Kdo je to?
Kdo je Radko Gudas? Životopis Radko Gudas, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Radko Gudas

Kdo je Radko Gudas? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Radko Gudas je profesionální hokejista – obránce, který hraje v NHL za tým Philadelphia Flyers. V roce 2008 vyhrál s českou reprezentací do 18 let I.divizi MS.
V roce 2010 vyhrál s Norfolkem Admirals v AHL Calderův pohár. V témže roce byl Radko Gudas jmenován do 2. All Star týmu WHL. V roce 2012/13 hrál v AHL All Star Classic a získal nejlepší hodnocení v AHL.



Kdo je Radko Gudas? Životopis Radko Gudas, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Hlavní data o osobě Radko Gudas

Národnost: česká
Datum narození: 5. června 1990
Místo narození: Praha

Sdílejte tuto stránku s osobností Radko Gudas s kamarády na komunitních sítích Facebook, Síť X, Reddit a Pinterest prostřednictvím tlačítek Sdílet.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu  

Víte, co je to Binární opce? Vzpomněli byste si co znamená slovo Šourek? Vzpomněli byste si na význam slova Konfigurace? Víte co je Příslovce?

Klíčová slova: narození, zajímavosti, kdo je Radko Gudas?, lexikon, sport, sport, informace, osobnost, biografie, Radko Gudas, Radko Gudas, popis, wiki, kdy se narodil Radko Gudas?, wikipedie, kde se narodil Radko Gudas?

Pojem Radko Gudas je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Jiné zdroje informací o výrazu Radko Gudas

Vyhledat heslo Radko Gudas ve vyhledávači Yandex

Zkusit najít slovo Radko Gudas ve Wikipedii

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Radko Gudas ve Wikimedia Commons

Hledat frázi Radko Gudas na Google.cz

Hledejte bez špehování slovo Radko Gudas ve vyhledávači DuckDuckGo

Dál můžete zkusit hledat slovo Radko Gudas například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v Google obrázcích, ve vyhledávači Seznam.cz nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Náhodná hesla, významy slov, odborné termíny, výrazy, pojmy, osobnosti

Životopis, kdo je Radko Gudas? Stručná biografie

Z předchozího textu jste se dozvěděli Kdo je to Radko Gudas? Kdy se narodil Radko Gudas? Kde se narodil Radko Gudas? Radko Gudas se nachází v kategorii Sport

Kategorie sport, cyklista, radko Gudas, ilustrační obrázek

Text vytvořen pro Superia.cz. Provozovatel neručí za to, že informace uvedené na portálu, nebo na stránkách na které portál odkazuje, jsou správné, úplné a aktuální. Omluvte nás, že, nestíháme pravidelnou aktualizaci všechny textů. Pro aktuální informace zkuste hledat osobnost, osobu, člověka Radko Gudas dejme tomu třeba na stránkách projektu Wikipedia, kde naleznete podrobný text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Radko Gudas i v jiné kategorii než je sport.