Kdo je to?
Kdo je John Tavares? Životopis John Tavares, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

John Tavares

Kdo je John Tavares? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

John Tavares je hokejista, útočník a kapitán týmu Toronto Maple Leafs. V Ontariu začal hrát malou hokejovou ligu a mládežnický hokej za Oakville Rangers a další týmy. V hlavní juniorské lize startoval na výjimku jako výjimečný hokejista. Podobně pak postoupil do NHL, zde ovšem až v roce 2009 v týmu New York Islanders. Sezónu ukončil jako druhý v bodování nováčků.
V roce 2012 byl vybrán do utkání hvězd NHL a byl také asistentem kapitána a v roce 2013 kapitánem. John Tavares hrál také za kanadskou reprezentaci.



Kdo je John Tavares? Životopis John Tavares, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Hlavní data o osobě John Tavares

Národnost: Kanada
Datum narození: 20. září 1990
Místo narození: Mississauga

Tento text (John Tavares) můžete samozřejmě sdílet se známými na Pinterestu, Facebooku nebo Twitteru.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu      

Vzpomněli byste si co označuje výraz Topinambur? Vzpomněli byste si na význam slova Fyzické napadení? Znáte pojem Ležák? Znáte definici termínu Polopřímka?

Klíčová slova: wikipedie, popis, narození, informace, osobnost, kdy se narodil John Tavares?, wiki, národnost, vysvětlení, John Tavares, John Tavares, lexikon, osobnosti, sport, kde se narodil John Tavares?, životopis

Pojem John Tavares je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Hledejte výraz John Tavares v dalších zdrojích

Zkusit najít slovo John Tavares na Google.cz

Hledat videa s názvem John Tavares na Youtube

Hledat termín John Tavares ve fulltextu Seznam.cz

Hledejte bez špehování slovo John Tavares ve vyhledávači DuckDuckGo

Vyhledat slovo John Tavares ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Dál můžete zkusit hledat slovo John Tavares například ve videích na Youtube, v projektu slovnik.cz, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, ve Wikislovníku nebo v Lingea slovnících.

Náhodných výběr osobností, odborných termínů, pojmů a hesel

Stručná biografie, resp. životopis osoby John Tavares

Text na tomto webu vám dal odpověď na otázku Kdo je to John Tavares? Kdy se narodil John Tavares? Kde se narodil John Tavares? John Tavares je v kategorii Sport

Kategorie sport, kanoistka, john Tavares, ilustrační obrázek

Text napsán pro Superia.cz. Text zveřejněný na těchto webových stránkách má pouze informativní charakter a může obsahovat nepřesnosti či chyby. Texty bohužel nestíháme pravidelně upravovat, proto mohou obsahovat zastaralé, neaktuální, neplatné nebo nepřesné údaje. Pokuste se vyhledat informace osobnost, osobu, člověka John Tavares řekněme na české Wikipedii, kde naleznete o něco delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost John Tavares i v jiné kategorii než je sport.