Kdo je to?
Kdo je Martina Jelínková Růžičková? Životopis Martina Jelínková Růžičková, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Martina Jelínková Růžičková

Kdo je Martina Jelínková Růžičková? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Martina Jelínková Růžičková je bývalá česká žokejka a trenérka.
Martina se narodila roku 1971 v Praze, ale její dětství bylo poznamenáno tím, že jí v pouhých šesti letech zemřel otec. Od malička milovala koně, v osmi letech viděla v televizi první dostihové závody. Tehdy se rozhodla, že bude žokejkou, ale ke koním musela nejprve chodit tajně, protože maminka měla o její budoucnosti poněkud jinou představu a také se o dceru nesmírně bála. Je pravda, že Martina si zažila mnoho úrazů, například od kopnutí koněm, ale také měla třikrát zlomenou páteř, jednou na ni dokonce kůň spadl. K jejím největším úspěchům patří to, že čtyřikrát jela Velkou pardubickou a jako trenérka připravila mnoho vítězů tohoto prestižního závodu.
Její osobní život nebyl zpočátku růžový, protože její první manžel ji opustil a zanechal po sobě dluhy. Z manželství má však dceru Vanessu. Ale druhé manželství se jí vydařilo, i když na manžela čekala dlouhých 30 let, stal se jím o 18 let starší herec Rudolf Jelínek, který hrál například majora Hradce v seriálu 30 případů majora Zemana. S ním se totiž poprvé setkala na tréninzích v Chuchli, kdy ona jako malá začínala trénovat a on si oprašoval jezdecké umění kvůli filmové roli ve filmu Rukojmí z Bella Vista. Díky novému manželovi vyvdala 2 děti a 5 vnoučat.



Kdo je Martina Jelínková Růžičková? Životopis Martina Jelínková Růžičková, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Základní informace o osobě Martina Jelínková Růžičková

Národnost: česká
Datum narození: 1964
Místo narození: Praha

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je Martina Jelínková Růžičková? s bližními na Redditu, Facebooku, Pinterestu nebo na jiných tzv. sociálních sítích.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Znáte pojem Rekultivace? Znáte termín Valorizace? Pamatujete si definici pojmu Lingvistika? Víte, co je to Google Pay?

Klíčová slova: osobnosti, kde se narodila Martina Jelínková Růžičková?, narození, biografie, kdo je Martina Jelínková Růžičková?, datum narození, sport, popis, sport, kdy se narodila Martina Jelínková Růžičková?, místo narození, Martina Jelínková Růžičková, národnost, wiki, osobnost, informace

Pojem Martina Jelínková Růžičková je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Zkuste zjistit více informací o slovu Martina Jelínková Růžičková v následujících zdrojích

Najít heslo Martina Jelínková Růžičková ve Wikipedii

Hledejte bez špehování slovo Martina Jelínková Růžičková ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít slovo Martina Jelínková Růžičková na Google obrázcích

Hledat videa s názvem Martina Jelínková Růžičková na Youtube

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Martina Jelínková Růžičková ve Wikimedia Commons

Dál můžete zkusit hledat slovo Martina Jelínková Růžičková například v Seznam.cz slovníku cizích slov, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v Microsoft Bing, v evropském vyhledávači Qwant nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Víte co znamenají tato slova, hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy?

Životopis, kdo je Martina Jelínková Růžičková? Stručná biografie

Právě jste zjistili Kdo je to Martina Jelínková Růžičková? Kdy se narodila Martina Jelínková Růžičková? Kde se narodila Martina Jelínková Růžičková? Martina Jelínková Růžičková se nachází v sekci Sport

Kategorie sport, běžec, martina Jelínková Růžičková, ilustrační obrázek

Napsáno redaktory Superia.cz. Přes veškerou snahu se mohou v textech vyskytovat faktické i pravopisné chyby za což se předem omlouváme. Bohužel, častá aktualizace není v našich silách. Můžete se pokusit také najít informace osobnost, osobu, člověka Martina Jelínková Růžičková třeba ve známé Wikipedii, kde naleznete podrobně vysvětlený popis, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Martina Jelínková Růžičková i v jiné kategorii než je sport.