Kdo je to?
Kdo je Alex Mynářová? Životopis Alex Mynářová, osobnosti, slavná žena z kategorie politika

Alex Mynářová

Kdo je Alex Mynářová? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, politika

Alex Mynářová, původně Alexandra Nosková, manželka hradního kancléře Vratislava Mynáře, působila jako moderátorka a redaktorka České televize a Českého rozhlasu. Východočeská rodačka se v dětství věnovala sportovní gymnastice, kvůli možnostem studia přesídlila do Prahy, kde se usadila natrvalo. Věnovala se studiu práv, konkrétně pracovnímu právu a lidským zdrojům. Pak se stala hlasatelkou zpráv Českého rozhlasu a moderátorkou zpravodajství a zpráv České televize.
Vzhledem ke vztahu s politikem Vratislavem Mynářem a následnému manželství musela kariéru v ČT ukončit. Alex Mynářová se vdala v roce 2015 v obci Osvětimany (Zlínsko), její manžel je tu podnikatelem a zastupitelem obce. Svědkem obřadu byl prezident Miloš Zeman. Brzy po svatbě porodila Alex Mynářová syna a po mateřské dovolené uvažuje o návratu do práce v médiích jako moderátorka. Má mnoho zájmů, především cestování, sport a kulturu, hlavně operu a různá divadelní představení.



Kdo je Alex Mynářová? Životopis Alex Mynářová, osobnosti, slavná žena z kategorie politika

Hlavní informace o osobě Alex Mynářová

Národnost: česká
Datum narození: 25. 5. 1983
Místo narození: Broumov

Budeme rádi, pokud budete tuto stručnou biografii s osobou Alex Mynářová sdílet s vašimi známými a kamarády na sociálních sítích Twitter, Facebook, Pinterest a Reddit.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Vzpomněli byste si co znamená slovo Polygon? Rozumíte pojmu Moratorium? Víte, co je to Tetanus? Znáte pojem Norma?

Klíčová slova: život, biografie, politika, zajímavosti, politika, lexikon, osobnosti, kdo je Alex Mynářová?, Alex Mynářová, kdy se narodila Alex Mynářová?, wikipedie, popis, datum narození, wiki, místo narození, narození

Pojem Alex Mynářová je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Jiné informační zdroje o frázi Alex Mynářová

Hledat pojem Alex Mynářová ve vyhledávači Yandex

Hledejte bez špehování slovo Alex Mynářová ve vyhledávači DuckDuckGo

Najít slovo Alex Mynářová ve Wikipedii

Vyhledat heslo Alex Mynářová na Google.cz

Najít heslo Alex Mynářová v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Dál můžete zkusit hledat slovo Alex Mynářová například ve Wikislovníku, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v Google obrázcích, ve videích na Youtube nebo v Lingea slovnících.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Stručná biografie, resp. životopis osoby Alex Mynářová

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Alex Mynářová? Kdy se narodila Alex Mynářová? Kde se narodila Alex Mynářová? Alex Mynářová se nachází v sekci Politika

Tento text byl napsán redaktory Superia.cz. Omlouváme se za možné chyby v textech. Návštěvníci, omluvte nás prosím, že nestíháme pravidelně aktualizovat texty. Můžete se pokusit také najít informace osobnost, osobu, člověka Alex Mynářová řekněme v otevřené encyklopedii Wikipedia, kde můžete najít nejspíš delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Alex Mynářová i v jiné kategorii než je politika.

Víte, co je to tablet, co je to router nebo co je to co je to Wi-fi? Pokud ne, odpověď naleznete zde.