Kdo je to?
Kdo je Jindřich Forejt? Životopis Jindřich Forejt, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Jindřich Forejt

Kdo je Jindřich Forejt? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, politika

Jindřich Forejt je významný státní úředník, který působil jako ředitel odboru protokolu při Kanceláři prezidenta republiky. Je absolventem Právnické fakulty UK a studoval také na univerzitě v Mnichově. Ovládá několik cizích jazyků, např. němčinu, francouzštinu, angličtinu a další. Obě vysoké školy však prostřednictví mluvčích prohlásily, že studium nedokončil, přesto užíval právnický titul.
V Kanceláři prezidenta republiky začínal v roce 2002 ve funkci stážisty, později přešel jako zástupce ředitele na pražský magistrát. V roce 2004 se stal ředitelem odboru, zajišťujícím prezidentský protokol. Pravidelně se objevoval na veřejnosti při návštěvách významných osobností, kde si při častých setkáních s médii vysloužil přezdívku Forejt Gump. Jindřich Forejt se stal důvodem sporů mezi různými politiky, ministry i prezidentem. Po nejrůznějších obviněních se dobrovolně vzdal svých funkcí v lednu 2017.



Kdo je Jindřich Forejt? Životopis Jindřich Forejt, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Hlavní data o osobě Jindřich Forejt

Národnost: česká
Datum narození: 26. října 1977
Místo narození: Karlovy Vary

Sdílejte tuto stránku s osobností Jindřich Forejt s dalšími osobami na Redditu, Twitteru nebo Facebooku.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Víte co je Portfolio? Pamatujete si definici pojmu Hybnost? Rozumíte pojmu Speciální pedagogika? Vzpomněli byste si co znamená slovo Interview?

Klíčová slova: Jindřich Forejt, kde se narodil Jindřich Forejt?, místo narození, lexikon, narození, politika, životopis, wikipedie, datum narození, biografie, kdy se narodil Jindřich Forejt?, osobnost, Jindřich Forejt, popis, zajímavosti, kdo je Jindřich Forejt?

Pojem Jindřich Forejt je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Více informací o slovu Jindřich Forejt doporučujeme hledat v těchto zdrojích

Zkusit najít termín Jindřich Forejt na Google obrázcích

Najít pojem Jindřich Forejt v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Najít výraz Jindřich Forejt ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít termín Jindřich Forejt na Google.cz

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Jindřich Forejt ve Wikimedia Commons

Dál můžete zkusit hledat slovo Jindřich Forejt například ve Wikislovníku, v projektu slovnik.cz, ve fulltextu Yahoo.com, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Náhodných výběr osobností, hesel, pojmů a odborných termínů

Biografie, životopis, kdo je to Jindřich Forejt?

Teď už víte Kdo je to Jindřich Forejt? Kdy se narodil Jindřich Forejt? Kde se narodil Jindřich Forejt? Jindřich Forejt se nachází v kategorii Politika

Kategorie politika, první ministryně, jindřich Forejt, ilustrační obrázek

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Neručíme za správnost a aktuálnost uvedených informací. Nemáme prostředky na pravidelnou aktualizace textů. Zkuste najít informace osobnost, osobu, člověka Jindřich Forejt třeba na stránkách projektu Wikipedia, kde naleznete delší popis, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Jindřich Forejt i v jiné kategorii než je politika.

Taky máte někdy KOPR? Tím nemyslíme zeleninu, ale trošku hanlivou avšak výstižnou zkratku.