Kdo je to?
Kdo je to Freerider? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Freerider? Lidé, sport

Freerider

Jaký je význam slova Freerider? Co to znamená?

Freerider je člověk, který se věnuje freeridu, tedy adrenalinové sportovní jízdě mimo vyznačené trasy. Může se jednat o jízdu ve volném terénu na kole, na lyžích, na snowboardu atd.
Nejčastěji se tento pojem spojuje s cyklistikou. Zde už se vyvinul ve specifické sportovní odvětví, kde se kromě samotné terénní jízdy provozují i akrobatické a další triky.
Vzhledem k tomu, že při freeridu může docházet k úrazům a též k ničení krajiny, je vhodné provozovat tyto sporty na místech k tomu určeným.



Kdo je to Freerider? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Freerider? Lidé, sport

Uvedený text s definicí slova Freerider můžete samozřejmě sdílet s ostatními na webových službách typu Pinterest, Facebook, Twitter nebo Reddit.

 Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Znáte pojem Molton? Pamatujete si definici pojmu Kriket? Pamatujete si definici pojmu Marmoleum? Vzpomněli byste si co znamená slovo Dtto?

Klíčová slova: odborný výraz, sport, přesný výraz, wiki, formulace, pojem, Freerider, sport, lexikon, původ slova, synonymum, Freerider, wikipedie, přesný význam, vysvětlení, význam slova

Pojem Freerider je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Hledejte pojem Freerider v následujících vyhledávačích

Vyhledat výraz Freerider ve Wikipedii

Vyhledat termín Freerider ve fulltextu Seznam.cz

Hledat termín Freerider ve vyhledávači Yahoo

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Freerider ve Wikimedia Commons

Hledejte bez špehování slovo Freerider ve vyhledávači DuckDuckGo

Dál můžete zkusit hledat slovo Freerider například ve Wikislovníku, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, ve videích na Youtube nebo v projektu slovnik.cz.

Náhodných výběr z osobností, slov odborných termínů, pojmů a hesel

Vysvětlení významu slova Freerider, definice, vysvětlení pojmu

Z předchozího textu jste se dozvěděli Kdo je to Freerider? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Freerider? Definice pojmu Freerider je v sekci Sport

Kategorie sport, gymnastka, freerider, ilustrační obrázek

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Chyby vyhrazeny. Informace v textu mohou být zastaralé. Stránky jsou aktualizovány nepravidelně dle možností. Zkuste najít informace pojem, slovo, termín, definici řekněme například v projektu Wikipedie, kde můžete najít o mnoho podrobnější text. Berte prosím v úvahu, že pojmy mohou mít víc definic vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Zkuste proto též hledat synonymum ke slovu Freerider v jiné sekci než sport.