Kdo je to?
Kdo je John Tavares? Životopis John Tavares, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

John Tavares

Kdo je John Tavares? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

John Tavares je hokejista, útočník a kapitán týmu Toronto Maple Leafs. V Ontariu začal hrát malou hokejovou ligu a mládežnický hokej za Oakville Rangers a další týmy. V hlavní juniorské lize startoval na výjimku jako výjimečný hokejista. Podobně pak postoupil do NHL, zde ovšem až v roce 2009 v týmu New York Islanders. Sezónu ukončil jako druhý v bodování nováčků.
V roce 2012 byl vybrán do utkání hvězd NHL a byl také asistentem kapitána a v roce 2013 kapitánem. John Tavares hrál také za kanadskou reprezentaci.



Kdo je John Tavares? Životopis John Tavares, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Hlavní informace o osobě John Tavares

Národnost: Kanada
Datum narození: 20. září 1990
Místo narození: Mississauga

Budeme rádi, pokud budete tuto stručnou biografii s osobou John Tavares sdílet s vašimi přáteli na Facebooku, Twitteru, Pinterestu, Redditu nebo na jiné sociální síti.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu  

Vzpomněli byste si co označuje výraz Topinambur? Víte, co je to Dextroskolióza? Znáte pojem Ležák? Rozumíte pojmu Římský hrách?

Klíčová slova: popis, zajímavosti, biografie, životopis, sport, místo narození, vysvětlení, osobnost, wiki, lexikon, kde se narodil John Tavares?, život, datum narození, narození, John Tavares, kdy se narodil John Tavares?

Pojem John Tavares je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Hledejte v dalších online informačních zdrojích

Zkusit najít termín John Tavares ve vyhledávači Yandex

Zkusit najít John Tavares ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem John Tavares ve Wikimedia Commons

Najít výraz John Tavares ve vyhledávači Yahoo

Najít termín John Tavares na Google obrázcích

Dál můžete zkusit hledat slovo John Tavares například ve fulltextu Google.cz, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve ruském vyhledávači Yandex, ve Wikislovníku nebo v projektu slovnik.cz.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Biografie, životopis, kdo je to John Tavares?

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to John Tavares? Kdy se narodil John Tavares? Kde se narodil John Tavares? John Tavares je v kategorii Sport

Uvedený text byl přidán redaktory Superia.cz. Nemůžeme ručit za přesnost, správnost a aktuálnost informací. Veškeré zde uvedené informace jsou bez záruky. Bohužel, nestíháme pravidelně aktualizovat všechny texty. Doporučujeme zkusit nalézt informace osobnost, osobu, člověka John Tavares například v otevřené encyklopedii Wikipedia, kde můžete najít nejspíš delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost John Tavares i v jiné kategorii než je sport.