Kdo je to?
Kdo je Jindřich Forejt? Životopis Jindřich Forejt, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Jindřich Forejt

Kdo je Jindřich Forejt? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, politika

Jindřich Forejt je významný státní úředník, který působil jako ředitel odboru protokolu při Kanceláři prezidenta republiky. Je absolventem Právnické fakulty UK a studoval také na univerzitě v Mnichově. Ovládá několik cizích jazyků, např. němčinu, francouzštinu, angličtinu a další. Obě vysoké školy však prostřednictví mluvčích prohlásily, že studium nedokončil, přesto užíval právnický titul.
V Kanceláři prezidenta republiky začínal v roce 2002 ve funkci stážisty, později přešel jako zástupce ředitele na pražský magistrát. V roce 2004 se stal ředitelem odboru, zajišťujícím prezidentský protokol. Pravidelně se objevoval na veřejnosti při návštěvách významných osobností, kde si při častých setkáních s médii vysloužil přezdívku Forejt Gump. Jindřich Forejt se stal důvodem sporů mezi různými politiky, ministry i prezidentem. Po nejrůznějších obviněních se dobrovolně vzdal svých funkcí v lednu 2017.



Kdo je Jindřich Forejt? Životopis Jindřich Forejt, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Hlavní informace o osobě Jindřich Forejt

Národnost: česká
Datum narození: 26. října 1977
Místo narození: Karlovy Vary

Budeme rádi, pokud budete tuto stručnou biografii s osobou Jindřich Forejt sdílet s ostatními na webových službách typu Pinterest, Facebook, Twitter nebo Reddit.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu  

Víte co je Portfolio? Pamatujete si definici pojmu UPS? Rozumíte pojmu Speciální pedagogika? Vzpomněli byste si co znamená slovo Pyramida?

Klíčová slova: politika, kdo je Jindřich Forejt?, datum narození, osobnost, politika, Jindřich Forejt, zajímavosti, kdy se narodil Jindřich Forejt?, lexikon, životopis, vysvětlení, wiki, místo narození, popis, informace, život

Pojem Jindřich Forejt je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Hledejte pojem Jindřich Forejt v následujících vyhledávačích

Zkusit najít frázi Jindřich Forejt ve vyhledávači Yahoo

Vyhledat termín Jindřich Forejt ve vyhledávači Yandex

Zkusit najít heslo Jindřich Forejt na Google.cz

Zkusit najít frázi Jindřich Forejt ve vyhledávači Qwant

Hledat frázi Jindřich Forejt ve fulltextu Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Jindřich Forejt například v Google obrázcích, v Google překladači, ve Wikislovníku, ve ruském vyhledávači Yandex nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Výběr pojmů, slov, hesel, termínů, výrazů, osobností

Stručná biografie, resp. životopis osoby Jindřich Forejt

Text na tomto webu vám dal odpověď na otázku Kdo je to Jindřich Forejt? Kdy se narodil Jindřich Forejt? Kde se narodil Jindřich Forejt? Jindřich Forejt je v sekci Politika

Kategorie politika, vlajka vlaje, jindřich Forejt, ilustrační obrázek

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Provozovatel v žádném případě neručí za aktuálnost údajů uveřejněných na webu. Informace v textu mohou být zastaralé. Stránky jsou aktualizovány nepravidelně dle možností. Aktuální informace lze většinou nalézt osobnost, osobu, člověka Jindřich Forejt řekněme v otevřené encyklopedii Wikipedia, kde můžete najít nejspíš delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Jindřich Forejt i v jiné kategorii než je politika.

Taky máte někdy KOPR? Tím nemyslíme zeleninu, ale trošku hanlivou avšak výstižnou zkratku.