Kdo je to?
Kdo je Věra Mikulcová? Životopis Věra Mikulcová, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Věra Mikulcová

Kdo je Věra Mikulcová? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Věra Mikulcová je česká kulturistka a bodybuilderka, vítězka titulu nejtěžší a nemladší kulturistky planety.
Věra se narodila 16. listopadu 1981 v Jihlavě a od dětství milovala sporty, zároveň ale trpěla mírnou nadváhou, a tak se nemohla věnovat svému vysněnému basketu. Měla ráda i volejbal. Pak se jí navíc stal úraz s kolenem a spolu s láskou k jídlu začala ještě více přibírat. Protože byla poněkud netaktně svým lékařem upozorněna na to, že je obézní, rozhodla se chodit do posilovny - a tam se jí tak zalíbilo, že už u tohoto sportu zůstala napořád. Sama říká, že dnes má stejně kilo, jako když byla tlustá, jinými slova, že kilo svalů a kilo tuku není totéž a tělo vypadá zcela jinak. Nevýhodou bodybuildingu je však to, že musí užívat anabolika (steroidy) a pod jejich vlivem se pomalu mění její vzhled na spíše mužský. To je dáno také tím, že před soutěží může mít je 0,1 % tuku, zatímco průměrná žena by měla mít 23 %.
V pubertě objevila, že ji přitahují spíše ženy než muži. Její současnou partnerkou je Jana Paulátová, která ji nejen doprovází na všechny závody, ale stará se také o její jídelníček. Společně také otevřely vlastní fitko s názvem Fitness Factory ve Věřině rodné Jihlavě. Ve volném čase rády cestují a poznávají třeba různé hrady a zámky.
Příští rok Věru čeká soutěž Miss Olympia, která byla po letech obnovena v USA. Jejími vzory v kulturistice jsou např. Arnold Schwarzenegger nebo Ronnie Coleman.



Kdo je Věra Mikulcová? Životopis Věra Mikulcová, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Hlavní informace o osobě Věra Mikulcová

Národnost: česká
Datum narození: 16. 11. 1981
Místo narození: Jihlava

Budeme rádi, pokud budete tuto stručnou biografii s osobou Věra Mikulcová sdílet s kamarády na Pinterestu nebo na Facebooku či Twitteru.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Znáte pojem Tundra? Vzpomněli byste si co označuje výraz ROM? Pamatujete si definici pojmu Kotilion? Znáte termín Dilatace?

Klíčová slova: sport, život, národnost, narození, datum narození, osobnost, osobnosti, vysvětlení, kdy se narodila Věra Mikulcová?, wiki, popis, životopis, kdo je Věra Mikulcová?, lexikon, wikipedie, místo narození

Pojem Věra Mikulcová je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Internetové odkazy na vyhledávače

Najít heslo Věra Mikulcová v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Vyhledat pojem Věra Mikulcová ve vyhledávači Yahoo

Hledat videa s názvem Věra Mikulcová na Youtube

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Věra Mikulcová ve Wikimedia Commons

Najít slovo Věra Mikulcová ve fulltextu Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Věra Mikulcová například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve Wikipedii, ve fulltextu Google.cz nebo v Lingea slovnících.

Další osobnosti, lidé, pojmy, významy slov, hesla, výrazy

Životopis, kdo je Věra Mikulcová? Stručná biografie

Z předchozího textu jste se dozvěděli Kdo je to Věra Mikulcová? Kdy se narodila Věra Mikulcová? Kde se narodila Věra Mikulcová? Věra Mikulcová se nachází v kategorii Sport

Kategorie sport, házenkářka, věra Mikulcová, ilustrační obrázek

Uvedený text sepsán reaktory Superia.cz. Přes veškerou snahu je možné, že v text bude obsahovat chyby. Předem se za ně omlouváme. Údaje zde uvedené mohou být již neaktuální či zastaralé. Aktualizace článků není pravidelná. Pro aktuální informace zkuste hledat osobnost, osobu, člověka Věra Mikulcová třeba v projektu Wikipedie, kde můžete najít nejspíš delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Věra Mikulcová i v jiné kategorii než je sport.