Kdo je to?
Kdo je Andrea Sestini Hlaváčková? Životopis Andrea Sestini Hlaváčková, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Andrea Sestini Hlaváčková

Kdo je Andrea Sestini Hlaváčková? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Andrea Sestini Hlaváčková je bývalá česká profesionální tenistka, která se zaměřovala zejména na debly.
Andrea se narodila 10. srpna 1986 v Plzni v pivovarnické rodině, již její prapradědeček, pradědeček i dědeček pracovali v Pivovaru Plzeň. Tatínek Jan Hlaváček byl vrchním sládkem. Nicméně Andrea odmalička chtěla být tenistkou, s tenisem začínala již ve čtyřech letech, tehdy hrála za TK Slavia Plzeň. Zde trénovala a hrála až do roku 2010, kdy přestoupila do pražského klubu TK Neridé Praha. Občas si zahrála čtyřhru i se svou sestrou Janou Hlaváčkovou, která také hrála tenis závodně, ale jinak je vystudovanou právničkou.
Po několika porážkách a neúspěších se nejvíce prosadila ve čtyřhře (deblu) s Lucií Hradeckou. Svůj první titul získaly v roce 2011 na French Open, když porazily pár Mirzaová (IND), Vesninová (RUS). V roce 2013 na US Open vyhrály další titul, a to výhrou nad párem Bartyová, Delacquová (obě USA). V témže roce vyhrála i smíšenou čtyřhru rovněž na US Open, když jejím spoluhráčem byl Max Mirnyj z Běloruska a porazili pár Spearsová (USA), Gonzáles (MEX). Obrovským úspěchem bylo stříbro na Olympiádě v Londýně 2012 v deblu s Lucií Hradeckou. Na okruhu ITF získala celkem 8 vítězství ve dvouhře a 26 ve čtyřhře. Na okruhu WTA pak získala 27 deblových titulů.
Po ukončení aktivní kariéry komentuje tenisová utkání pro ČT Sport, Nova Sport a BBC. Také se stala moderátorkou rozhlasové stanice Radiožurnál Sport.
V soukromém životě je vdaná za Fabrizia Sestiniho, bývalého italského tenistu a manažera WTA okruhů, mají spolu dcery Isabellu a Beu.
V roce 2021 vystoupila v 11. řadě Stardance ...když hvězdy tančí a obsadila 6. místo.



Kdo je Andrea Sestini Hlaváčková? Životopis Andrea Sestini Hlaváčková, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Základní informace o osobě Andrea Sestini Hlaváčková

Národnost: česká
Datum narození: 10. 8. 1986
Místo narození: Plzeň

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je Andrea Sestini Hlaváčková? s kamarády na sociálních sítích Pinterestu, Facebooku či Twitteru.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Vzpomenete si na definici slova Cuckold? Vzpomněli byste si na význam slova Maturita? Vzpomněli byste si co znamená slovo Tailleur? Znáte definici termínu Dysartrie?

Klíčová slova: informace, kde se narodila Andrea Sestini Hlaváčková?, kdy se narodila Andrea Sestini Hlaváčková?, život, osobnosti, místo narození, sport, biografie, lexikon, wikipedie, wiki, Andrea Sestini Hlaváčková, popis, datum narození, osobnost, vysvětlení

Pojem Andrea Sestini Hlaváčková je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Hledejte v dalších zdrojích

Hledat videa s názvem Andrea Sestini Hlaváčková na Youtube

Zkusit najít frázi Andrea Sestini Hlaváčková na Google.cz

Hledejte bez špehování slovo Andrea Sestini Hlaváčková ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít frázi Andrea Sestini Hlaváčková na Google obrázcích

Najít termín Andrea Sestini Hlaváčková ve vyhledávači Yahoo

Dál můžete zkusit hledat slovo Andrea Sestini Hlaváčková například ve fulltextu Yahoo.com, v Google překladači, v metavyhledávači Info.com, v Microsoft Bing nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Náhodná hesla, významy slov, odborné termíny, výrazy, pojmy, osobnosti

Životopis, kdo je Andrea Sestini Hlaváčková? Stručná biografie

Teďka už zajisté víte Kdo je to Andrea Sestini Hlaváčková? Kdy se narodila Andrea Sestini Hlaváčková? Kde se narodila Andrea Sestini Hlaváčková? Andrea Sestini Hlaváčková se nachází v kategorii Sport

Kategorie sport, gymnasta, andrea Sestini Hlaváčková, ilustrační obrázek

Text napsán pro Superia.cz. Neručíme za správnost a aktuálnost uvedených informací. Pochopte prosím, že definice nemohou být pravidelně aktualizovány. Zkuste hledat informace osobnost, osobu, člověka Andrea Sestini Hlaváčková kupříkladu v projektu Wikipedia.cz, kde naleznete nejspíš podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Andrea Sestini Hlaváčková i v jiné kategorii než je sport.