Kdo je to?
Kdo je Dominik Hašek? Životopis Dominik Hašek, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Dominik Hašek

Kdo je Dominik Hašek? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Dominik Hašek, zvaný Dominátor, je proslulý bývalý hokejový brankář. Byl vyhlášen nejlepším evropským hokejistou v NHL a vybrán do stovky nejlepších hráčů historie této ligy. Hokej hrál již jako dítě a v osmnácti letech byl nejmladším reprezentačním brankářem v historii československého hokeje. Po úspěších v domácím hokeji nastoupil do NHL. Zde vystřídal více týmů.
Dominik Hašek je nositelem řady českých i zahraničních ocenění. Jeho jméno je zapsáno v Síni slávy českého hokeje a v roce 2014 do Hokejové síně slávy v Torontu a o rok později do Síně slávy IIHF.



Kdo je Dominik Hašek? Životopis Dominik Hašek, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní údaje o osobě Dominik Hašek

Národnost: česká
Datum narození: 29. ledna 1965
Místo narození: Pardubice

Velmi by nás potěšilo, pakliže byste sdíleli text Dominik Hašek s kolegy na sociálních sítích jako je Facebook, Pinterest, Síť X nebo Reddit. Stačí kliknout na tlačítko Sdílet.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Vzpomenete si na definici slova Antivirus? Znáte definici termínu Piloxing? Vzpomněli byste si co znamená slovo Svobodné zednářství? Pamatujete si definici pojmu Červená čísla?

Klíčová slova: životopis, narození, kde se narodil Dominik Hašek?, osobnosti, národnost, kdy se narodil Dominik Hašek?, zajímavosti, datum narození, popis, Dominik Hašek, vysvětlení, sport, wiki, lexikon, Dominik Hašek, místo narození

Pojem Dominik Hašek je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Odkazy na jiné weby a vyhledávače

Hledat videa s názvem Dominik Hašek na Youtube

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Dominik Hašek ve Wikimedia Commons

Zkusit najít výraz Dominik Hašek na Google obrázcích

Najít heslo Dominik Hašek ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Zkusit najít slovo Dominik Hašek ve fulltextu Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Dominik Hašek například v Microsoft Bing, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve videích na Youtube, ve fulltextu Yahoo.com nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Podívejte se také na tyto osobnosti, odborné výrazy, pojmy, termíny a slova

Biografie, životopis, kdo je to Dominik Hašek?

Právě jste se dozvěděli odpověď na otázku Kdo je to Dominik Hašek? Kdy se narodil Dominik Hašek? Kde se narodil Dominik Hašek? Dominik Hašek patří do sekce Sport

Kategorie sport, cyklistka, dominik Hašek, ilustrační obrázek

Text vytvořen pro server Superia.cz. Velmi pečlivě jsme procházeli veškeré zveřejněné texty. Přes to vše se může stát, že je zde nesprávná, nepřesná či neaktuální informace. Informace uvedené zde mohou být zastaralé či neaktuální. Texty neaktualizujeme pravidelně. Pokuste se též vyhledat informace osobnost, osobu, člověka Dominik Hašek dejme tomu například v projektu Wikipedia, kde můžete najít mnohem podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Dominik Hašek i v jiné kategorii než je sport.