Kdo je to?
Kdo je Jakub Voráček? Životopis Jakub Voráček, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Jakub Voráček

Kdo je Jakub Voráček? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Jakub Voráček je profesionální hokejista, útočník, který hraje za hokejový klub Philadelphia Flyers v NHL. V extralize začínal v Kladně, později nastoupil k týmům NHL. Je také reprezentantem ČR, hrál již za mládež do 18 let a dvacetileté hokejisty.
S českým týmem vyhrál Jakub Voráček zlatou medaili na mistrovství světa v roce 2010 a bronz v následujícím roce.



Kdo je Jakub Voráček? Životopis Jakub Voráček, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě Jakub Voráček

Národnost: česká
Datum narození: 15. srpna 1989
Místo narození: Kladno

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je Jakub Voráček? s vašimi sledujícími na společených (komunitních, sociálních) webech jako je Facebook, Reddit, síť X (Twitter) nebo Pinterest.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu  

Znáte definici termínu Akné? Vzpomněli byste si co označuje výraz Elektronická peněženka? Vzpomněli byste si co označuje výraz Součin? Znáte termín Kepr?

Klíčová slova: národnost, wikipedie, lexikon, život, zajímavosti, osobnost, popis, sport, datum narození, životopis, osobnosti, kde se narodil Jakub Voráček?, biografie, vysvětlení, kdo je Jakub Voráček?, kdy se narodil Jakub Voráček?

Pojem Jakub Voráček je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Linky na jiné informační zdroje

Najít výraz Jakub Voráček ve vyhledávači Yandex

Hledat pojem Jakub Voráček na Google obrázcích

Hledat heslo Jakub Voráček ve vyhledávači Qwant

Hledat videa s názvem Jakub Voráček na Youtube

Vyhledat výraz Jakub Voráček ve fulltextu Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Jakub Voráček například v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v Seznam.cz slovníku cizích slov, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Výběr náhodných osobností, odborných termínů, pojmů a hesel

Stručná biografie, resp. životopis osoby Jakub Voráček

Teďka už zajisté víte Kdo je to Jakub Voráček? Kdy se narodil Jakub Voráček? Kde se narodil Jakub Voráček? Jakub Voráček patří do kategorie Sport

Kategorie sport, žena akvabela, jakub Voráček, ilustrační obrázek

Uvedený text sepsán reaktory Superia.cz. Informace jsou bez jakékoliv záruky, neručíme za faktickou správnost, aktuálnost a jazykovou přesnost uvedených informací. Věříme, že chápete, že texty nemohou být často aktualizovány. Doporučujeme zkusit nalézt informace osobnost, osobu, člověka Jakub Voráček dejme tomu třeba v projektu Wikipedia.cz, kde naleznete rozsáhlejší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Jakub Voráček i v jiné kategorii než je sport.