Kdo je to?
Kdo je to Sportovec? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Sportovec? Lidé, sport

Sportovec

Co znamená a jaký je význam slova Sportovec?

Sportovec je jedinec, který miluje pohyb a snaží se podávat co nejlepší výkony a konzistentně se zdokonalovat. Sportovec má rád výzvy, účastní se různých závodů.
Nejdůležitější vlastností sportovce je fyzická kondice. Zahrnuje nejen sílu a vytrvalost, ale také rychlost, obratnost a koordinaci pohybů. Sportovec musí pravidelně trénovat, aby si udržel a zlepšil svou fyzickou kondici. To zahrnuje cvičení ve fitness centrech, běhání, plavání, cyklistiku nebo jiné aktivity, které jsou závislé na daném sportu.
Kromě fyzické kondice musí sportovec také mít silnou mentální odolnost. Sportovec musí být schopen se vyrovnat s tlakem, zvládat stres a udržet si pozitivní mysl. Mentální trénink je proto součástí přípravy sportovce.
Vybavení sportovce závisí na konkrétním sportu. Někteří sportovci potřebují speciální vybavení jako jsou tenisové rakety, golfové hole nebo lyže. Jiní používají sportovní obuv a oblečení, které je navrženo pro jejich konkrétní disciplínu. V dnešní době jsou sportovci často vybaveni moderními technologiemi, jako jsou senzory pro sledování výkonu, které jim pomáhají dosahovat lepších výsledků.
Historie je plná legendárních sportovních osobností. Mezi legendy řadíme takové ikony jako amerického basketbalistu Michaela Jordana, tenistky Serenu a Venus Williamsovy, nejrychlejšího muže planety Jamajčana Usaina Bolta, portugalského fotbalistu Cristiana Ronalda nebo australského plavce Michaela Phelpse.
Sportovat může každý a v jakémkoliv věku. Ať už jen pro zábavu na amatérské úrovni nebo jako profesionál, který si sportem vydělává na živobytí.



Kdo je to Sportovec? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Sportovec? Lidé, sport

Definici pojmu Sportovec sdílejte s rodinou a kamarády na sociálních sítích jako je Facebook a Twitter.

 Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Znáte definici termínu Štulpové okno? Vzpomněli byste si co znamená slovo Konformita? Vzpomněli byste si co označuje výraz Ataxie? Víte co je Happy slapping?

Klíčová slova: Sportovec, význam slova, Sportovec, sport, vysvětlení, původ slova, sport, slovo, definice, přesný výraz, synonymum, význam, přesný význam, odborný výraz, přesný výraz, etymologie

Pojem Sportovec je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Linky na jiné informační zdroje

Hledat heslo Sportovec ve Wikislovníku

Hledat videa s názvem Sportovec na Youtube

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Sportovec ve Wikimedia Commons

Zkusit najít frázi Sportovec ve vyhledávači Qwant

Vyhledat heslo Sportovec ve vyhledávači Yandex

Dál můžete zkusit hledat slovo Sportovec například ve Wikislovníku, v Google překladači, v Microsoft Bing, ve fulltextu Yahoo.com nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Často hledané výrazy, osobnosti, termíny a odborné pojmy

Vysvětlení významu slova Sportovec, definice, vysvětlení pojmu

Právě jste zjistili Kdo je to Sportovec? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Sportovec? Definice pojmu Sportovec je v kategorii Sport

Kategorie sport, basketbalista, sportovec, ilustrační obrázek

Text vytvořen pro Superia.cz. Uvedené informace jsou bez záruky. Věříme, že chápete, že texty nemohou být často aktualizovány. Vyzkoušejte nalézt informace výraz, heslo, pojem, termín, text, slovo řekněme ve známé Wikipedii, kde naleznete podrobně vysvětlený popis. Berte na vědomí, že pojmy mohou mít více významů podle různých oborů. Zkuste hledat odborný výraz Sportovec i v jiné sekci než je kategorie sport.