Kdo je to?
Kdo je Michaela Dostálová? Životopis Michaela Dostálová, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Michaela Dostálová

Kdo je Michaela Dostálová? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Michaela Dostálová je česká zápasnice MMA.
Když byla Michaela ještě malá, chtěla se věnovat karate, ale tam ji kvůli malé váze a výšce nevzali. Později se dostala k judu. To ale nebylo všechno, vyzkoušela si sambo, BJJ, sandu, čínský box, MMA a nezávodně taky tchai-box nebo kick-box. Jako své největší úspěchy bere reprezentaci ČR v judu a v sambu a pak také třikrát po sobě vyhrála na světovém poháru v BJJ ve Spojených arabských emirátech, kde porazila místní jedničku Shamsu Hassan.
Michaela byla členkou organizace OKTAGON, je držitelkou černého pásu v brazilském jiu-jitzu (a to jako první Češka vůbec). Vystudovala ale také vysokou školu a procestovala nejen se sportem velký kus světa.
Ve své kariéře porazila také třeba Lucii Krajčovičovou ze Slovenska. Dnes soutěží už jen pro zábavu, vydělává si sdílením pikantních fotek na platformě OnlyFans, protože jak sama říká: Zápasením se nedá vydělat tolik jako focením. Díky tomu také dost shodila a věnuje se tomu, jak vypadá. Postavu má vysportovanou, takže jí stačí make-up a krajkové prádlo. A někdy ani to prádlo být nemusí. Míša se nechá ráda fotit i nahá, protože nahota jí připadá přirozená. Sama se chodí opalovat nahá a nevadí jí nuda pláže.
Mezi její zájmy patří cestování a navštěvování dobrých restaurací.



Kdo je Michaela Dostálová? Životopis Michaela Dostálová, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Základní údaje o osobě Michaela Dostálová

Národnost: česká

Zaujala vás biografie osobnosti Michaela Dostálová? Potom se podělte s vaším okruhem známých osob na Twitteru, Redditu, Pinterestu, Facebooku nebo na jiných, zde neuvedených sociálních sítích.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu  

Vzpomněli byste si co označuje výraz Gazpacho? Znáte termín Džihád? Znáte pojem Posvícení? Víte, co je to Desktop?

Klíčová slova: informace, Michaela Dostálová, popis, Michaela Dostálová, biografie, národnost, sport, sport, wikipedie, osobnost, vysvětlení, kdo je Michaela Dostálová?, životopis, zajímavosti, lexikon, wiki

Pojem Michaela Dostálová je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Odkazy na jiné weby

Vyhledat výraz Michaela Dostálová ve vyhledávači Qwant

Najít výraz Michaela Dostálová ve fulltextu vyhledávače Info.com

Najít pojem Michaela Dostálová ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat výraz Michaela Dostálová v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Vyhledat slovo Michaela Dostálová ve Wikipedii

Dál můžete zkusit hledat slovo Michaela Dostálová například ve Wikipedii, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, ve ruském vyhledávači Yandex nebo v projektu slovnik.cz.

Náhodné osobnosti, pojmy, výrazy, slova a odborné termíny

Stručná biografie, resp. životopis osoby Michaela Dostálová

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Michaela Dostálová? Michaela Dostálová patří do sekce Sport

Kategorie sport, parašutistka, michaela Dostálová, ilustrační obrázek

Napsáno redaktory Superia.cz. Neručíme za správnost či přesnost obsahu těchto webových stránek. Pochopte prosím, že nemáme prostředky na častou aktualizaci všech textů. Aktuální informace lze většinou nalézt osobnost, osobu, člověka Michaela Dostálová např. v internetové Wikipedii, kde můžete najít nejspíše podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Michaela Dostálová i v jiné kategorii než je sport.