Kdo je to?
Kdo je Jakub Enžl? Životopis Jakub Enžl, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Jakub Enžl

Kdo je Jakub Enžl? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Jakub Enžl je český youtuber, osobní trenér, sportovec, powerlifter a kulturista. Enžl se věnuje více než deset let kulturistice, powerliftingu a fitness životnímu stylu. Miluje také tvorbu videí. Do povědomí lidí se dostal díky svému Youtube kanálu Jakub Enžl, kde má kolem tří set videí, které se většinou týkají cvičení. Ve svých videích dává lidem různé rady a tipy, jak a co nejefektivněji cvičit. Jeho Youtube kanál odebírá kolem 220 tisíc odběratelů. Na Instagramu, kde jej sleduje více jak 300 tisíc sledujících, sdílí fotografie a videa ze svého života.
V roce 2014 zvítězil na Mistrovství ČR v mrtvém tahu, které se konalo v Mostě. Tehdy sedmnáctiletý Enžl vyhrál kategorii Dorostenci T2 – 100 Kg s výkonem 250 kg, za který získal 160 704 bodů. Tehdy Jakub vážil 94,9 kg.
Jakub Enžl má přezdívku Daddy (česky Taťka). Měří 193 cm a váží více než 110 kg.



Kdo je Jakub Enžl? Životopis Jakub Enžl, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní údaje o osobě Jakub Enžl

Národnost: česká
Datum narození: 21. 1. 1997
Místo narození: Česká republika

Velmi by nás potěšilo, pakliže byste sdíleli text Jakub Enžl s bližními na Pinterestu nebo na Facebooku či Twitteru.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Znáte pojem Scopex? Vzpomněli byste si co označuje výraz Absolutorium? Pamatujete si definici pojmu Odpočet DPH? Znáte termín Okultismus?

Klíčová slova: informace, národnost, narození, osobnosti, lexikon, osobnost, popis, vysvětlení, životopis, sport, život, wiki, Jakub Enžl, místo narození, biografie, datum narození

Pojem Jakub Enžl je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Hledejte v dalších zdrojích

Zkusit najít slovo Jakub Enžl na Google obrázcích

Zkusit najít pojem Jakub Enžl ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Jakub Enžl ve Wikimedia Commons

Zkusit najít slovo Jakub Enžl na Google.cz

Hledat videa s názvem Jakub Enžl na Youtube

Dál můžete zkusit hledat slovo Jakub Enžl například ve fulltextu Yahoo.com, v Lingea slovnících, v metavyhledávači Info.com, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons nebo v projektu slovnik.cz.

Jiné zajímavé termíny, pojmy, hesla, slova, osobnosti, lidi

Životopis, kdo je Jakub Enžl? Stručná biografie

Na stránce jste se mohli dozvědět: Kdo je to Jakub Enžl? Kdy se narodil Jakub Enžl? Kde se narodil Jakub Enžl? Jakub Enžl se nachází v sekci Sport

Kategorie sport, motorkářka, jakub Enžl, ilustrační obrázek

Uvedený text sepsán reaktory Superia.cz. Zveřejněné texty, byly pečlivě kontrolovány. Nicméně i tak mohou obsahovat nesprávné, nepřesné nebo neaktuální informace, za což se předem moc omlouváme. Pochopte prosím, že definice nemohou být pravidelně aktualizovány. Zkuste hledat informace osobnost, osobu, člověka Jakub Enžl kupříkladu v české Wikipedii, kde můžete najít podrobný popis, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Jakub Enžl i v jiné kategorii než je sport.