Kdo je to?
Kdo je to Freerider? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Freerider? Lidé, sport

Freerider

Co znamená a jaký je význam slova Freerider?

Freerider je člověk, který se věnuje freeridu, tedy adrenalinové sportovní jízdě mimo vyznačené trasy. Může se jednat o jízdu ve volném terénu na kole, na lyžích, na snowboardu atd.
Nejčastěji se tento pojem spojuje s cyklistikou. Zde už se vyvinul ve specifické sportovní odvětví, kde se kromě samotné terénní jízdy provozují i akrobatické a další triky.
Vzhledem k tomu, že při freeridu může docházet k úrazům a též k ničení krajiny, je vhodné provozovat tyto sporty na místech k tomu určeným.



Kdo je to Freerider? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Freerider? Lidé, sport

Tento text samozřejmě můžete sdílet s kolegy, přáteli a partnery na Redditu, Twitteru nebo Facebooku.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Znáte pojem Molton? Pamatujete si definici pojmu Ubikace? Pamatujete si definici pojmu Marmoleum? Vzpomněli byste si co znamená slovo Infuze?

Klíčová slova: formulace, odborný výraz, sport, přesný výraz, termín, etymologie, přesný výraz, původ slova, vysvětlení, wiki, sport, význam slova, lexikon, význam, slovo, co znamená

Pojem Freerider je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Doporučené zdroje informací k dalšímu studiu

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Freerider ve Wikimedia Commons

Najít pojem Freerider ve Wikislovníku

Zkusit najít slovo Freerider ve vyhledávači Qwant

Najít termín Freerider ve fulltextu Seznam.cz

Vyhledat výraz Freerider ve vyhledávači Yandex

Dál můžete zkusit hledat slovo Freerider například v evropském vyhledávači Qwant, v Lingea slovnících, ve videích na Youtube, v metavyhledávači Info.com nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Víte co znamenají tato slova, hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy?

Význam slova, definice, pojem, vysvětlení co znamená Freerider

Nyní již víte Kdo je to Freerider? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Freerider? Definice pojmu Freerider je v sekci Sport

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Provozovatel neručí za aktuálnost a přesnost informací v textech. Údaje na stránkách nemusí být aktuální. Přes veškerou snahu bohužel nestíháme pravidelnou aktualizaci informací. Pokuste se také najít informace výraz, definici, slovo, termín řekněme třeba v projektu Wikipedia.cz, kde naleznete komplexní text. Jednotlivá slova, termíny, hesla můžou mít víc definic v závislosti na oboru a kontextu. Zkuste proto hledat termín Freerider hledat i v jiných kategoriích (než sport).