Kdo je to?
Kdo je Jakub Enžl? Životopis Jakub Enžl, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Jakub Enžl

Kdo je Jakub Enžl? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Jakub Enžl je český youtuber, osobní trenér, sportovec, powerlifter a kulturista. Enžl se věnuje více než deset let kulturistice, powerliftingu a fitness životnímu stylu. Miluje také tvorbu videí. Do povědomí lidí se dostal díky svému Youtube kanálu Jakub Enžl, kde má kolem tří set videí, které se většinou týkají cvičení. Ve svých videích dává lidem různé rady a tipy, jak a co nejefektivněji cvičit. Jeho Youtube kanál odebírá kolem 220 tisíc odběratelů. Na Instagramu, kde jej sleduje více jak 300 tisíc sledujících, sdílí fotografie a videa ze svého života.
V roce 2014 zvítězil na Mistrovství ČR v mrtvém tahu, které se konalo v Mostě. Tehdy sedmnáctiletý Enžl vyhrál kategorii Dorostenci T2 – 100 Kg s výkonem 250 kg, za který získal 160 704 bodů. Tehdy Jakub vážil 94,9 kg.
Jakub Enžl má přezdívku Daddy (česky Taťka). Měří 193 cm a váží více než 110 kg.



Kdo je Jakub Enžl? Životopis Jakub Enžl, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě Jakub Enžl

Národnost: česká
Datum narození: 21. 1. 1997
Místo narození: Česká republika

Líbí se stručný životopis s osobou Jakub Enžl? Pak se podělte s blízkými na různých sociálních sítích – Facebooku, Pinterestu, Redditu nebo Twitteru.

 Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku 

Znáte pojem Scopex? Vzpomněli byste si na význam slova Akronym? Pamatujete si definici pojmu Odpočet DPH? Znáte definici termínu Roztroušená skleróza?

Klíčová slova: místo narození, lexikon, životopis, kdy se narodil Jakub Enžl?, osobnost, wiki, popis, kde se narodil Jakub Enžl?, osobnosti, sport, národnost, život, narození, zajímavosti, biografie, sport

Pojem Jakub Enžl je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Více informací o slovu Jakub Enžl doporučujeme hledat v těchto zdrojích

Hledat videa s názvem Jakub Enžl na Youtube

Najít slovo Jakub Enžl ve fulltextu vyhledávače Info.com

Hledat termín Jakub Enžl v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Najít pojem Jakub Enžl na Google.cz

Zkusit najít výraz Jakub Enžl ve vyhledávači Qwant

Dál můžete zkusit hledat slovo Jakub Enžl například ve ekologickém vyhledávači Ecosia, v nabídce zboží na Heureka.cz, v Seznam.cz slovníku cizích slov, ve fulltextu Yahoo.com nebo v Lingea slovnících.

Výběr pojmů, slov, hesel, termínů, výrazů, osobností

Biografie, životopis, kdo je to Jakub Enžl?

Teď už víte Kdo je to Jakub Enžl? Kdy se narodil Jakub Enžl? Kde se narodil Jakub Enžl? Jakub Enžl je v kategorii Sport

Kategorie sport, muž akvabela, jakub Enžl, ilustrační obrázek

Text napsán pro Superia.cz. Text zveřejněný na těchto webových stránkách má pouze informativní charakter a může obsahovat nepřesnosti či chyby. Nemáme prostředky na pravidelnou aktualizace textů. Aktuální informace lze většinou nalézt osobnost, osobu, člověka Jakub Enžl například v internetové encyklopedii Wikipedia, kde naleznete podrobně vysvětlený popis, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Jakub Enžl i v jiné kategorii než je sport.