Kdo je to?
Kdo je to Freerider? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Freerider? Lidé, sport

Freerider

Co znamená a jaký je význam slova Freerider?

Freerider je člověk, který se věnuje freeridu, tedy adrenalinové sportovní jízdě mimo vyznačené trasy. Může se jednat o jízdu ve volném terénu na kole, na lyžích, na snowboardu atd.
Nejčastěji se tento pojem spojuje s cyklistikou. Zde už se vyvinul ve specifické sportovní odvětví, kde se kromě samotné terénní jízdy provozují i akrobatické a další triky.
Vzhledem k tomu, že při freeridu může docházet k úrazům a též k ničení krajiny, je vhodné provozovat tyto sporty na místech k tomu určeným.



Kdo je to Freerider? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Freerider? Lidé, sport

Líbí se vám definice kdo je to Freerider? Pak se podělte s vašimi přáteli na Twitteru, Redditu, Facebooku nebo jinde.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Znáte pojem Molton? Víte co je GIBS? Pamatujete si definici pojmu Marmoleum? Vzpomněli byste si co označuje výraz Průvodce?

Klíčová slova: formulace, slovo, popis, sport, heslo, původ slova, význam, co znamená, pojem, lexikon, přesný výraz, sport, význam slova, synonymum, přesný význam, odborný výraz

Pojem Freerider je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Více informací o slovu Freerider doporučujeme hledat v těchto zdrojích

Zkusit najít Freerider ve vyhledávači Yahoo

Hledat frázi Freerider ve fulltextu vyhledávače Info.com

Hledat videa s názvem Freerider na Youtube

Hledat pojem Freerider ve vyhledávači Yandex

Najít pojem Freerider ve Wikipedii

Dál můžete zkusit hledat slovo Freerider například ve fulltextu Google.cz, v Lingea slovnících, v evropském vyhledávači Qwant, v Microsoft Bing nebo v projektu slovnik.cz.

Často hledaná hesla, osobnosti, odborné termíny, pojmy, slova

Význam slova, definice, pojem, vysvětlení co znamená Freerider

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Freerider? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Freerider? Definice pojmu Freerider je v kategorii Sport

Kategorie sport, jezdkyně formule, freerider, ilustrační obrázek

Text byl sepsán pro server Superia.cz. Přes veškerou pečlivost mohou texty chyby. Za případné faktické nebo pravopisné chyby se dopředu omlouváme. Nemáme prostředky na pravidelnou aktualizace textů. Zkuste hledat informace výraz, heslo, pojem, termín, text, slovo řekněme třeba v české verzi Wikipedia.cz, kde naleznete podrobný text. Berte prosím v potaz, že jednotlivá slova mohou mít víc definic v závislosti na oboru a kontextu. Vyzkoušejte proto i příslušná synonyma a homonyma v jiných sekcích než sport.