Kdo je to?
Kdo je Ondřej Novotný? Životopis Ondřej Novotný, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Ondřej Novotný

Kdo je Ondřej Novotný? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Ondřej Novotný je český podnikatel, promotér MMA, spoluzakladatel organizace Oktagon MMA, znalec bojových sportů, komentátor, moderátor televizních pořadů Survivor Česko & Slovensko nebo Robinsonův ostrov. Novotný se narodil v červnu 1977 v Ostravě Porubě.
Po maturitě na střední škole se odstěhoval do Prahy, kde vystudoval obor Televizní žurnalistika na Univerzitě Karlově v Praze. V mládí se věnoval házené, ale ze zdravotních důvodů s tímto sportem přestal. Po studiích chvíli pracoval jako sportovní komentátor na televizních stanicích Nova Sport, Eurosport nebo O2 TV. Komentoval především fotbalová utkání. O fotbale měl také vlastní podcast s názvem Kudy běží zajíc.
Dlouhou dobu snil Novotný o tom, že si založí vlastní organizaci. To se podařilo roku 2016, když společně se slovenským podnikatelem Pavlom Nerudou Šipkovským založili česko-slovenskou organizaci smíšených bojových umění Oktagon MMA. Během turnajů Novotný zápasy moderuje a komentuje. Součástí Oktagonu je také podcast s názvem MMA Letem světem.
V letech 2017-2018 moderoval Robinsonův ostrov. Roku 2021 začal Novotný pracovat jako moderátor reality show Survivor Česko & Slovensko.
David Novotný je také vášnivým dobrodruhem. Dokonce umí pilotovat letadlo a sám jedno takové vlastní. Auto používá minimálně. Když někam potřebuje zajet, tak si vždy vybere čtyřkolku, pro kterou má rovněž slabost.
S youtuberem Čeňkem Stýblem (Viral Brothers) spolupracuje na projektu IKISEQ. Spolupracuje také s řadou značek, mezi které patří např. Foodora (dříve Dáme Jídlo), Philips One Blade či Metaxa.
Novotný je od roku 2015 ženatý s modelkou a vítězkou MISS 2006 Renatou Langmannovou. Své ano si řekli po sedmiletém vztahu. Společně vychovávají dceru Medu, která se narodila v září 2020. Z předešlého vztahu má David Novotný dceru Trinity, která je již dospělá.



Kdo je Ondřej Novotný? Životopis Ondřej Novotný, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě Ondřej Novotný

Národnost: česká
Datum narození: 14. 6. 1977
Místo narození: Ostrava, Slezsko, Československo

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je Ondřej Novotný? s přáteli a kamarády na Facebooku, Redditu, Pinterestu nebo Twitteru.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu      

Vzpomněli byste si na význam slova Syndrom vyhoření? Znáte pojem Erdomed? Víte co je Poplužní dvůr? Vzpomenete si na definici slova Microsoft Edge?

Klíčová slova: zajímavosti, vysvětlení, národnost, Ondřej Novotný, informace, wikipedie, wiki, narození, životopis, místo narození, popis, datum narození, kdo je Ondřej Novotný?, lexikon, Ondřej Novotný, sport

Pojem Ondřej Novotný je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Zkuste zjistit více informací o slovu Ondřej Novotný v následujících zdrojích

Zkusit najít termín Ondřej Novotný ve Wikislovníku

Zkusit najít slovo Ondřej Novotný ve vyhledávači Qwant

Vyhledat termín Ondřej Novotný ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledejte bez špehování slovo Ondřej Novotný ve vyhledávači DuckDuckGo

Vyhledat pojem Ondřej Novotný ve fulltextu Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Ondřej Novotný například ve fulltextu Google.cz, v projektu slovnik.cz, v evropském vyhledávači Qwant, ve fulltextu Yahoo.com nebo v Lingea slovnících.

Náhodných výběr osobností, odborných termínů, pojmů a hesel

Životopis, kdo je Ondřej Novotný? Stručná biografie

Na této webové stránce jste se dozvěděli Kdo je to Ondřej Novotný? Kdy se narodil Ondřej Novotný? Kde se narodil Ondřej Novotný? Ondřej Novotný je v kategorii Sport

Kategorie sport, parašutistka, ondřej Novotný, ilustrační obrázek

Výše uvedený text byl napsán redaktorkami Superia.cz. Přes veškerou pečlivost mohou texty chyby. Za případné faktické nebo pravopisné chyby se dopředu omlouváme. Bohužel, častá aktualizace není v našich silách. Čerstvé informace hledejte osobnost, osobu, člověka Ondřej Novotný dejme tomu třeba ve známé Wikipedii, kde naleznete komplexní text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Ondřej Novotný i v jiné kategorii než je sport.