Kdo je to?
Kdo je to Centrista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Centrista? Lidé, politika

Centrista

Co znamená a jaký je význam slova Centrista?

Centrista je příslušník nebo přívrženec politické strany, která má svůj program a cíle na hranici mezi levicí a pravicí. Nazývá se také zastáncem politického středu.
Role centristů jsou důležité tam, kde se v politickém systému vyskytuje větší počet stran. Většinou se jedná o přívržence strany, která není vyhraněná v ekonomických otázkách, může být zaměřena regionálně, ekologicky, etnicky a podobně.



Kdo je to Centrista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Centrista? Lidé, politika

Zaujala vás definice slova Centrista? Pak se o tuto stránku podělte s blízkými na různých sociálních sítích – Facebooku, Pinterestu, Redditu nebo Twitteru.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu  

Vzpomněli byste si na význam slova Ekokůže? Vzpomněli byste si na význam slova Couvert? Víte co je Nugát? Znáte definici termínu Rostlina?

Klíčová slova: přesný výraz, význam slova, politika, původ slova, wikipedie, synonymum, popis, politika, wiki, vysvětlení, termín, Centrista, význam pojmu, co znamená, etymologie, Centrista

Pojem Centrista je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Linky na další online zdroje

Hledejte bez špehování slovo Centrista ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat frázi Centrista na Google obrázcích

Zkusit najít výraz Centrista ve vyhledávači Yahoo

Najít heslo Centrista ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Vyhledat pojem Centrista ve vyhledávači Yandex

Dál můžete zkusit hledat slovo Centrista například v Microsoft Bing, v projektu slovnik.cz, ve vyhledávači Seznam.cz, ve Wikislovníku nebo v Google překladači.

Náhodných výběr osobností, hesel, pojmů a odborných termínů

Význam slova, definice, pojem, vysvětlení co znamená Centrista

Text na tomto webu vám dal odpověď na otázku Kdo je to Centrista? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Centrista? Definice pojmu Centrista je v kategorii Politika

Kategorie politika, sekretářka, centrista, ilustrační obrázek

Text napsán pro Superia.cz. Vyhrazujeme si možnost chyb v uvedených textech. Některé informace již mohou být zastaralé nebo neaktuální. Aktuální informace lze většinou nalézt výraz,heslo, text, pojem dejme tomu například v projektu Wikipedia.cz, kde naleznete rozsáhlejší text. Berte v úvahu, že termíny mohou mít víc definic v závislosti na oboru a kontextu. Radíme proto zkusit hledat pojem Centrista v dalších sekcích tohoto webu, v jiné kategorii než je politika.

Navštivte další náš web, kde se dozvíte definici různých pojmů včetně počítačových pojmů a pojmů se světa hardware a software.