Kdo je to?
Kdo je Hynek Kmoníček? Životopis Hynek Kmoníček, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Hynek Kmoníček

Kdo je Hynek Kmoníček? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, politika

Hynek Kmoníček, bývalý velvyslanec ČR v Austrálii, řídí zahraniční odbor Kanceláře prezidenta republiky. V minulosti byl také náměstkem ministra zahraničních věcí a zabýval se především politickými, právními a konzulárními tématy. Pracoval i jako velvyslanec ČR při OSN, byl předsedou rozpočtového výboru a jako velvyslanec v Indii, kde sehrál významnou úlohu při propuštění zadržovaných českých entomologů.
Jako diplomat je Hynek Kmoníček velice zdatný, orientuje se dobře v komunikaci s médii a nevyhýbá se konfrontaci ani citlivým a složitějším tématům. Je absolventem pedagogické fakulty a studoval na UK angličtinu a arabštinu. Další studia absolvoval v Jeruzalémě na Hebrejské univerzitě. Prošel různými zaměstnáními, byl i koncertním hráčem na klasickou kytaru, učil na LŠU i univerzitě. Poté působil v různých funkcích ve vládních úřadech a ministerstvech a jako náměstek ministrů a velvyslanec.



Kdo je Hynek Kmoníček? Životopis Hynek Kmoníček, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Základní informace o osobě Hynek Kmoníček

Národnost: česká
Datum narození: 22. října 1962
Místo narození: Pardubice

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je Hynek Kmoníček? s jinými lidmi na Twitteru, Pinterestu nebo Facebooku.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Znáte pojem Facelift? Víte co je Bageta? Pamatujete si definici pojmu Aneurysma? Vzpomněli byste si co označuje výraz AdBlock?

Klíčová slova: místo narození, popis, kde se narodil Hynek Kmoníček?, politika, wiki, osobnosti, datum narození, wikipedie, národnost, životopis, osobnost, kdo je Hynek Kmoníček?, vysvětlení, Hynek Kmoníček, informace, biografie

Pojem Hynek Kmoníček je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Jiné doporučené zdroje informací

Najít heslo Hynek Kmoníček ve vyhledávači Yandex

Hledejte bez špehování slovo Hynek Kmoníček ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat frázi Hynek Kmoníček ve fulltextu vyhledávače Info.com

Vyhledat výraz Hynek Kmoníček ve vyhledávači Yahoo

Zkusit najít výraz Hynek Kmoníček na Google obrázcích

Dál můžete zkusit hledat slovo Hynek Kmoníček například v Microsoft Bing, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve vyhledávači Seznam.cz, v Seznam.cz slovníku cizích slov nebo v Lingea slovnících.

Často hledaná slova, osobnosti, termíny a odborné pojmy

Životopis, kdo je Hynek Kmoníček? Stručná biografie

Právě nyní již víte Kdo je to Hynek Kmoníček? Kdy se narodil Hynek Kmoníček? Kde se narodil Hynek Kmoníček? Hynek Kmoníček patří do kategorie Politika

Kategorie politika, senátorka, hynek Kmoníček, ilustrační obrázek

Text byl sepsán pro server Superia.cz. Za uvedené informace neručíme. Přes veškerou pečlivost se mohou v textech objevit chybné údaje nebo pravopisné chyby. Nemůžeme pravidelně aktualizovat všechny texty. Pokuste se též vyhledat informace osobnost, osobu, člověka Hynek Kmoníček dejme tomu například v projektu Wikipedia.cz, kde naleznete podrobnější popis, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Hynek Kmoníček i v jiné kategorii než je politika.

Víte, co je to viz? Víte, že se nejedná o zkratku?