Kdo je to?
Kdo je Martin Nečas? Životopis Martin Nečas, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Martin Nečas

Kdo je Martin Nečas? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Martin Nečas je hokejový útočník, který začínal ve Žďáru nad Sázavou a dále pokračoval v HC Kometě Brno. Zde hrál extraligu po 5 sezón. Další sezóny odehrál ve Slavii Třebíč a pak v zámořské NHL v týmu Carolina Hurricanes. V roce 2017 se vrátil do Komety Brno. Zde se opakovaně zasloužil o zlato v týmu dorostu, tak v extralize.
V roce 2016 Martina Nečase draftoval Traktor Čeljabinsk, kde hrál v KHL, a o rok později znovu tým Carolina Hurrikanes, kde hraje v NHL.



Kdo je Martin Nečas? Životopis Martin Nečas, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Hlavní data o osobě Martin Nečas

Národnost: česká
Datum narození: 15.1.1999
Místo narození: Nové Město na Moravě

Sdílejte tuto stránku s osobností Martin Nečas s kolegy, přáteli a partnery na sociálních sítích jako je Facebook, Pinterest, Síť X nebo Reddit. Stačí kliknout na tlačítko Sdílet.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Víte, co je to Svěřenecký fond? Znáte definici termínu Memoáry? Vzpomněli byste si na význam slova Absolutní? Pamatujete si definici pojmu Bystřina?

Klíčová slova: Martin Nečas, wikipedie, kdy se narodil Martin Nečas?, sport, informace, lexikon, vysvětlení, datum narození, kde se narodil Martin Nečas?, narození, národnost, popis, zajímavosti, místo narození, wiki, sport

Pojem Martin Nečas je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Hledejte v dalších online informačních zdrojích

Zkusit najít frázi Martin Nečas na Google.cz

Hledat termín Martin Nečas ve fulltextu vyhledávače Info.com

Vyhledat výraz Martin Nečas ve fulltextu Seznam.cz

Hledat slovo Martin Nečas ve Wikipedii

Hledat pojem Martin Nečas ve vyhledávači Yandex

Dál můžete zkusit hledat slovo Martin Nečas například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v Google překladači, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v Microsoft Bing nebo v Lingea slovnících.

Často hledané výrazy, osobnosti, termíny a odborné pojmy

Biografie, životopis, kdo je to Martin Nečas?

Tyto webové stránky vám přinesly odpověď na otázku Kdo je to Martin Nečas? Kdy se narodil Martin Nečas? Kde se narodil Martin Nečas? Martin Nečas je v sekci Sport

Kategorie sport, plavec, martin Nečas, ilustrační obrázek

Text vytvořen pro server Superia.cz. Navzdory veškeré pečlivosti neručíme za úplnost a správnost zveřejněného obsahu. Bohužel, nestíháme pravidelně aktualizovat všechny texty. Aktuální informace lze většinou nalézt osobnost, osobu, člověka Martin Nečas třeba na stránkách projektu Wikipedia, kde naleznete delší popis, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Martin Nečas i v jiné kategorii než je sport.