Pamatujete si definici pojmu Ředitelské volno?

Klíčová slova: sport, kdo je David Horváth?, wiki, kde se narodil David Horváth?, informace, životopis, vysvětlení, David Horváth, wikipedie, David Horváth, narození, osobnosti, místo narození, datum narození, osobnost, lexikon

Pojem David Horváth je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Odkazy na vyhledávače, online encyklopedie a slovníky

Najít pojem David Horváth ve vyhledávači Yandex

Vyhledat termín David Horváth ve vyhledávači Yahoo

Zkusit najít výraz David Horváth ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Najít heslo David Horváth ve fulltextu vyhledávače Info.com

Hledejte bez špehování slovo David Horváth ve vyhledávači DuckDuckGo

Dál můžete zkusit hledat slovo David Horváth například v evropském vyhledávači Qwant, v Lingea slovnících, v metavyhledávači Info.com, ve ekologickém vyhledávači Ecosia nebo v Google překladači.

Víte co znamenají tato slova, hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy?

Životopis, kdo je David Horváth? Stručná biografie

Nyní již víte Kdo je to David Horváth? Kdy se narodil David Horváth? Kde se narodil David Horváth? David Horváth patří do sekce Sport

Text vytvořen pro server Superia.cz. Naše stránky mají pouze informativní charakter, neručíme za tiskové chyby. Data na webu nejsou pravidelně aktualizovaná, texty nemusí vždy reflektovat aktuální stav. Zkuste též najít informace osobnost, osobu, člověka David Horváth dejme tomu třeba v projektu Wikipedia, kde naleznete komplexní text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost David Horváth i v jiné kategorii než je sport.