Kdo je to?
Kdo je Pavel Zacha? Životopis Pavel Zacha, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Pavel Zacha

Kdo je Pavel Zacha? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Pavel Zacha je hokejový útočník, který hraje v zámořské NHL v týmu New Jersey Devils. Patří k velmi nadaným český hokejistům. Otec ho podrobil speciálnímu výcviku a vedl ho ke sportu již od raného dětství. Vyrůstal v Liberci, kde patřil k hvězdám výběru U16 a U18.
S Bílými tygry hrál v extralize, poté jako junior zamířil do zámoří. Zde Pavel Zacha začínal v týmu Sarnia Sting, kde vyhrál i týmové bodování. Odtud byl pak draftován týmem New Jersey Devils, kde získal stálé místo v A týmu.



Kdo je Pavel Zacha? Životopis Pavel Zacha, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Hlavní informace o osobě Pavel Zacha

Národnost: česká
Datum narození: 6.4.1997
Místo narození: Brno

Popis osobnosti Pavel Zacha můžete sdílet s kolegy na Pinterestu, Facebooku, Twitteru, Redditu nebo na zde neuvedených společených sítích.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Vzpomněli byste si co znamená slovo Espadrilky? Rozumíte pojmu Krokev? Víte, co je to Absurdní drama? Znáte pojem Folikul?

Klíčová slova: místo narození, popis, osobnosti, národnost, osobnost, sport, život, wikipedie, biografie, životopis, narození, kdo je Pavel Zacha?, kdy se narodil Pavel Zacha?, lexikon, zajímavosti, Pavel Zacha

Pojem Pavel Zacha je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Více informací o slovu Pavel Zacha doporučujeme hledat v těchto zdrojích

Zkusit najít termín Pavel Zacha ve Wikipedii

Hledat frázi Pavel Zacha ve fulltextu vyhledávače Info.com

Najít slovo Pavel Zacha v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Vyhledat výraz Pavel Zacha ve vyhledávači Qwant

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Pavel Zacha ve Wikimedia Commons

Dál můžete zkusit hledat slovo Pavel Zacha například v Seznam.cz slovníku cizích slov, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve Wikipedii, ve fulltextu Google.cz nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Biografie, životopis, kdo je to Pavel Zacha?

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Pavel Zacha? Kdy se narodil Pavel Zacha? Kde se narodil Pavel Zacha? Pavel Zacha patří do sekce Sport

Tento text byl napsán redaktory Superia.cz. Zveřejněné texty nemohou sloužit jako stoprocentní zdroj informací a mohou se v nich objevovat faktické chyby. Nemáme prostředky na pravidelnou aktualizace textů. Zkuste najít informace osobnost, osobu, člověka Pavel Zacha například ve Wikipedii, kde můžete najít nejspíš delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Pavel Zacha i v jiné kategorii než je sport.