Kdo je to?
Kdo je Michal Krčmář? Životopis Michal Krčmář, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Michal Krčmář

Kdo je Michal Krčmář? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Michal Krčmář je úspěšný biatlonista. Jeho úspěšnou cestu odstartoval rok 2016, kdy se dostal na páté místo v závodě na 15 kilometrů a překonal konkurenci světových špiček. Již předtím získal dvakrát bronz a mistrovství Evropy a byl reprezentantem na ZOH v Soči v roce 2014.
Na ZOH v Jižní Koreji v roce 2018 vydobyl ve sprintu stříbrnou medaili. Ještě předtím byl bronzový ve světovém poháru ve stíhačce. Michal Krčmář je členem národní štafety mužů a smíšené štafety dvojic.



Kdo je Michal Krčmář? Životopis Michal Krčmář, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě Michal Krčmář

Národnost: česká
Datum narození: 23.1.1991
Místo narození: Vrchlabí

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je Michal Krčmář? s kamarády na sociálních sítích Pinterestu, Facebooku či Twitteru.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Vzpomněli byste si co označuje výraz Hybridní televize? Vzpomněli byste si na význam slova Kineziologie? Znáte pojem Kyška? Znáte definici termínu Frekvence?

Klíčová slova: místo narození, Michal Krčmář, život, osobnost, wikipedie, biografie, lexikon, popis, zajímavosti, narození, sport, informace, sport, kdy se narodil Michal Krčmář?, Michal Krčmář, osobnosti

Pojem Michal Krčmář je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Odkazy na vyhledávače, online encyklopedie a slovníky

Hledat slovo Michal Krčmář ve fulltextu Seznam.cz

Najít slovo Michal Krčmář na Google obrázcích

Hledat videa s názvem Michal Krčmář na Youtube

Najít termín Michal Krčmář ve vyhledávači Yandex

Najít výraz Michal Krčmář ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Michal Krčmář například v Seznam.cz slovníku cizích slov, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve ekologickém vyhledávači Ecosia, ve fulltextu Google.cz nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Životopis, kdo je Michal Krčmář? Stručná biografie

Text na této internetové stránce vám umožnil zjistit Kdo je to Michal Krčmář? Kdy se narodil Michal Krčmář? Kde se narodil Michal Krčmář? Michal Krčmář se nachází v kategorii Sport

Kategorie sport, Monako formule, michal Krčmář, ilustrační obrázek

Text napsán pro Superia.cz. Provozovatel neručí za to, že informace uvedené na portálu, nebo na stránkách na které portál odkazuje, jsou správné, úplné a aktuální. Data na webu nejsou pravidelně aktualizovaná, texty nemusí vždy reflektovat aktuální stav. Zkuste též najít informace osobnost, osobu, člověka Michal Krčmář dejme tomu třeba ve známé Wikipedii, kde naleznete komplexní text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Michal Krčmář i v jiné kategorii než je sport.